قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

سردار اکبری: هرگونه تجاوز به ایران با پاسخ قاطع و متناسب مواجه می‌شود

بجنورد- فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی گفت: جمهوری اسلامی ایران در برابر هرگونه تجاوز، پاسخی قاطع، متناسب و دندان‌شکن خواهد داد.
 سردار اکبری: هرگونه تجاوز به ایران با پاسخ قاطع و متناسب مواجه می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین اکبری شامگاه پنجشنبه در تجمع مردمی که در میدان شهید بجنورد برگزار شد، با تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با هرگونه تهدید، گفت: هرگونه اقدام نظامی دشمن با پاسخ قاطع، متناسب و دندان‌شکن جمهوری اسلامی مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به حضور نیروهای ایرانی در مأموریت‌های دفاعی تصریح کرد: رزمندگان ایران اسلامی با روحیه ایثار، ایمان و آمادگی کامل، در دفاع از آرمان‌های انقلاب، کشور و ملت ایستاده‌اند و در صورت هرگونه تجاوز، دشمن را با خسارت‌های سنگین روبه‌رو خواهند کرد.

فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی با بیان اینکه اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی موجب افزایش هزینه هرگونه اقدام نظامی علیه ایران شده است، افزود: همین آمادگی و توان بازدارندگی سبب شده است که دشمنان، خطر هرگونه حضور نظامی در خاک ایران را بسیار پرهزینه ارزیابی کنند.

سردار اکبری با اشاره به توانمندی‌های نیروهای مسلح ایران تصریح کرد: اگرچه بودجه دفاعی ایران با برخی قدرت‌های جهان قابل مقایسه نیست، اما ابتکار، خلاقیت، دانش بومی و روحیه ایثار نیروهای ایرانی، قدرت بازدارندگی کشور را به سطحی رسانده که به اذعان بسیاری از کارشناسان نظامی، معادلات میدان نبرد را تغییر داده است.

وی همچنین با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی در برابر هر سطحی از تهدید، پاسخی متناسب ارائه خواهد کرد، گفت: سیاست جمهوری اسلامی روشن است و در هر سطحی که مورد حمله قرار گیرد، در همان سطح پاسخ خواهد داد.

فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنان خود، حفظ وحدت و انسجام ملی را مهم‌ترین نیاز کشور در شرایط کنونی دانست و اظهار کرد: مردم با وجود تنوع دیدگاه‌ها باید وحدت خود را حول منافع ملی، امنیت کشور و مقابله با دشمنان حفظ کنند.

سردار اکبری با قدردانی از همراهی مردم، بر استمرار ایستادگی نیروهای مسلح در دفاع از امنیت و تمامیت ارضی کشور تأکید کرد و گفت: نیروهای مسلح با پشتیبانی مردم، با اقتدار از ایران اسلامی دفاع خواهند کرد. کد مطلب 6910011





 هزینه ساخت چه می‌شود؟

هزینه ساخت چه می‌شود؟

دنیای اقتصاد؛ بازار ساخت‌وساز در مردادماه بعد از ماه‌ها التهاب، بالاخره آرام گرفت؛ رشد ماهانه قیمت مصالح ساختمانی تقریبا صفر شد و قیمت برخی نهاده‌های پرمصرف مثل آهن‌آلات و سیمان هم نسبت به میانه بهار ۵ تا ۱۰ درصد کاهش پیدا کرد.

 چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگترین پایگاه نظامی خود را به پایان رساند

چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگترین پایگاه نظامی خود را به پایان رساند

خبرگزاری رویترز امروز با استناد به تصاویر ماهواره ای نوشت که چین فاز نخست ساخت و ساز در صخره مرجانی آنتلوپ در مجمع‌الجزایر پاراسل را تکمیل کرده است.

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس توضیحاتی درباره طرح جدید سهمیه‌بندی بنزین ارائه کرد.

 گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون - دقیقه 20

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 کالابرگ مرداد حذف شد یا به شهریور افتاد؟

کالابرگ مرداد حذف شد یا به شهریور افتاد؟

کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا...