قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

مدنی‌زاده: در جنگ ۱۲ روزه هم جلسات اصلاح بانک آینده برگزار شد

وزیر اقتصاد گفت: در جریان جنگ ۱۲روزه، درشرایطی که زیر حملات موشکی رژیم صهیونیستی قرار داشتیم،جلسات کارشناسی بانک اینده برگزارشد.
 مدنی‌زاده: در جنگ ۱۲ روزه هم جلسات اصلاح بانک آینده برگزار شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، با اشاره به رویکرد دولت در اجرای اصلاحات اقتصادی اظهار کرد: هماهنگ‌سازی کل بدنه حاکمیت برای انجام اصلاحات، موضوعی است که رئیس‌جمهور به‌خوبی با آن آشناست و بر همین اساس، راهبرد اصلی دولت بر مبنای وفاق برای انجام تغییرات و اصلاحات قرار گرفته است.

وی افزود: بر همین اساس، برنامه‌های اصلاحی با جدیت دنبال می‌شود و ایجاد اجماع میان کارشناسان، فعالان اقتصادی، اصناف و همچنین میان قوا و حتی نهادهای نظارتی و امنیتی در اولویت قرار دارد.

مدنی‌زاده ادامه داد: در تمام موضوعاتی که نیازمند اصلاحات است، جلسات مستمر برگزار شده و رئیس‌جمهور شخصاً برای پیشبرد این برنامه‌ها وقت می‌گذارد تا زمینه تحقق اصلاحات فراهم شود.

شجاعت رئیس‌جمهور در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی

وزیر اقتصاد یکی دیگر از ویژگی‌های رئیس‌جمهور را شجاعت در تصمیم‌گیری دانست و گفت: رئیس‌جمهور در تک‌تک این موارد ورود کرده و تصمیم گرفته و آمادگی پذیرش هزینه‌های تصمیمات را نیز دارد. …




 اخبار جدید

 دوراهی سخت فدرال رزرو
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دوراهی سخت فدرال رزرو

دنیای اقتصاد: کوین وارش، رئیس فدرال رزرو، با فشار فزاینده‌ای برای ایستادگی در برابر خواسته‌های دونالد ترامپ و افزایش نرخ بهره در هفته آینده روبه‌روست.

 پیش بینی بورس در هفته چهارم شهریور 1405 / حرکت بازار سهام روی موج دلار
۱۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پیش بینی بورس در هفته چهارم شهریور 1405 / حرکت بازار سهام روی موج دلار

بورس تهران در نقطه‌ای قرار دارد که موتور صعودی آن یعنی دلار هنوز فعال است، اما از طرف دیگر ریسک‌های سیاسی آن همچنان بالاست. کارشناسان معتقدند اگر ریسک‌های سیستماتیک افزایش پیدا نکند و درگیری‌های نظامی ایران و آمریکا دوباره وارد فاز شدت نشود، مسیر صعود بورس می‌تواند در هفته آینده نیز ادامه پیدا کند.

 خبر مهم برای مودیان مالیاتی | سازمان امور مالیاتی اطلاعیه جدید صادر کرد
۱۶ دقیقه قبل / سایت نود اقتصادی

خبر مهم برای مودیان مالیاتی | سازمان امور مالیاتی اطلاعیه جدید صادر کرد

سازمان امور مالیاتی مهلت انجام برخی تکالیف مالیاتی مؤدیان در سال ۱۴۰۵ را تمدید کرد که بر اساس آخرین اعلام، مهلت تعدادی از اظهارنامه‌ها و تکالیف تا پایان شهریور و مهلت اظهارنامه صاحبان مشاغل نیز تا پایان آبان‌ماه تعیین شده است.

 بقائی: تحولات یمن ربطی به ایران ندارد/ مقصر اصلی در منطقه آمریکاست+ ویدئو
۳۲ دقیقه قبل / سایت اکوایران

بقائی: تحولات یمن ربطی به ایران ندارد/ مقصر اصلی در منطقه آمریکاست+ ویدئو

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تحولات یمن ربطی به ایران ندارد؛ آمریکا عامل اصلی اختلال در صلح است. برای کمک به گفتگو و صلح آمادگی اعلام کردیم؛ متأسفانه این اتفاق نیفتاد. آنچه در یمن رخ داد نشانه لبریز شدن کاسه صبر یمنی‌هاست؛ نمی‌توان یک‌طرفه دید و محاصره ظالمانه چندساله را نادیده گرفت. آمریکا بزرگترین مداخله‌کننده و عامل اختلال در هر روند گفتگو و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز بوده است. آمریکا با متهم کردن ایران، به‌دنبال به‌هم‌ریختن اوضاع و ایجاد آشوب بین کشورهای اسلامی است.

 چادرملو به عمق 300 متر می‌رود
۷ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

چادرملو به عمق 300 متر می‌رود

آرمان امروز : مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با تشریح برنامه‌های این شرکت برای تأمین پایدار خوراک، از ارزیابی فنی و اقتصادی ذخایر T1 و T2 در عمق بیش از ۳۰۰ متر خبر داد و گفت: چادرملو در نیمه دوم سال ۱۴۰۵ برای انعقاد قرارداد و آغاز عملیات استخراج زیرزمینی این ذخایر اقدام خواهد [ ]

 اقتصاددانان: تورم فقط با کنترل پول مهار نمی‌شود؛ مشکل از سمت عرضه هم هست/آیا کالابرگ می‌تواند قدرت خرید مردم را نجات دهد؟
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اقتصاددانان: تورم فقط با کنترل پول مهار نمی‌شود؛ مشکل از سمت عرضه هم هست/آیا کالابرگ می‌تواند قدرت خرید مردم را نجات دهد؟

اقتصادنیوز: در شرایطی که تورم به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های خانوارها تبدیل شده، کارشناسان معتقدند راهکارهایی مانند سرکوب قیمت‌ها، محدود کردن تقاضا یا استفاده از یک ابزار پولی به تنهایی نمی‌تواند غول گرانی را مهار کند و کنترل تورم نیازمند ترکیبی از انضباط مالی، تقویت تولید، مدیریت نقدینگی و حمایت هدفمند از اقشار آسیب‌پذیر است.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026