قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

از خیابان تا بین‌الحرمین؛ روایت دلدادگی جاماندگان اربعین در مسیر عشق

بیرجند- خیابان‌های بیرجند امروز حال‌وهوای کربلا گرفت و جاماندگان اربعین با هر قدم، عشق و ارادت خود به سیدالشهدا(ع) را به نمایش گذاشتند.
 از خیابان تا بین‌الحرمین؛ روایت دلدادگی جاماندگان اربعین در مسیر عشق

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: هنوز آفتاب به میانه آسمان نرسیده که خیابان‌ها رنگ دیگری گرفتند. هر لحظه به جمعیت افزوده می شود. پرچم‌های سرخ و سیاه همسو با باد در هوا به اهتزار درآمده‌اند. نوای «لبیک یا حسین(ع)» از بلندگوها شنیده می‌شود و پیر و جوان، زن و مرد، کودک و سالمند، همه در یک مسیر قدم برمی‌دارند. مسیری که اگرچه به کربلا ختم نمی‌شود، اما مقصدش همان دلدادگی است.

راهپیمایی جاماندگان اربعین، هر سال صحنه‌ای از عشق و ارادت مردمی است که فاصله جغرافیا نتوانسته میان دل‌هایشان و حرم سیدالشهدا(ع) جدایی بیندازد. اینجا هر قدم، سلامی به کربلاست و هر نگاه، اشکی برای عطش فرات.

موکب‌ها بی‌وقفه میزبان عاشقان‌اند. عطر چای تازه‌دم، شربت خنک و غذای نذری در هوا پیچیده و خادمانی که بی‌هیچ چشمداشتی، تنها با یک جمله از زائران پذیرایی می‌کنند: «التماس دعا.»

صدای مداحی، ذکر صلوات و نوحه‌های اربعینی در هم می‌آمیزد و فضای شهر را رنگ و بوی کربلا می‌دهد. بسیاری از مردم با پرچم‌هایی بر دوش، گویی فاصله صدها کیلومتری تا بین‌الحرمین را با قدم‌های عاشقانه خود کوتاه کرده‌اند.

اهتزار پرچم‌های خونخواهی رهبر شهید

جاماندگان اربعین خوب می‌دانند که گاهی رسیدن، تنها به حضور در یک جغرافیا نیست.... دل اگر راهی کربلا باشد، همین خیابان‌ها نیز بوی بین‌الحرمین می‌گیرد. امروز شهر، میزبان کاروانی است که مقصدش عشق است. کاروانی که با هر گام، عهدی دوباره با آرمان‌های عاشورا می‌بندد و زمزمه می‌کند: «السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع).»

پرچم بزرگ «یالثارات‌الحسین(ع)» بر دوش صدها نفر، آرام و باشکوه بر فراز جمعیت پیش می‌رود... گویی قایقی است که بر موج‌های خروشان دریای عاشقان حسین(ع) شناور شده است.

هر از گاهی نسیم، پارچه سرخش را به حرکت درمی‌آورد و نگاه‌ها را به خود خیره می‌کند. در اطراف آن، پرچم‌های سرخ خون‌خواهی سیدالشهدا(ع) و بیرق‌های سیاه عزا، یک‌صدا در باد به اهتزاز درآمده‌اند، نمادهایی از حماسه، سوگ و عهدی که قرن‌هاست در دل شیعیان زنده مانده است.

زیر سایه این پرچم‌ها، هزاران زائر گام برمی‌دارند. گام‌هایی که هرچند از خیابان‌های شهر می‌گذرد، اما مقصدشان کربلا و دل‌هایشان در بین‌الحرمین است.



 قدردانی سرپرست شهرداری قزوین از نقش‌آفرینی بسیج کارمندی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

قدردانی سرپرست شهرداری قزوین از نقش‌آفرینی بسیج کارمندی

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، سید محمد علمی با تقدیر از سرگرد مرتضی کاظمی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج کارمندی شهید باهنر شهرداری، اظهار کرد: حضور مسئولانه، منسجم و جهادی بسیج کارمندی شهرداری در پشتیبانی از مواکب اربعین حسینی، جلوه‌ای ارزشمند از روحیه خدمت، ایثار و ارادت به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است.

وی همچنین از تدبیر، هوشمندی و هماهنگی مطلوب انجام‌شده در مدیریت تجمعات انقلابی شبانه مردم شریف و ولایت‌مدار «دارالمؤمنین قزوین» تقدیر کرد و افزود: این اقدامات، در برگزاری باشکوه و منظم مراسم‌های مردمی نقش مؤثری داشته است.

علمی با تأکید بر اهمیت تداوم این روحیه همدلی و همکاری، خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های ارزشمند بسیج کارمندی، پشتوانه‌ای مؤثر برای ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مناسبتی در شهر قزوین است. انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است
سایت پارس فوتبال

سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است

سیدمهران موسوی مدافع تیم فوتبال آلومینیوم اراک می‌گوید با وجود تساوی مقابل چادرملو، از عملکرد تیمشان راضی است.
 سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه
سایت صدای بورس

سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه

در پایان معاملات هفته، ۸ مجموعه فعال در حوزه بازار سرمایه،سبدهای پیشنهادی خود را برای هفته اول شهریور ماه منتشر کردند.
 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد
سایت صدای بورس

همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد

شرکت ارتباطات سیار ایران با نماد «همراه» اعلام کرد در مهلت تعیین‌شده، هیچ پرسشی از سوی سهامداران درباره تغییرات قیمت معاملاتی این نماد مطرح نشده و رویداد بااهمیتی نیز بر عملکرد شرکت اثرگذار نبوده است.
 تحلیل کوتاهی از زمینه و تبعات کودتای 28 مرداد |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

تحلیل کوتاهی از زمینه و تبعات کودتای 28 مرداد | انصاف نیوز

محمد طراوت در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «تحلیل کوتاهی از زمینه و تبعات کودتای ۲۸ مرداد» نوشت:
 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.
 هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند
سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند

هوادار تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است که سرخپوشان تحت هدایت سرمربی جدید مهدی تارتار خیلی خوب بازی می کنند.