قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

کلاهبردار ۱۱ میلیاردی با ادعای «سید» بودن دستگیر شد

بجنورد- رئیس پلیس آگاهی خراسان شمالی از دستگیری فردی خبر داد که با معرفی خود به‌عنوان «سید» و ادعای فروش سکه و طلای عتیقه، ۱۱ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود.
 کلاهبردار ۱۱ میلیاردی با ادعای «سید» بودن دستگیر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس پلیس آگاهی خراسان شمالی اظهار کرد: در پی وصول پرونده کلاهبرداری و شکایت چند نفر از مالباختگان، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان عملیات ویژه پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: بررسی‌های تخصصی و اقدامات اطلاعاتی پلیس منجر به شناسایی متهم شد و مأموران پس از رصد و تعقیب وی، متهم را در یک مرکز خرید شناسایی و طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی خراسان شمالی گفت: متهم در ابتدا منکر هرگونه کلاهبرداری بود، اما با انجام تحقیقات تخصصی و مواجهه حضوری با شکات، در نهایت به کلاهبرداری ۶۰ هزار دلار معادل حدود ۱۱ میلیارد تومان اعتراف کرد.

وی تصریح کرد: در ادامه تحقیقات، تمام مبلغ کلاهبرداری‌شده کشف و با دستور قضایی به شکات مسترد شد.

رئیس پلیس آگاهی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: متهم پس از تکمیل پرونده روانه زندان شد و یک دستگاه خودروی فیدیلیتی و یک واحد آپارتمان متعلق به وی نیز برای بررسی نحوه تحصیل اموال توقیف شد. کد مطلب 6918515



۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بازداشت عوامل حمله با تبر و قمه به ورزشکاران در بهارستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، مجید عسکرنیا، فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان در جمع خبرنگاران، از بازداشت عوامل درگیری و حمله به ورزشکاران یک سالن فوتسال در نسیم‌شهر خبر داد و گفت: این افراد با در دست داشتن تبر، قمه و چوب وارد سالن شده و به ورزشکاران حمله کردند.

وی اظهار کرد: این حادثه دو روز پیش و در پی یک اختلاف شخصی رخ داد، به‌طوری که چند نفر از اراذل و اوباش پس از اطلاع از حضور طرف مقابل در سالن ورزشی، وارد محل شدند و با سلاح سرد و چوب به ورزشکاران حمله کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان افزود: در جریان این درگیری، چند نفر از ورزشکاران مجروح شدند و مهاجمان همچنین شیشه‌های سالن را شکستند.

عسکرنیا با اشاره به دستگیری متهمان ادامه داد: برخی از افراد دستگیرشده در این درگیری، سلاح سرد از جمله قمه و تبر به همراه داشتند و اقدامات آنان در تصاویر دوربین‌های محل نیز ثبت شده است.

وی با اشاره به حضور یک نوجوان 17 ساله در میان متهمان تصریح کرد: این فرد پس از دستگیری نسبت به اقدام خود ابراز پشیمانی کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان تصریح کرد: درگیری، شرارت و قمه‌کشی از خطوط قرمز پلیس است و در اجرای دستورات سلسله‌مراتب فرماندهی و تأکیدات فرمانده کل انتظامی، با این‌گونه جرائم قاطعانه برخورد خواهد شد. پلمب 6 واحد صنفی متخلف در گشت مشترک بازرسی بهارستان

عسکرنیا در پایان خاطرنشان کرد: پلیس اجازه عرض‌اندام به اراذل و اوباش و برهم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی را نخواهد داد و با عوامل چنین اقداماتی برخورد قانونی و قاطع انجام می‌دهد.

انتهای پیام/  


۷ ساعت قبل / سایت تابناک

بازداشت ۱۱ مظنون در رابطه با حمله مسلحانه در مسکو

به گزارش یورونیوز، رئیس سرویس امنیتی فدرال روسیه به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری این کشور اطلاع داده است که «۱۱ نفر از جمله هر چهار تروریستی که حمله را انجام دادند، بازداشت شدند.»

این رسانه‌ها به نقل از سرویس امنیتی فدرال روسیه گزارش دادند که عاملان بازداشت شده این حمله با اوکراین «ارتباط» داشته و قصد داشتند از مرز روسیه به این کشور بروند.

خبرگزاری تاس به نقل از سرویس امنیتی فدارل روسیه نوشت: «جنایتکاران پس از انجام حمله تروریستی، قصد داشتند از مرز روسیه و اوکراین عبور کنند و تماس‌هایی را با طرف اوکراینی برقرار کرده بودند.»

