قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

مستندنمایش «قائد» در مسیر پیاده‌روی اربعین اجرا شد

خرم‌آباد - مستندنمایش «قائد» در مسیر نجف تا کربلا به زبان عربی اجرا شد و با استقبال زائران اربعین حسینی روبه‌رو شد.
 مستندنمایش «قائد» در مسیر پیاده‌روی اربعین اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، مستندنمایش «قائد» پیرامون رهبر شهید امت به نویسندگی و کارگردانی پژمان شاهوردی و تهیه‌کنندگی امیرحسین شفیعی، در قالب برنامه‌های همایش بین‌المللی راهیان اربعین و در مسیر پیاده‌روی زائران از نجف تا کربلا به اجرا درآمد.

روایت سه‌زبانه یک اثر آیینی

این اثر نمایشی با رویکردی مستند و آیینی، به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی تولید شده است تا امکان ارتباط با مخاطبان گسترده‌تری از زائران را فراهم کند.

اجرای نسخه عربی این اثر در کشور عراق، با استقبال زائران اربعین حسینی همراه شد و توانست پیام خود را در بستر یکی از بزرگ‌ترین اجتماعات مذهبی جهان به مخاطبان منتقل کند.

آغاز تور بین‌المللی اجرای «قائد»

عوامل این مستندنمایش از آغاز تور بین‌المللی اجرای اثر در کشورهای مختلف طی آینده نزدیک خبر دادند.

نویسندگی و کارگردانی این اثر را پژمان شاهوردی و تهیه‌کنندگی آن را امیرحسین شفیعی بر عهده داشته‌اند.

همچنین مسعود کردی به‌عنوان دستیار کارگردان، علی دهریزی مشاور کارگردان، دکتر آریانا گودرزی دراماتورژ و میثم کردی مدیر روابط عمومی این پروژه هستند.

در این مستندنمایش، پژمان شاهوردی، سینا زرین‌بخش، امیرطاها کاکاوند، محمد گودرزی، احمدرضا مرادی سرچغائی و امیررضا صارمی به ایفای نقش پرداخته‌اند. کد مطلب 6906188



۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عهد نسل جوان با رهبر شهید تا نابودی استکبار پایدار است - تسنیم

استانها

حجت‌الاسلام اسدالله جعفری، رئیس کل دادگستری استان اصفهان، در گفتگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن چهلمین روز تشییع و خاکسپاری رهبر شهید انقلاب اسلامی، اظهار داشت: اگر بخواهیم رهبر شهید را با شاخصه‌های سیاسی‌اش برای نسل جوان تبیین کنیم، باید بگوییم که ایشان تجسم آرمان مقدس واحد شهید امت بودند؛ آرمانی که امروز پرچم آن به دست خلف صالحشان، رهبر معظم انقلاب، سپرده شده است و ان‌شاءالله با نابودی شجره خبیثه استکبار، این پرچم به رفعی‌ترین قله‌های جهان به اهتزاز درخواهد آمد.

وی با اشاره به پایبندی مردم به عهد خود با رهبر شهید، افزود: مردم ما پای همان عهدی که با ایشان بسته‌اند، محکم و استوار ایستاده‌اند و در تحت ولایت ولی خدا، تا خونخواهی رهبر شهید و قاعدۀ شهیدمان، این راه را محکم و مستحکم ادامه خواهند داد.

جعفری با تأکید بر نقش مردم در تحقق ولایت‌مداری، خاطرنشان کرد: مردم ما سرسپرده پیغمبر و اهل بیت پیغمبرند؛ ملت ما، ملت امام حسین(ع) است. آنچه بیش از همه در زندگی، اندیشه و وجود مردم ما ریشه دوانیده، همان عهدی است که با خدای خود، با آقا امام عصر(عج) و با شهدای عزیز، به‌ویژه شهدای جنگ 12 روزه و 40 روزه، بسته‌اند و بحمدالله با رویش‌های جدید در میان جوانان و نوجوانان، این عهد روزبه‌روز با شکوه‌تر می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان اصفهان تصریح کرد: مردم ما بدون تردید و بدون سرسوزنی احساس خستگی، این مسیر نورانی را ادامه خواهند داد و پای عهد خود خواهند ماند.

انتهای پیام/174  


۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اقتدار رهبر شهید، شکست دشمنان و بیمه‌شدن نظام اسلامی را در پی داشت - تسنیم

استانها

حجت الاسلام عیسی کیانی، رئیس عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه اصفهان در گفتگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان ضمن عرض تسلیت به مناسبت چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید انقلاب اسلامی، اظهار داشت: بارها تأکید نمودم که قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بنا به فرمایش خود امام شهیدم، نشان از فزونی قدرت این نظام عزیز دارد.

