قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

مدیرکل ورزش و جوانان بوشهر: همایش‌های خانوادگی کوهنوردی برگزار شود

بوشهر- مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر خواستار برنامه‌ریزی برای برگزاری همایش همگانی خانوادگی کوهنوردی و تقویت استعدادیابی در رشته سنگ‌نوردی شد.
 مدیرکل ورزش و جوانان بوشهر: همایش‌های خانوادگی کوهنوردی برگزار شود

به گزارش خبرنگار مهر، موسی کشتکار بعد از ظهر دوشنبه در نشست ارزیابی عملکرد هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان بوشهر با قدردانی از فعالیت‌های انجام‌شده، اظهار کرد: کوهنوردی از رشته‌های تأثیرگذار در افزایش نشاط اجتماعی و ترویج سبک زندگی سالم است و باید زمینه توسعه هرچه بیشتر این ورزش در استان فراهم شود.

وی افزود: ضروری است برای نیمه دوم سال، برنامه‌ریزی لازم به منظور برگزاری یک همایش همگانی کوهنوردی با حضور خانواده‌ها در سطح استان انجام شود تا ضمن ترویج فرهنگ ورزش همگانی، مشارکت عمومی در این رشته افزایش یابد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های موجود در حوزه سنگ‌نوردی تصریح کرد: با توجه به وجود زیرساخت‌های مناسب، به‌ویژه دیواره‌های سنگ‌نوردی، شناسایی و پرورش استعدادهای این رشته باید به‌صورت ویژه در دستور کار هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان قرار گیرد.

کشتکار بر حمایت از برنامه‌های توسعه‌ای این رشته تأکید کرد و گفت: اداره‌کل ورزش و جوانان استان بوشهر از طرح‌های مؤثر در گسترش ورزش کوهنوردی و سنگ‌نوردی حمایت خواهد کرد. کد مطلب 6907620



۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مساجد باید به پایگاه حل مسائل مردم در محلات تبدیل شوند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمید ملانوری‌شمسی ظهر امروز در اجلاسیه روز جهانی مسجد و مدیریت محله‌محور اظهار کرد: دولت چهاردهم بر مردمی‌سازی امور و ایجاد شبکه مدیریت محله‌محور تاکید دارد و در این الگو تلاش می‌شود مردم از جایگاه صرفاً دریافت‌کننده خدمات خارج شده و در شناسایی مسائل، تصمیم‌گیری و اجرای برنامه‌های مرتبط با محله خود نقش مستقیم داشته باشند.

وی با اشاره به تاکید رئیس‌جمهور بر راه‌اندازی شبکه مدیریت محله‌محور افزود: این طرح با تکیه بر ظرفیت‌های محلی و با مرکزیت مسجد دنبال می‌شود و مجموعه‌هایی همچون بسیج، جمعیت هلال‌احمر، بهزیستی و آموزش و پرورش نیز می‌توانند در این ساختار در کنار مردم و مساجد قرار گیرند تا ظرفیت‌های موجود در هر محله به صورت هماهنگ مورد استفاده قرار گیرد.

اجرای طرح‌های محله‌محور در همدان

استاندار همدان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای اجرای این الگو در استان عنوان کرد: تشکیل شورای راهبری و آغاز طرح‌های تخصصی از جمله «محراب»، «طوبی»، «سلام محله» و مدیریت معلم‌محور در مدارس، بخشی از برنامه‌هایی است که با استفاده از ظرفیت افراد اثرگذار اجتماعی و اقتصادی در محلات دنبال می‌شود.

ملانوری‌شمسی با بیان اینکه موفقیت مدیریت محله‌محور به حضور واقعی مردم وابسته است، گفت: هر محله ظرفیت‌ها و مسائل خاص خود را دارد و نمی‌توان برای همه مناطق یک نسخه واحد در نظر گرفت؛ بنابراین باید مسائل از متن محله شناسایی و برای آنها با مشارکت مردم، معتمدان، نخبگان و مجموعه‌های محلی راهکار عملی طراحی شود.

