قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

ساخت برج‌ها با نقشه راه گردشگری منطقه ۲۲ تناقض دارد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ظرفیت‌های گسترده گردشگری منطقه ۲۲، نسبت به افزایش ساخت‌وساز و برج‌سازی در این منطقه هشدار داد.
 ساخت برج‌ها با نقشه راه گردشگری منطقه ۲۲ تناقض دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در جریان ارائه گزارش محله گردی از منطقه ۲۲ با اشاره به پیام تقدیر معتمدین محلات برای پاسخگویی شهردار منطقه ۲۲، اظهار کرد: امروز این منطقه با ۶ هزار و ۲۰۰ هکتار و جمعیت بیش از یک میلیون نفر از بزرگترین مناطق پایتخت به شمار می رود.

وی با بیان اینکه منطقه ۲۲ منطقه شهرک هاست و بیشترین شهرک را داراست، یادآور شد: به دلیل عدم وجود مدیریت یکپارچه شهری، سایر دستگاه های خدمات رسان همپای شهرداری نیستند و باری به هرجهت به مسائل رسیدگی می کنند. با این حساب ساکنان توقع دارند که مدیریت شهری پاسخگوی تمام نیازهای آنها باشد.

کمبود سرانه آموزشی در منطقه ۲۲

امانی همچنین تصریح کرد: ساماندهی و تأمین مدارس در مقاطع مختلف یکی از درخواست های شهروندان است. موضوعی که توسط نمایندگان ۱۲ محله مطرح شد، کمبود سرانه آموزشی این منطقه است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه در بسیاری از روستاهای دور افتاده خانه های بهداشت وجود دارد، خاطرنشان کرد: با این وجود برخی محلات منطقه ۲۲ از مراکز بهداشتی و درمانی محروم هستند.

وی با اشاره به ضرورت ساماندهی مراکز فرهنگی و مساجد، تصریح کرد: تأمین برق و روشنایی معابر، میادین و بوستان های منطقه یکی از درخواست های ساکنان بود که باید مورد توجه قرار بگیرد. تمام این درخواست ها خارج از وظایف شهرداری است.

امانی با بیان اینکه نقشه راه مدیریت شهری برای این منطقه با توجه به فراز و نشیب ها در توسعه آن تهیه شود، گفت: سقف جمعیت پذیری منطقه یکی از مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. اگر پروژه …





 مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟
۳ دقیقه قبل / سایت فرارو

مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟

کارشناسان هشدار می‌دهند که وضعیت فعلی، فراتر از یک آسیب ساده، یک بحران فرهنگی است. عدم تعیین حریم دقیق و نبود طرح مرمت اضطراری، این اثر را از یک «ظرفیت گردشگری» به یک «بیماری ساختاری» تبدیل کرده است.

 کاهش چشمگیر بدهی‌های ارزی شهرداری تهران
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کاهش چشمگیر بدهی‌های ارزی شهرداری تهران

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر آنچه در چند سال اخیر اخذ شده، به‌روز در حال پرداخت است و هیچ مسئله‌ای در زمینه پرداخت وجود ندارد.

 جدل بر سر پایان جنگ
۳۱ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

جدل بر سر پایان جنگ

واکنش‌ها به اظهارات پزشکیان و قالیباف درباره نسبت قدرت نظامی و اقتصاد با تاب‌آوری مردم

 تغییرنام برخی معابر تهران+جزئیات
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییرنام برخی معابر تهران+جزئیات

در چهارصد و بیست و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، نام تعدادی از معابر مناطق ۳، ۴، ۵، ۱۸ و ۲۲ پایتخت به نام شهدا نامگذاری شد.

 فاصله قیمت تولید تا سفره مردم کجاست؟ / جهاد کشاورزی تهران: بازار را لحظه‌ای رصد می‌کنیم؛ از مرغ و گوشت تا برنج و روغن
۲۳ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

فاصله قیمت تولید تا سفره مردم کجاست؟ / جهاد کشاورزی تهران: بازار را لحظه‌ای رصد می‌کنیم؛ از مرغ و گوشت تا برنج و روغن

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار صفحه اقتصاد درباره اقدامات مشخص این سازمان برای کنترل بازار، کاهش فاصله قیمت تولید تا مصرف‌کننده و مقابله با اختلال در عرضه کالاهای اساسی، از رصد شبانه‌روزی بازار تهران، استفاده از ظرفیت استان‌های معین و بهره‌گیری از ذخایر برای جبران کمبودها خبر داد و گفت: تهران بازار کشور است و اجازه نمی‌دهیم کمبود یک کالا به بحران در بازار تبدیل شود.

 العربیه به نقل از منابع آگاه: فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر فردای خود به تهران، حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای ایران خواهد بود/ این سفر با هدف شکستن بن‌بست کنونی و ازسرگیری مذاکرات انجام می‌شود
۳۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

العربیه به نقل از منابع آگاه: فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر فردای خود به تهران، حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای ایران خواهد بود/ این سفر با هدف شکستن بن‌بست کنونی و ازسرگیری مذاکرات انجام می‌شود

العربیه به نقل از منابع آگاه گزارش داد: فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر فردای خود به تهران، حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای ایران خواهد بود.