قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

شکست میلیمتری هندبال نوجوانان ایران برابر تیم قطر

تیم هندبال نوجوانان ایران در دومین دیدار خود در مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا ۲۰۲۶ نتیجه را به تیم قطر واگذار کرد.
 شکست میلیمتری هندبال نوجوانان ایران برابر تیم قطر

به گزارش خبرنگار مهر، تیم هندبال نوجوانان ایران یکشنبه عصر در دومین دیدار خود در مسابقات هندبال قهرمانی نوجوانان آسیا ۲۰۲۶ به مصاف تیم ملی قطر رفت. هندبالیست های نوجوان کشورمان در حالی برابر این تیم آسیایی قرار گرفتند که قطر تیمی با ترکیب بازیکنان آفریقایی و اروپایی بود و این کار را برای شاگردان رجبی سخت کرد. تیم هندبال نوجوان هندبال ایران که در بازی اول از سد عربستان گذشته بودند، در نیمه نخست این مسابقه عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند و با ارائه یک بازی منسجم، موفق شدند با نتیجه ۱۴-۹ پیروز راهی رختکن شوند.

در نیمه دوم اما ورق برگشت و قطری‌ها، که در این رده سنی نیز با به خدمت گرفتن بازیکنانی از قاره‌های آفریقا و اروپا تیمی چند ملیتی را تشکیل داده‌اند، با جبران فاصله ایجادشده، در دقایق پایانی از ایران پیش افتادند و در نهایت این دیدار را با نتیجه ۲۴-۲۲ به سود خود به پایان رساندند.

قطر که …



 باخت هندبالیست های نوجوان ایران مقابل قطر در قهرمانی آسیا
۴۳ دقیقه قبل / سایت جماران

باخت هندبالیست های نوجوان ایران مقابل قطر در قهرمانی آسیا

تیم هندبال نوجوانان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مغلوب قطر شد.



 فرصت ۱۲ روزه برای بخشودگی کامل جریمه بیمه ثالث
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

فرصت ۱۲ روزه برای بخشودگی کامل جریمه بیمه ثالث

به گزارش ایسنا، در راستای اجرای بند «۸» دستورالعمل اصلاحی تعیین میزان، نحوه وصول، تخفیف، تقسیط و بخشودگی مبلغ موضوع بند «ب» ماده (۲۴) قانون بیمه اجباری خسارا...

 صرفه‌جویی بنزین باید از دولتی‌ها شروع شود
۴۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

صرفه‌جویی بنزین باید از دولتی‌ها شروع شود

رئیس جمهور با بیان اینکه مردم عزیز مثل گذشته با درک درست از شرایط، همکاری خواهند کرد، منتها باید اصل صرفه‌جویی از ما دولتی‌ها و دستگاه‌ها شروع شود، گفت: برنامه‌ریزی کنید که چگونه می‌شود ماشین‌های دولتی و مصرف دستگاه‌های دولتی را کاهش داد و میزان ترددهای ماشین‌ها را پایین آورد.

 ایران با «وحدت» می‌ماند و با «خدمت» بالنده می‌شود
۵۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ایران با «وحدت» می‌ماند و با «خدمت» بالنده می‌شود

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به تقارن هفته دولت و هفته وحدت تأکید کرد: ایران با وحدت می‌ماند و با خدمت بالنده می‌شود.

 آیا مسیرهای جایگزین موفق به دور زدن تنگه هرمز می‌شوند؟
۳۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

آیا مسیرهای جایگزین موفق به دور زدن تنگه هرمز می‌شوند؟

اکوایران: پیش از جنگ، روزانه بیش از ۲۰ میلیون بشکه نفت و فرآورده‌های نفتی از این تنگه عبور می‌کرد، اما تا اوایل آگوست، صادرات خلیج فارس به حدود ۳۶ درصد سطح پیش از جنگ کاهش یافت.

 وقوع زمین‌لرزه ۳.۶ ریشتری در حوالی بندرخمیر
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

وقوع زمین‌لرزه ۳.۶ ریشتری در حوالی بندرخمیر

زمین‌لرزه‌ای با قدرت ۳.۶ ریشتر بعدازظهر امروز بخش‌هایی از استان هرمزگان را لرزاند. بنا بر گزارش‌های اولیه، این زمین‌لرزه خسارت جانی یا مالی در پی نداشته است.

 هیچ‌وقت از «نه» خسته نشدم | پزشکی ایران در حوزه گوارش چیزی از دنیا کم ندارد
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچ‌وقت از «نه» خسته نشدم | پزشکی ایران در حوزه گوارش چیزی از دنیا کم ندارد

رئیس پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران در روز پزشک از اهمیت امید، اعتماد به جوانان و دستاوردهای پزشکی ایران در حوزه بیماری‌های گوارشی می‌گوید.



ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده

مجلس کلیات طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را تصویب کرده؛ طرحی که هدفش، مقابله با نفوذ و سلطه بیگانگان است؛ موضوعی که طبیعتاً با امنیت ملی کشور ارتباط دارد. اما سؤال اینجاست که مرز مقابله با نفوذ با ارتباطات عادی و مشروع شهروندان کجاست؟
سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

سایت رکنا

فیلم/ معجزه‌ای که در روز حمله به بیت رهبری رخ داد

سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟
سایت فرارو

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟

آمار داوطلبان سه گروه اصلی کنکور در ۱۷ سال گذشته، از سقوط چشمگیر رویای مهندس شدن، ماندگاری جذابیت پزشکی و تغییر نگاه جوانان ایرانی به دانشگاه، شغل و آینده خبر می‌دهد. اما چرا؟
از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.