قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

انتقاد از «رفیق‌بازی» و «تیم‌سازی» در ورزش و جوانان لرستان!

خرم‌آباد - نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی از «رفیق‌بازی» و «تیم‌سازی» در اداره کل ورزش و جوانان لرستان انتقاد کرد.
 انتقاد از «رفیق‌بازی» و «تیم‌سازی» در ورزش و جوانان لرستان!

به گزارش خبرنگار مهر، رضا سپهوند صبح امروز جمعه در نشست با رسانه‌ها با اشاره به موضوع نظارت نمایندگان بر عملکرد مدیران، اظهار داشت: ما که از اول بدون تعارف صحبت کرده‌ایم، پیگیر هستیم که دائماً نقد کنیم، نقد مصلحانه. نقدی که فرایند آن منافع مردم لرستان در سطح ملی باشد.

انتقاد از «رفیق‌بازی» و «تیم‌سازی» در ورزش و جوانان لرستان

وی گفت: هیچ مشکل شخصی با هیچ احد و ناسی در داخل استان نداریم، اگر کسی هم حقیقتاً به سهم‌خواهی نمایندگان را متهم کند، کار ناصوابی است، اگر ما رفتیم پیش وزیر ورزش، به‌خاطر مسائل ورزش رفتیم، تا درخواست‌های خود را برای ورزشگاه شهید «سبزی پرور»، شهدای خرم‌آباد، ورزشگاه تختی، چند ورزشگاه نیمه‌کاره، سالن ورزشی «ماسور» و... پیگیری کنیم.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: اما این‌طور نبوده که ما برویم آنجا، بگوییم که «این را بردار، آن را بگذار»، اصلاً ما گزینه‌ای ارائه ندادیم، در مورد مدیرکل قبلی هشت نماینده امضا کردند که این مدیرکل بماند از عملکردش راضی هستیم، خب یک نماینده گفت که نه «این باید برود، یکی دیگر بیاید». حالا چرا این‌طور شد را همه می‌دانیم.

سپهوند با بیان اینکه ما مخالف آمدن این مدیر بودیم، ولی با او همکاری کردیم، هم برایش از اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی پیگیری کردیم، هم از وزارت ورزش کمک گرفتیم، گفت: اما در نهایت دیدیم که اینها دنبال «رفیق‌بازی» هستند، اینها دنبال «تیم‌سازی» هستند، اصلاً دنبال ورزش نیستند.

در مورد مسائل حوزه ورزش با هیچ‌کسی شوخی نداریم

وی ادامه داد: شما اگر می‌خواهید یک رئیس هیئتی را بگذارید، یا رئیس هیئتی را بردارید، درست حسابی این کار را انجام بدهد، اگر معاونی می‌خواهی بگذاری، معاون متخصص بگذار، مهم‌ترین معاونت ورزشی را سرپرست گذاشته‌ای، خب متخصص بگذار. مگر ما دکتری تربیت‌بدنی در این استان نداریم؟ ما متخصص در این حوزه و قهرمان ملی در این حوزه داریم.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، افزود: نمی‌شود یک پشتوانه از یک جایی بگیری، مرکز استان را رها کنی، یک‌سوم جمعیت استان در مرکز استان قرار گرفته، ورزش قهرمانی استان از غرب محوریتش مرکز استان است.

سپهوند با بیان اینکه الان باوجود حمایت مالی که از خانه کشتی من داشته‌ام، الان باز مشکل برق و بدهی دارد، خب چطور می‌خواهد قهرمان ملی پرورش بدهد، گفت: مدیرکل ورزش و جوانان باید این موضوع را پیگیری کند نه اینکه «با دوست و رفیق» هیئت برای خودش بچیند.

وی با تأکید بر اینکه ما قطعاً در مورد منافع استان و به‌ویژه در حوزه ورزش با هیچ‌کسی شوخی نداریم، هیچ سهمی هم از مدیرکل ورزش و جوانان نمی‌خواهیم، گفت: هیچ شخصی به او معرفی نکرده‌ایم که جایی بگذارد و هیچ شخصی را هم معرفی نمی‌کنیم، اما کسی را که منصوب می‌کند باید فرد متخصصی باشد، درشان این استان باشد.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهر خرم‌آباد مرکز استان است، نه مدیرکل و نه معاونانش خرم‌آبادی نیستند، یعنی هر کسی که از هر جایی آمد، باید همان افکارش را اینجا بیاورد پیاده کند؟ گفت: مدیرکل ورزش و جوانان باید در سطح ملی فکر کند. کد مطلب 6916102





 توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص قطع برق یکی از حوزه‌های امتحانی کنکور
۱۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص قطع برق یکی از حوزه‌های امتحانی کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص قطع برق در یکی از حوزه‌های امتحانی روز گذشته، گفت: برای تکرار نشدن، تمام تمهیدات در نظر گرفته شده است.

 ترامپ به دنبال نام‌گذاری ناو هواپیمابر آمریکا به نام خودش؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ به دنبال نام‌گذاری ناو هواپیمابر آمریکا به نام خودش؟

در دولت ترامپ بحث‌هایی داخلی درباره تغییر نام ناو کلاس «فورد» و احتمال نام‌گذاری آن به نام ترامپ مطرح شده است.

 اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای هشدار زودهنگام آمریکا نزدیک تنگه هرمز/ادعای ترامپ: اگر لازم بود ۱۰۰ بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم/رویترز: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه عبور کردند/روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد؛ ما بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کنیم/یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم
۱۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای هشدار زودهنگام آمریکا نزدیک تنگه هرمز/ادعای ترامپ: اگر لازم بود ۱۰۰ بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم/رویترز: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه عبور کردند/روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد؛ ما بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کنیم/یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...

 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.

 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۴۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان وارد فاز تازه‌ای شد
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان وارد فاز تازه‌ای شد

مدیرکل مبارزه با بنیان‌های مالی قاچاقچیان مواد مخدر و سرپرستی اموال ستاد مبارزه با مواد مخدر با تشریح آخرین وضعیت اموال توقیفی و مصادره‌ای کشور گفت: با توجه به تعهد واریز حدود ۲ همت به خزانه، تمرکز بر فروش املاک مصادره‌ای و تعیین تکلیف به‌موقع اموال در استان‌ها ضروری است.