قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

حمایت سازمان مدیریت استان سمنان از ارتقای شاخص‌های آموزشی

سمنان- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سمنان از آمادگی این سازمان برای همکاری با آموزش و پرورش در مسیر اجرای برنامه‌ها و ارتقای شاخص‌های آموزشی استان خبر داد.
 حمایت سازمان مدیریت استان سمنان از ارتقای شاخص‌های آموزشی

به گزارش خبرنگار مهر، نادر مالکی عصر یکشنبه در سی‌ونهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور که همزمان با سراسر کشور در استان سمنان برگزار شد، با قدردانی از تلاش مدیران و کارکنان آموزش و پرورش اظهار کرد: همه ما به نوعی جزئی از مجموعه آموزش و پرورش هستیم و در استان نیز همواره تلاش می‌کنیم حمایت‌های لازم از این مجموعه انجام شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه نوسازی مدارس افزود: تلاش شده است وظایف سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در این حوزه به‌درستی انجام شود و در هر زمینه‌ای که امکان حمایت در سطح ملی و استانی وجود داشته باشد، آماده همکاری با آموزش و پرورش هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان با بیان اینکه مسائل و نیازهای آموزش و پرورش گسترده است، خاطرنشان کرد: اقدامات زیادی در حوزه آموزش و پرورش باید انجام شود و هر موضوعی که در چارچوب وظایف و اختیارات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باشد، با آمادگی کامل در کنار این مجموعه خواهیم بود.

مالکی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در روند توسعه استان تصریح کرد: اقدامات و تلاش‌های مدیران و مجموعه آموزش و پرورش، به‌ویژه در حوزه آموزش، تأثیر مستقیمی بر پیشرفت استان و ارتقای شاخص‌های آن دارد.

وی بر ضرورت تداوم همکاری میان دستگاه‌های اجرایی استان تأکید کرد و گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و مجموعه همکاران آن آمادگی دارند در مسیر پیشبرد برنامه‌های آموزش و پرورش و ارتقای شاخص‌های آموزشی استان، حمایت و همکاری لازم را انجام دهند. کد مطلب 6918389





 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 بایدن: ترامپ اصلا نمی داند تنگه هرمز کجاست

بایدن: ترامپ اصلا نمی داند تنگه هرمز کجاست

هانتر بایدن پسر رئیس جمهوری سابق آمریکا گفت: «...ترامپ اصلا نمی داند تنگه هرمز کجاست... من عمیقا نگرانم که چطور کسی که این‌قدر جاهل و نادان است در دفتر بیضی...

 قیمت تتر، بیت‌کوین و اتریوم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | تتر در کانال ۱۸۸ هزار تومان؛ جهش ۸ هزار دلاری بیت‌کوین و رشد ۱۳.۸ درصدی اتریوم

قیمت تتر، بیت‌کوین و اتریوم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | تتر در کانال ۱۸۸ هزار تومان؛ جهش ۸ هزار دلاری بیت‌کوین و رشد ۱۳.۸ درصدی اتریوم

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها پنج‌شنبه با رشد بیش از ۸ درصدی ارزش کل بازار صعودی شد؛ بیت‌کوین بیش از ۸ هزار دلار افزایش یافت و به کانال ۷۲ هزار دلار رسید، اتریوم بازدهی دو رقمی ثبت کرد و تتر نیز در رفت‌وبرگشت میان کانال‌های ۱۸۸ و ۱۸۹ هزار تومان معامله شد.

 ملیکا، پژمان، ترانه و ساعاتی که مبهم سپری می‌شوند!

ملیکا، پژمان، ترانه و ساعاتی که مبهم سپری می‌شوند!

اگر مجبور باشید فقط یکی را مقصرتر بدانید، کدام را انتخاب می‌کنید و دقیقاً به چه دلیل؟

 نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

امشب تهران، بوی نجف می‌دهد. بوی چای موکب‌ها،‌ بوی اسپند، بوی پرچم‌های خیس از اشک و بوی دلتنگی مردم.

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.