قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

«قرار همدلی» یک مسیر دوطرفه برای عبور از خاموشی؛ دولت باید پیشگام باشد

سمنان- در میانه ناترازی برق و تداوم خاموشی‌ها، مردم استان سمنان که به پویش «قرار همدلی» برای مدیریت مصرف دعوت شده‌اند، خواستار پیشگامی دولتی‌ها در صرفه‌جویی هستند.
 «قرار همدلی» یک مسیر دوطرفه برای عبور از خاموشی؛ دولت باید پیشگام باشد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: ناترازی انرژی در سال‌های اخیر به یکی از چالش‌های جدی کشور تبدیل شده است؛ چالشی که عوامل متعددی از جمله کاهش منابع آبی و به تبع آن کاهش تولید نیروگاه‌های برق‌آبی، محدودیت‌های سرمایه‌گذاری، تحریم‌ها و برخی کاستی‌های مدیریتی در شکل‌گیری آن مؤثر بوده‌اند.

در کنار برنامه‌های افزایش تولید برق، توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و مدیریت مصرف، همراهی مردم، صنایع، بخش خصوصی، اصناف، کشاورزان و دستگاه‌های اجرایی نیز یکی از الزامات عبور از شرایط ناترازی به شمار می‌رود؛ موضوعی که در سال‌های اخیر مورد تأکید متولیان صنعت برق قرار گرفته است.

در استان سمنان نیز همزمان با افزایش فشار بر شبکه برق در فصل گرم سال، برنامه‌هایی برای مدیریت مصرف و فرهنگ‌سازی در این زمینه اجرا شده است. «قرار همدلی» یکی از این پویش‌ها است که با هدف همراه کردن مشترکان برای کاهش مصرف برق، به‌ویژه در ساعات اوج بار، در استان دنبال می‌شود.

با این حال، در کنار دعوت مردم به صرفه‌جویی، این پرسش نیز مطرح است که آیا دستگاه‌های دولتی و عمومی به همان اندازه که از مردم انتظار مدیریت مصرف دارند، خود در این زمینه پیشگام هستند؟

قدردانی از مشترکان همراه پویش همدلی

مهدی پاک‌طینت، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره پویش «قرار همدلی» اظهار کرد: این پویش با هدف آگاه‌سازی مردم درباره مدیریت مصرف و حفظ پایداری شبکه توزیع برق در سراسر استان اجرا شده است.

وی با قدردانی از مشترکانی که به این پویش پیوسته‌اند، افزود: مشترکان خانگی، صنعتی، تجاری، ادارات و دستگاه‌های اجرایی و کشاورزان در این پویش نقش مهمی دارند و همراهی آنها می‌تواند در حفظ پایداری شبکه توزیع برق مؤثر باشد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان با بیان اینکه مشترکان استان استقبال خوبی از این پویش داشته‌اند، گفت: کاهش مصرف برق به‌ویژه در ساعات اوج بار، از جمله هنگام غروب و ساعات ابتدایی شب، یکی از درخواست‌های اصلی از مردم است تا بتوان پایداری شبکه را برای همه مشترکان حفظ کرد.

دمای ۲۵ درجه؛ توصیه اصلی برای وسایل سرمایشی

پاک‌طینت تنظیم دمای وسایل سرمایشی از جمله کولر و اسپیلت روی …



 نقش‌آفرینی مثبت فاطمه خمسه برای سفر وزیر جهادکشاورزی به قزوین
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

نقش‌آفرینی مثبت فاطمه خمسه برای سفر وزیر جهادکشاورزی به قزوین

به گزارش ایلنا از قزوین، فاطمه خمسه با اعلام این خبر گفت: این سفر برای افتتاح طرح‌های جهاد کشاورزی استان‌های قزوین و هرمزگان صورت می‌گیرد.

گفتنی است؛ فاطمه خمسه از نیروهای اصلاح‌طلب استان قزوین بود که سابقه ریاست جهاد کشاورزی استان قزوین در دولت دوازدهم را دارد و بعد از پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات به سمت مدیر کل هماهنگی امور استان‌های وزارت‌خانه یادشده منصوب شد.

بی‌تردید حضور فاطمه خمسه در تهران و وزارت جهاد کشاورزی نقش اصلی را در سفر وزیر جهاد کشاورزی به استان قزوین دارد. انتهای پیام/



 ساعت‌های «ثابت» قطعی برق روی اعصاب شهروندان خراسان رضوی - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ساعت‌های «ثابت» قطعی برق روی اعصاب شهروندان خراسان رضوی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،در روزهای اخیر طرحی از سوی شورای انرژی استان خراسان رضوی اجرایی شده که طبق آن، ساعت قطعی برق در هر خیابان یا منطقه، به‌صورت روزانه و ثابت تعیین شده است؛ تصمیمی که اگرچه با هدف مدیریت شبکه اتخاذ شده، اما به دلیل عدم توجه به تفاوت‌های سبک زندگی و نیازمندی‌های شغلی اقشار مختلف، ناعادلانه خوانده شده و با واکنش‌های تند شهروندان روبرو شده است.

قصه پرغصه خانه‌های بی‌برق در اوج گرما

بسیاری از خانواده‌ها معتقدند این الگوی ثابت، عدالت اجتماعی را هدف قرار داده است. یک خانم خانه‌دار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با گلایه از این وضعیت می‌گوید:ساعت خاموشی محله ما 13 تا 15 تعیین شده است. آیا این عدالت است که یک خانواده باید هر روز در اوج گرمای تابستان، بدون برق و سیستم‌های سرمایشی بماند؟ این برنامه‌ریزی بدون در نظر گرفتن شرایط زیستی مردم تدوین شده است.

کسبه‌ای که متضرر اصلی شدند

در بخش دیگری از شهر،کسبه و مغازه‌داران نیز از این مصوبه به شدت آسیب دیده‌اند.یک صاحب کسب‌وکار با اشاره به ساعت خاموشی محله خود می‌گوید: ساعت 18 تا 20 زمان طلایی حضور مشتریان و فعالیت ماست؛ اما دقیقا در همین ساعت برق قطع می‌شود. سؤال اصلی ما این است که این مصوبات با چه نگاه کارشناسی انجام شده است؟ چرا در برنامه‌ریزی‌ها، معیشت مردم و چرخ اقتصاد خرد دیده نمی‌شود؟

اعتراضات مجازی و وعده وزیر

سیل گلایه‌های ارسالی به دفتر خبرگزاری تسنیم در خراسان رضوی و پویش‌های اعتراضی در فضای مجازی نشان‌دهنده آن است که صبر شهروندان از این وضعیت به سر آمده است. در همین راستا، بررسی‌های میدانی خبرنگار ما حاکی از آن است که در برخی شهرستان‌ها، زمزمه‌های اصلاح یا رفع این محدودیت‌ها از هفته آینده شنیده می‌شود.

از سوی دیگر، در پی پیگیری‌های نمایندگان مجلس، وزیر نیرو در دیدار با نماینده شهرستان‌های گناباد و بجستان، وعده داده است که این وضعیت حداکثر تا دو هفته دیگر ادامه خواهد داشت و پس از آن، قطعی‌های برنامه‌ریزی شده متوقف خواهد شد.

آنچه بیش از همه در این میان خودنمایی می‌کند، شکاف میان اتاق‌های فکر و کف جامعه است. به نظر می‌رسد تصمیمات تک‌بعدی که صرفاً بر اساس سهولتِ مدیریت شبکه گرفته …



 افزایش 50 درصدی نرخ سرویس مدارس همدان در انتظار تایید هیئت تطبیق - تسنیم
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

افزایش 50 درصدی نرخ سرویس مدارس همدان در انتظار تایید هیئت تطبیق - تسنیم

استانها

مهدی حیدری، رئیس کمیسیون فنی عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر همدان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار کرد: نرخ سرویس مدارس در سال تحصیلی 1405-1406 را به فرمانداری ارسال کردیم، یکی از مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده در جلسات گذشته، تعرفه سرویس مدارس بود که شورای اسلامی شهر همدان با افزایش حدود 50 درصدی تعرفه‌ها، نرخنامه جدید را به هیئت تطبیق ارسال کرده است.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر همدان در رابطه با علت تأخیر در پاسخ این هیئت به نامه شورا گفت: هیئت تطبیق نسبت به برخی نرخ‌ها ابهاماتی وارد کرده است و شورا نیز در حال ارائه توضیحات لازم در این زمینه است تا پس از رفع ابهامات، تعرفه‌ها به تصویب نهایی برسد.

حیدری با اشاره به اینکه افزایش نرخ سرویس مدارس متناسب با افزایش هزینه‌های این بخش در نظر گرفته شده است، افزود: در تعیین تعرفه جدید، موضوعاتی مانند هزینه‌های نگهداری و استهلاک خودرو، بیمه، سوخت و دستمزد رانندگان مورد توجه قرار گرفته و تلاش شده است نرخ‌ها متناسب با شرایط موجود تعیین شود.