بازگشت مسجد به کارکردهای اجتماعی

وی با اشاره به جایگاه مسجد در تمدن اسلامی عنوان کرد: مسجد در گذشته تنها محل عبادت نبود، بلکه بسیاری از امور اجتماعی، اقتصادی، آموزشی، فرهنگی و حتی حل اختلافات مردم در همین پایگاه انجام می‌شد و امروز نیز باید برای بازگرداندن این کارکردها و استفاده از ظرفیت مسجد در حل مسائل جامعه تلاش کنیم.

استاندار همدان افزود: هدف این نیست که صرفاً برنامه‌های بیشتری در مساجد برگزار شود، بلکه مسجد باید به یک پایگاه مسئله‌محور تبدیل شود؛ به گونه‌ای که مردم هنگام مواجهه با مسائل و مشکلات محله بتوانند به این پایگاه مراجعه کنند و با کمک ظرفیت‌های موجود، برای حل مشکلات خود راهکار پیدا کنند.

ملانوری‌شمسی با اشاره به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این زمینه گفت: استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان، ظرفیت اقتصاد مردمی و توانمندی‌های محلی می‌تواند بخشی از مشکلات اقتصادی را کاهش دهد و در این مسیر باید به جای تمرکز همه امور در دستگاه‌های دولتی، زمینه حضور و نقش‌آفرینی بیشتر مردم فراهم شود.

دولت باید نقش پشتیبان و تنظیم‌گر داشته باشد

وی با بیان اینکه گسترش نقش دولت در امور مختلف موجب کاهش بخشی از مشارکت‌های مردمی شده است، تصریح کرد: دولت نباید همه کارها را خود بر عهده بگیرد، بلکه باید نقش هماهنگ‌کننده، تنظیم‌گر و پشتیبان را ایفا کند و امور قابل واگذاری را به مردم و مجموعه‌های مردمی بسپارد.

استاندار همدان ادامه داد: زمانی که مردم در حل مسائل محل زندگی خود مشارکت کنند، علاوه بر استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی و اقتصادی محلات، احساس تعلق آنها نیز افزایش پیدا می‌کند و این مشارکت می‌تواند زمینه شکل‌گیری ارتباطی قوی‌تر میان مردم و ساختارهای حاکمیتی را فراهم کند.

ملانوری‌شمسی افزایش امید و اعتماد عمومی را از مهم‌ترین نتایج اجرای مدیریت محله‌محور دانست و گفت: اگر مردم احساس کنند در تصمیم‌گیری درباره سرنوشت خود و محیط زندگی‌شان نقش دارند، مشارکت آنها افزایش پیدا می‌کند و احساس تعلق و مسئولیت بیشتری نسبت به جامعه و نظام خواهند داشت.

وی با اشاره به برخی اقدامات انجام‌شده در قالب این شبکه در استان همدان افزود: در هفته‌های اخیر اقداماتی مانند عرضه کالاهای اساسی با قیمت پایین‌تر از نرخ رسمی و همچنین برگزاری برنامه‌های آموزشی برای دانش‌آموزان در مساجد و حسینیه‌ها انجام شده که نمونه‌ای از ظرفیت قابل استفاده در شبکه مدیریت محله‌محور است.

استاندار همدان با قدردانی از همراهی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، فرماندهان نظامی و انتظامی و فعالان مسجدی خاطرنشان کرد: استمرار این مسیر و گسترش آن در نقاط مختلف استان نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و مجموعه‌های مردمی است و باید از ظرفیت‌های موجود برای تقویت این جریان استفاده کرد.

ملانوری‌شمسی در پایان تاکید کرد: مدیریت محله‌محور و سپردن بخشی از امور به مردم، نمونه‌ای از مردم‌سالاری دینی و یکی از مسیرهای تحقق حکمرانی اسلامی است و باید تلاش شود این الگو با تقویت نقش مساجد و مشارکت واقعی مردم در سراسر استان همدان به شکل عملیاتی و پایدار دنبال شود.

انتهای پیام/  




 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.

 تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.

 نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی

نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی

یک کافه در آمریکا جلوی در ورودی‌اش تابلوی «ورود سگ و مسلمان‌ها ممنوع» گذاشته بود، مایک تایسون (یکی از بهترین بوکسورهای تاریخ) که در سال‌های اخیر مسلمان شده،...

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 [ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

[ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.