قزوین- مدیر قرارگاه نوجوان استان قزوین از اختصاص یک میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه و کمکهزینه برای تسهیل حضور ۲۸۰ نوجوان قزوینی از ۱۸ مجموعه مردمی در پیادهروی اربعین حسینی خبر داد.

میلاد جباری در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آغاز فعالیت نوجوانان «الیالله» اظهار کرد: نخستین گام این حرکت مردمی، تسهیل حضور نوجوانان قزوینی در اربعین حسینی بود که با همافزایی ستاد مردمی اربعین حسینی استان قزوین و نهضت اربعینیها به ثمر نشست.
وی افزود: در این مرحله، ۹۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه برای حضور نوجوانان در اربعین حسینی اختصاص یافت و در کنار آن نیز ۱۰۰ میلیون تومان مساعدت و کمکهزینه برای حمایت از زائران، بهویژه زائران اولی، تأمین شد.
مدیر قرارگاه نوجوان استان قزوین ادامه داد: در مجموع، ۲۸۰ نوجوان از ۱۸ مجموعه مردمی استان قزوین از این خدمات حمایتی بهرهمند شدند.
جباری با بیان اینکه کاروان نوجوانان «الیالله» صرفاً یک سفر زیارتی …