وی با بیان اینکه اقتدار امام شهید چه در زمان حیات و چه پس از شهادت، در مراسم تشییع باشکوه در سه استان تهران، خراسان رضوی و نیز در عتبات عالیات عراق (کربلای معلی و نجف اشرف) به منصه ظهور گذاشت، افزود: دشمنان نظام، امام و ولایت و مردم باید بدانند که با رفتن امام شهید، هرچند ضایعه‌ای اسفناک و تلخ بود، اما هیچ خللی در نظام ایجاد نشد؛ بلکه جمهوری اسلامی ایران بیمه‌تر شد.

کیانی با اشاره به اذعان صریح کنگره آمریکا و رئیس‌جمهور منفور و خونریز آن به شکست، تصریح کرد: آنها نتوانستند شکست خود را آشکارا به مردم نشان دهند و یکی از کارشناسان و تحلیلگران نیز این اذعان را داشته که اگر این تشییع در کشورهای دیگر مانند هند یا مناطق دورتر انجام می‌شد، باز هم این عظمت، نماد جایگاه اسلام، نظام جمهوری اسلامی ایران و عظمت رهبری بود.

رئیس عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه اصفهان خاطرنشان کرد: امروز پس از گذشت 40 روز از تشییع امام شهید، می‌بینیم که چگونه مردم در تمام نقاط کشور، از جمله در همین مکان مقدس، از تمام اقشار و نهادها، داوطلبانه حضور یافته و برای امام شهید عزاداری می‌کنند.

انتهای پیام/174  


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شجاعت مبارزاتی، فکری و علمی، شاخصه بارز رهبر شهید - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،آیت الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی، در همایش «جایگاه و کارکرد علوم اسلامی در منظومه فکری رهبر شهید انقلاب اسلامی»، با اشاره به ویژگی‌های علمی و شخصیتی رهبر شهید انقلاب اسلامی، اظهارکرد: ایشان حقیقتاً یک استثنا بودند؛ همان‌گونه که امام راحل نیز، شخصیتی استثنایی داشتند.

وی افزود: اگر رهبر شهید انقلاب اسلامی مسئولیت رهبری و حتی جایگاه ولایت‌فقیه را نیز بر عهده نمی‌گرفتند، قطعاً به عالمی بزرگ و برجسته تبدیل می‌شدند؛ چراکه از ویژگی‌های علمی و شخصیتی ممتازی، برخوردار بودند.

استعدادی که با تلاش علمی شکوفا شد

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به ویژگی‌های ذاتی رهبر شهید انقلاب اسلامی، استعداد بسیار بالا، هوش سرشار و حافظه قوی را از جمله برجستگی‌های ایشان برشمرد و گفت: این ویژگی‌ها گاهی به‌اندازه‌ای بود که انسان از شدت شگفتی در برابر آن، به حیرت می‌افتاد.

آیت‌الله مروی در ادامه، بخشی دیگر از ویژگی‌های رهبر شهید را اکتسابی دانست و تصریح کرد: این خصوصیات می‌تواند برای طلاب جوان الگو باشد؛ چراکه بخشی از برجستگی‌های علمی و شخصیتی انسان، محصول تلاش، تمرین و مجاهدت است.

وی با تأکید بر اهتمام ویژه رهبر شهید انقلاب اسلامی به مطالعه، اظهار کرد: ایشان بسیار اهل مطالعه بودند و هیچ فرصتی را برای مطالعه، از دست نمی‌دادند.

تولیت آستان قدس رضوی، ادامه داد: رهبر شهید انقلاب اسلامی کتاب‌ها و مجلات بسیاری مطالعه می‌کردند و از سرعت مطالعه بالایی نیز برخوردار بودند. کتاب‌های متعددی نیز از سوی نویسندگان و ناشران، برای ایشان ارسال و اهدا می‌شد.

از درس حوزه تا محافل ادبی

آیت‌الله مروی، ارتباط گسترده با طیف‌های مختلف علمی و فرهنگی را از دیگر ویژگی‌های برجسته رهبر شهید انقلاب اسلامی دانست و گفت: ایشان از دوران جوانی ارتباط خود را با جریان‌های مختلف علمی، ادبی و فرهنگی، حفظ کرده بودند.

وی، افزود: رهبر شهید انقلاب اسلامی در درس استادانی همچون شیخ هاشم قزوینی، شیخ مجتبی قزوینی و آیت‌الله میلانی شرکت می‌کردند، اما ارتباط ایشان به فضای حوزه محدود نبود و در جلسات انجمن‌های ادبی و محافل شاعران، نویسندگان و اصحاب قلم نیز، حضور داشتند.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به حضور رهبر شهید در جلسات ادبی پرویز خرسند و دیگر ادیبان، این ویژگی را نشانه‌ای از گستره ارتباطات علمی و فرهنگی ایشان دانست.

شجاعت علمی؛ از ترجمه سید قطب تا  مبارزه با آمریکا

آیت‌الله مروی، شجاعت در بیان مسائل علمی و آنچه را انسان به آن می‌رسد، از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: ایشان در عرصه علمی و تحقیقی بسیار شجاع بودند و هرجا به نتیجه‌ای می‌رسیدند، با شجاعت، آن را مطرح می‌کردند.

وی ترجمه آثار سید قطب را نمونه‌ای از این شجاعت علمی و فکری دانست و افزود: ترجمه کتاب سید قطب در آن زمان، کاری بسیار شجاعانه و جسورانه بود. 

تولیت آستان قدس رضوی، خاطرنشان کرد: همین روحیه شجاعت در عرصه مبارزه و رهبری نیز در شخصیت ایشان وجود داشت؛ یک روز در عرصه مبارزه با آمریکا و روز دیگر در عرصه علمی و ترجمه یک کتاب، این خصلت خود را، نشان می‌داد.

افق دیدی که به جهان می‌اندیشید

آیت‌الله مروی، بلندنگری و برخورداری از افق دید وسیع را از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید انقلاب اسلامی برشمرد و اظهار کرد: خاطراتی که ایشان در جلسات مختلف نقل می‌کردند، نشان‌دهنده نگاه عمیق و بلندایشان به مسائل بود.

وی، ادامه داد: رهبر شهید انقلاب اسلامی همواره بر این نگاه تأکید داشتند که باید پرچم اسلام را در جهان به اهتزاز درآورد؛ آن هم در شرایطی که دنیای کفر و الحاد گسترده بود.

جامع‌نگری در حوزه علم و دین

تولیت آستان قدس رضوی همچنین جامع‌نگری را از ویژگی‌های برجسته رهبر شهید انقلاب اسلامی دانست و گفت: ایشان گرفتار تعصب و نگاه‌های غیرمنطقی و ایستا نبودند و مسائل را با نگاهی جامع و عمیق بررسی می‌کردند.

آیت‌الله مروی با اشاره به اهتمام رهبر شهید به تدریس فلسفه در حوزه‌های علمیه افزود: برخی از بزرگان نسبت به تدریس فلسفه در حوزه انتقاد داشتند و این انتقادات را به‌صورت شفاهی و کتبی به ایشان منتقل می‌کردند، اما رهبر شهید با نگاه جامع و عمیقی که داشتند، به این نتیجه رسیده بودند که فلسفه برای حوزه‌های علمیه، ضرورت دارد.

وی تأکیدکرد: مجموعه این برجستگی‌های ذاتی و اکتسابی بود که رهبر شهید انقلاب اسلامی را حقیقتاً به مردی بزرگ، عالمی جلیل‌القدر و شخصیتی استثنایی تبدیل کرد.

انتهای پیام/282  




 حرکت غیرمنتظره مسی بعد از مرگ پدرش | تنبیه فوق‌ستاره آرژانتینی
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حرکت غیرمنتظره مسی بعد از مرگ پدرش | تنبیه فوق‌ستاره آرژانتینی

ستاره آرژانتینی اینتر میامی به خاطر ضربه زدن به بازیکن فیلادلفیا توسط کمیته انضباطی لیگ آمریکا جریمه شد.

 مابه‌تفاوت ارز ۶ میلیون تن نهاده باید به خزانه بازگردد/ چرا مسیر حسابرسی را مسدود کردید؟
۲۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

مابه‌تفاوت ارز ۶ میلیون تن نهاده باید به خزانه بازگردد/ چرا مسیر حسابرسی را مسدود کردید؟

سایه سنگین ابهامات مالی و پرونده‌های باز ارز ترجیحی، وزارت جهاد کشاورزی را در تنگنای پاسخگویی قرار داده است همچنین عدم همکاری این وزارتخانه با سازمان حسابرسی...

 سخنگوی وزارت دفاع: در برخی محصولات راهبردی جنگ بیش از سه برابر افزایش تولید داشتیم / هزینه تولید برخی تجهیزات دفاعی ایران تا ۲۰ برابر کمتر از نمونه خارجی است
۳۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

سخنگوی وزارت دفاع: در برخی محصولات راهبردی جنگ بیش از سه برابر افزایش تولید داشتیم / هزینه تولید برخی تجهیزات دفاعی ایران تا ۲۰ برابر کمتر از نمونه خارجی است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در جریان دفاع مقدس چهل روزه، برخی محصولات راهبردی و اقلام مورد نیاز جنگ، بیش از سه برابر افزایش تولید داشتند.

 پزشکیان: جنگ را پایان دهیم
۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

پزشکیان: جنگ را پایان دهیم

در این گزارش مروری داریم بر تیتر مهمترین روزنامه های صبح امروز 31 مرداد ماه. با ما باشید.

 قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟
۵۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

 پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت

تهران-ایرنا- سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح دستاوردهای جنگ اخیر و تغییر دکترین نظامی، به پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح در دو جنگ اخیر اشاره کرد و بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را از دستاوردهای این جنگ دانست.