قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ ساعت قبل

امام جمعه گیلانغرب:عقب‌نشینی مقابل آمریکا عزت ایران را خدشه‌دار می‌کند

کرمانشاه - امام جمعه گیلانغرب گفت: نمی‌توان برای رضایت دشمن از هسته‌ای، توان علمی و ظرفیت‌های راهبردی کشور چشم‌پوشی کرد؛ عزت ایران در گرو ایستادگی است.
 امام جمعه گیلانغرب:عقب‌نشینی مقابل آمریکا عزت ایران را خدشه‌دار می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید محمدعلی ساداتی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته گیلانغرب با اشاره به ضرورت ایستادگی در برابر فشارهای دشمن اظهار کرد: امروز کشور در شرایطی قرار دارد که دشمن با ابزارهای مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و رسانه‌ای به دنبال تضعیف جمهوری اسلامی است و در چنین شرایطی باید از فرهنگ استقامت و اتکا به خداوند دفاع کرد.

وی با اشاره به تجربه تاریخی اشغال ایران در سال ۱۳۲۰ افزود: در آن مقطع، کشور بدون مقاومت مؤثر در برابر متفقین اشغال شد و تاریخ نشان داده است که عقب‌نشینی در برابر قدرت‌های خارجی، تضمین‌کننده امنیت و عزت ملت‌ها نیست.

امام جمعه گیلانغرب با انتقاد از برخی نگاه‌های سازش‌کارانه تصریح کرد: عده‌ای امروز می‌گویند برای حل مشکلات باید از برخی دستاوردها و ظرفیت‌های کشور صرف‌نظر کنیم؛ اما با این منطق نمی‌توان کشور را اداره کرد. نمی‌شود گفت هسته‌ای را بدهیم، تنگه هرمز را واگذار کنیم، از توان علمی کشور عبور کنیم یا در مسائل فرهنگی عقب‌نشینی کنیم تا دشمن راضی شود.

حجت‌الاسلام ساداتی ادامه داد: آمریکا و انگلیس همان قدرت‌هایی هستند که در گذشته نیز منافع خود را بر ملت ایران تحمیل کردند و امروز نیز نباید تصور کنیم با امتیاز دادن، رفتار آنها تغییر خواهد کرد. باید از تاریخ درس بگیریم و بدانیم عزت و استقلال کشور با ایستادگی، ایمان و اتکا به توان داخلی حفظ می‌شود.

وی با اشاره به شرایط جنگی و فشارهای دشمن گفت: جنگ امروز فقط نظامی نیست و عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، شناختی و رسانه‌ای را نیز دربرگرفته است؛ بنابراین مردم و مسئولان باید هوشیار باشند و اجازه ندهند دشمن با تغییر ابزارهای خود، اراده ملت ایران را تحت تأثیر قرار دهد.

امام جمعه گیلانغرب همچنین با اشاره به سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج)، شناخت امام زمان(عج) و حرکت در مسیر ایشان را از وظایف مؤمنان دانست و گفت: انتظار واقعی به معنای نشستن و منتظر ماندن برای حل مشکلات نیست، بلکه منتظر واقعی باید زندگی و رفتار خود را با مسیر حجت خدا هماهنگ کند.

حجت‌الاسلام ساداتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش ولایت فقیه در دوران غیبت اظهار کرد: امام حسن عسکری(ع) برای حفظ و گسترش دین، شبکه وکالت را ایجاد کرد و در دوران غیبت نیز هدایت جامعه اسلامی به وسیله علما و فقهای دین ادامه پیدا کرده است. امروز نیز تجربه مدیریت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب نشان داده که ولایت فقیه می‌تواند جامعه اسلامی را در برابر فشارهای گسترده دشمن هدایت کند.