همچنین، رویترز پیش‌تر به نقل از الکساندر خینشتاین، نماینده پارلمان روسیه از بازداشت دو مظنون در یک تعقیب و گریز با خودرو در ۳۲۰ کیلومتری جنوب غرب مسکو خبر داده بود.

خینشتاین گفت: «در جریان تعقیب و گریز، تیراندازی صورت گرفت و خودروی تروریست‌ها واژگون شد. یکی از آن‌ها در محل بازداشت شد و دیگران به جنگل گریختند. در جریان جستجوها در جنگل در حدود ساعت ۳:۵۰ بامداد به وقت محلی نفر دوم نیز بازداشت شد.»

«برای پول به مردم شلیک کردم»

به گزارش اسپوتنیک، یکی از بازداشت‌شدگان که به شرکت در این حمله تروریستی متهم است، می‌گوید که برای پول به مردم در سالن کنسرت در نزدیکی مسکو شلیک کرده است.

مارگاریتا سیمونیا، سردبیری رسانه دولتی «روسیه امروز» در کانال تلگرام خود ویدیویی از بازجویی از این مرد منتشر کرد. مرد مظنون در این ویدیو می‌گوید: «برای پول به مردم در کروکوس شلیک کردم.»

این مظنون در ابتدا مدعی شد که ۵۰۰ هزار روبل (معادل پنج‌هزار و ۴۰۰ دلار) به او برای شرکت در این عملیات تروریستی وعده داده شده اما تنها نیمی از این مبلغ به کارتش واریز شده است. اما کمی‌ بعد گفت که مبلغ وعده داده شده به هر یک از شرکت‌کنندگان در این حمله، یک میلیون روبل (معادل ۱۰ هزار و ۸۰۰ دلار) بوده است. 

او افزود که یک فرد ناشناس یک ماه پیش از طریق تلگرام با او تماس گرفته و برایش سلاح فرستاده است. او همچنین گفت که پس از صحبت با «دستیار واعظ» تصمیم به انجام این عملیات گرفته است. 

مرد مظنون گفت که به او دستور داده بودند که همه افراد حاضر در سالن کنسرت را بکشد. 

این مرد با تایید این که در روز چهارم ماه مارس از ترکیه وارد روسیه شده است، گفت: «مدارکم در آن‌جا منقضی شد و از مرز اینجا عبور کردم.»

اوکراین ادعاهای روسیه را رد کرد

در همین حال، میخایلو پودولیاک، دستیار ولودیمیر زلنسکی، رئيس جمهوری اوکراین با انتشار متنی در شبکه‌ اجتماعی ایکس، ادعاهای سرویس امنیتی فدرال روسیه مبنی بر دست‌داشتن کی‌یف در این حمله تروریستی را رد کرد.

آقای پودولیاک نوشت: «هر تلاشی برای مرتبط کردن اوکراین با این حمله تروریستی دفاع ناپذیر است. اوکراین کوچکترین ارتباطی با این حادثه ندارد. اوکراین در یک جنگ تمام عیار با روسیه است و مسائلش را در میدان جنگ حل می‌کند. روایت سرویس امنیتی روسیه از دست‌داشتن اوکراین در این حمله دفاع ناپذیر و پوچ است.»

 




 سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تشریح آخرین وضعیت صنعت دفاعی کشور عنوان کرد: میزان تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی از تیرماه سال گذشته تا تیرماه امسال دو برابر شده و در برخی محصولات راهبردی و اولویت‌های مورد نیاز جنگ، میزان تولید در جریان جنگ بیش از سه برابر افزایش یافته است.

 روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند
۲۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 رونمایی از قیمت تازه تمام شده بنزین
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

رونمایی از قیمت تازه تمام شده بنزین

مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، با رد محاسبه قیمت‌های بالاتر برای بنزین گفت: «عددهایی مانند 87 هزار تومان بر اساس یک رابطه غلط دلاری به دست آمده است......

 روایتی جدید از قدرتِ ایرانی
۲ ساعت قبل / سایت الف

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی

 قاتل نامرئی قصه عشقی !
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قاتل نامرئی قصه عشقی !

آرمان امروز : نمایش شنیدنی «چرک‌نویس‌های یک قاتل» به کارگردانی ایوب آقاخانی در ۵ قسمت تولید و پخش شده است. به گزارش خبرنگار مهر، ادوگاوا رامپو نام مستعار تارو هیرای (۱۸۹۴-۱۹۶۵) است که عموماً به عنوان بزرگترین نویسنده‌ ژاپنی ژانر تعلیق و معمایی شناخته می‌شود. او رمان‌نویس و نویسنده‌ داستان کوتاه پرکاری بود. نام مستعار [ ]

 روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم
۲۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.