قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

تاراسی: حرکت آموزش و پرورش به سمت کاهش تنوع مدارس است

زنجان- مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه حرکت آموزش و پرورش به سمت کاهش تنوع مدارس است، گفت: مجموعه آموزش و پرورش معتقد است تا حد امکان نباید شاهد تنوع گسترده مدارس باشیم.
 تاراسی: حرکت آموزش و پرورش به سمت کاهش تنوع مدارس است

ذبیح الله تاراسی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: مجموعه آموزش و پرورش معتقد است تا حد امکان نباید شاهد تنوع گسترده مدارس باشیم، اما هر یک از این مدارس در شرایط خاصی شکل گرفته و در طول سال‌ها توسعه پیدا کرده‌اند.

وی افزود: رویکرد وزارت آموزش و پرورش نیز حرکت به سمت کاهش تنوع مدارس است و وزیر آموزش و پرورش نیز بر این موضوع تأکید کرده‌اند، البته اجرای این سیاست نیازمند فراهم شدن شرایط لازم و طی شدن یک روند تدریجی است.

تاراسی ادامه داد: بخش قابل توجهی از توان و ظرفیت وزارت آموزش و پرورش صرف ساماندهی و ارتقای کیفیت مدارس دولتی می‌شود و تقویت مدارس دولتی یکی از موضوعات مهم در سیاست‌گذاری‌های این وزارتخانه است.

کیفیت آموزش را نباید صرفاً با قبولی کنکور سنجید

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با تأکید بر اینکه کیفیت مدارس نباید صرفاً بر اساس تعداد قبولی‌ها و رتبه‌های کنکور سنجیده شود، گفت: در اسناد بالادستی آموزش و پرورش، به‌ویژه سند تحول بنیادین، بر تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان تأکید شده است.

وی افزود: هدف آموزش و پرورش این است که دانش‌آموز در ساحت‌های مختلف تربیتی رشد کند و در کنار آموزش دروس علمی مانند ریاضی، علوم و ادبیات، در حوزه‌های هنر، ورزش، اخلاق، مسائل دینی و اجتماعی نیز تربیت شود.

تاراسی تصریح کرد: متأسفانه یکی از دغدغه‌های برخی خانواده‌ها این است که مدرسه را بر اساس تعداد قبولی در کنکور یا تعداد رتبه‌های برتر ارزیابی کنند، در حالی که این موضوع به‌تنهایی نمی‌تواند معیار مناسبی برای سنجش کیفیت یک مدرسه باشد.

وی گفت: دانش‌آموزی که از مدرسه فارغ‌التحصیل می‌شود باید علاوه بر برخورداری از دانش و مهارت‌های علمی، در ابعاد مختلف شخصیتی، اخلاقی، اجتماعی، دینی، هنری و ورزشی نیز رشد کرده باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان افزود: آموزش و پرورش نیز تلاش می‌کند مدارس را بر مبنای عملکرد همه‌جانبه آنها ارزیابی کند و صرفاً به دلیل کسب رتبه‌های برتر کنکور از مدرسه‌ای تجلیل نمی‌کند.

تاراسی با اشاره به اهمیت مشارکت دانش‌آموزان در برنامه‌های مدارس اظهار کرد: یکی از معیارهای مهم برای ارزیابی یک برنامه آموزشی و تربیتی، میزان مشارکت دانش‌آموزان در اجرای آن …





 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 شرایط استخدام مدرس در کانون زبان ایران اعلام شد

شرایط استخدام مدرس در کانون زبان ایران اعلام شد

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، کانون زبان ایران به عنوان قدیمی‌ترین و یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین مؤسسات آموزش زبان در کشور، با حدود یک قرن سابقه فعالیت، برای ت...

 شوک به بازار طلا؛ قیمت طلای ۱۸ عیار به مرز ۲۰ میلیون تومان نزدیک شد

شوک به بازار طلا؛ قیمت طلای ۱۸ عیار به مرز ۲۰ میلیون تومان نزدیک شد

در این گزارش جدیدترین قیمت انواع طلا، سکه و حباب سکه در بازار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار

قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار

قیمت خودروهای کارکرده در مردادماه را در این گزارش بخوانید.

 روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

چند روز است رسانه‌های غربی با برجسته‌کردن عبور محدود نفتکش‌ها از مسیر جنوبی تنگه هرمز، از بازگشت جریان نفت سخن می‌گویند؛ اما ایجاد مسیر ویژه با حمایت نظامی آمریکا، افزایش هزینه حمل و نفت 94 دلاری نشان می‌دهد، هرمز هنوز به شرایط عادی بازنگشته است.

 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.