وی در ادامه با گرامیداشت روز جهانی مسجد، مساجد را سنگر اصلی تربیت نسل آینده و مقابله با جنگ فرهنگی و شناختی دشمن دانست و افزود: اگر مساجد از حضور خانواده‌ها، جوانان و کودکان خالی شوند، جامعه به تدریج تحت تأثیر سبک زندگی غربی قرار خواهد گرفت؛ بنابراین همه دستگاه‌ها و مردم باید برای رونق مساجد تلاش کنند.

امام جمعه گیلانغرب همچنین بر ضرورت توجه به زیرساخت‌های ارتباطی شهرستان تأکید کرد و گفت: مسیر گیلانغرب به مرکز استان و محور بخش چله با توجه به تردد زائران اربعین و حمل‌ونقل کالا نیازمند توجه جدی است و امیدواریم طرح‌های عمرانی و آسفالت این مسیر با سرعت بیشتری دنبال شود.

حجت‌الاسلام ساداتی در پایان با اشاره به آغاز هفته وحدت، وحدت میان مسلمانان را یکی از ضرورت‌های مهم شرایط کنونی دانست و خاطرنشان کرد: امروز دشمن بیش از هر زمان دیگری به دنبال ایجاد اختلاف و تضعیف انسجام جامعه اسلامی است و تقویت وحدت، مقاومت و همبستگی ملی می‌تواند نقشه‌های دشمن را خنثی کند. کد مطلب 6923055





 روانبخش: طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده و در حال پیگیری است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

روانبخش: طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده و در حال پیگیری است

روانبخش با اشاره به موضوع خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) اظهار کرد: موضوع خروج از NPT مطرح شده و دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این زمینه موضع‌گیری کرده است. در مجلس نیز طرح مربوط به این موضوع ارائه شده و در حال پیگیری است.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.

 شاید یک برنز در انتظار ایران؛ خاطری به رده‌بندی جوانان جهان رسید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شاید یک برنز در انتظار ایران؛ خاطری به رده‌بندی جوانان جهان رسید

روز دوم مسابقات کشتی آزاد جوانان جهان در براتیسلاوا، پایتخت اسلواکی، با برگزاری دیدارهای رپه‌شارژ دو وزن نخست و رقابت‌های مقدماتی چهار وزن ۵۷، ۶۵، ۷۹ و ۹۲ کیلوگرم دنبال شد و نمایندگان ایران نیز به روی تشک رفتند.

 افزایش اجاره‌بها بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد شد - سرمایه و بورس
۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

افزایش اجاره‌بها بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد شد - سرمایه و بورس

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه نرخ اجاره مسکن در تهران به بیش از ۴٠ تا ۵٠ درصد رسیده و بسیاری از مالکان سقف ٢۵ درصدی نرخ اجاره را رعایت نکردند، گفت: هر چند تعداد قراردادهای تمدید اجاره قابل توجه بود اما بسیاری هم به دلیل عدم توان پرداخت اجاره، به مناطق پایین‌تر یا حاشیه تهران مهاجرت کردند.

 هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!
۱ ساعت قبل / سایت الف

هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه‌شده مشارکت می‌کنند. بسیاری از این نظرات، گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن‌ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبان را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

 فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد
۱۵ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال فرصت خوبی دارد تا دو بازی کلیدی را با پیروزی پشت سر بگذارد.به گزارش فوتبالی، استقلال در هفته سوم لیگ برتر مقابل سپاهان میزبان است و می‌تواند از حمایت حدود ۸۰۰۰ هوادار خودی بهره ببرد. حتی در دربی رفت هم که قرار شده در اصفهان برگزار شود، استقلال میزبان است و برای اولین بار مقرر شده که ۹۰ درصد ظرفیت حاضران در ورزشگاه متعلق به تیم میزبان یعنی استقلال باشد. این فرصت خوبی برای شاگردان سهراب بختیاری‌زاده است که دو بازی کلیدی خود را ببرند و فرار بزرگی را به سوی قهرمانی نیم ف ...,استقلال,سپاهان,لیگ برتر ایران,سهراب بختیاری‌زاده,محرم نویدکیا