وی بیان کرد: در کنار موضوع تعرفه، مسئله ایمنی دانش‌آموزان نیز برای شورای شهر اهمیت ویژه‌ای دارد و لازم است سرویس مدارس از نظر وضعیت فنی خودرو، صلاحیت رانندگان و رعایت ظرفیت مجاز مورد نظارت قرار گیرد.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر همدان گفت: امیدواریم هیئت تطبیق در اسرع وقت نظر نهایی خود را اعلام کند تا تعرفه‌ها تعیین تکلیف شده و فرآیند ثبت‌نام سرویس مدارس آغاز شود. این موضوع برای خانواده‌ها اهمیت زیادی دارد و باید پیش از آغاز سال تحصیلی، امکان برنامه‌ریزی دقیق برای آنان فراهم شود.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر همدان خاطرنشان کرد: پس از نهایی شدن نرخ‌ها، جزئیات تعرفه‌های مصوب به اطلاع شهروندان خواهد رسید و ملاک دریافت هزینه از خانواده‌ها، نرخ نهایی و قانونی خواهد بود. امیدواریم با نهایی شدن این مراحل، در اسرع وقت فرآیند ثبت‌نام سرویس‌های مدارس با تعیین نرخ‌های جدید آغاز شود تا خانواده‌ها برای برنامه‌ریزی سال تحصیلی جدید آمادگی کامل داشته باشند.

انتهای پیام/     …



 24 زندانی در کرمان به مناسبت ایام ماه ربیع الاول آزاد می‌شوند - تسنیم
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

24 زندانی در کرمان به مناسبت ایام ماه ربیع الاول آزاد می‌شوند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سیدحجت‌الله موسوی‌قوام، مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان گفت: درچارچوب برنامه‌های حمایتی ستاد مردمی دیه و با هدف کمک به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد، زمینه آزادی 24 زندانی جرائم غیرعمد به مناسبت ایام ماه ربیع الاول و چهلمین روز شهادت رهبر شهید ایران اسلامی با پرداخت مبلغ 5 میلیارد و 311 میلیون تومان فراهم شد.

وی افزود: مجموع بدهی این تعداد از مددجویان بیش از 363 میلیارد و 864 میلیون ریال بود که با پرداخت مبلغ 5 میلیارد و 311 میلیون تومان این تعداد از مددجویان از زندان‌های کرمان، بم، کهنوج، منوجان، بافت، رفسنجان و جیرفت آزاد شدند.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان اظهار داشت: این تعداد آزادی در شرایطی صورت گرفت که همراهی خیرین، مردم و نهادهای حمایتی، مهم‌ترین پشتوانه اجرای چنین طرح‌هایی در استان به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: از مجموع مبلغ پرداختی ستاد دیه برای آزادی این زندانیان مبلغ 4 میلیارد و 410 میلیون تومان از محل کمک‌های مردمی و خیرین دیار کریمان تأمین شده است؛ موضوعی که بار دیگر نقش مؤثر نیکوکاران و مشارکت اجتماعی در حل مشکلات زندانیان جرائم غیرعمد را نشان می دهد.

موسوی‌قوام در پایان بیان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و بحرانی کشور، بیش از گذشته نیازمند مشارکت خیرین در این امر خیر و خداپسندانه هستیم و چشم زندانیان جرائم غیرعمد به دست کریمانه خیرین می‌باشد. 

وی یادآور شد: در حال حاضر تعداد 360 زندانی واجد الشرایط جرائم غیر عمد در سطح زندان های استان در حال تحمل حبس هستند که برای آزادی آنان 80 میلیارد تومان نیاز است.

انتهای پیام/511/  



 ببینید| قطار سرمایه‌گذاری صنعتی در سیستان و بلوچستان - تسنیم
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| قطار سرمایه‌گذاری صنعتی در سیستان و بلوچستان - تسنیم

استانها

علیرضا راشکی با حضور در دفتر استانی خبرگزاری تسنیم در زاهدان، ضمن دیدار و گفت‌وگو با خبرنگاران این رسانه، از تلاش‌های آنان در پوشش رویدادها و مسائل استان سیستان و بلوچستان و نگاه سوژه‌محور و دقیق تسنیم به نظام مسائل سیستان و بلوچستان قدردانی کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان در این دیدار با اشاره به نقش رسانه‌ها در معرفی ظرفیت‌های اقتصادی استان اظهار داشت: سیستان و بلوچستان از استان‌های دارای ظرفیت‌های قابل توجه در حوزه صنعت، تولید، اشتغال و کارآفرینی است و انعکاس دقیق این ظرفیت‌ها می‌تواند زمینه را برای جذب سرمایه‌گذاری و رونق تولید فراهم کند.

.

وی افزود: گستردگی جغرافیایی و تنوع ظرفیت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان، فرصت‌های متعددی را در بخش‌های صنعتی، تجاری و کارآفرینی ایجاد کرده است که معرفی مناسب آنها نیازمند حضور فعال و مسئولانه رسانه‌هاست.

راشکی با بیان اینکه رسانه‌ها می‌توانند حلقه ارتباطی میان ظرفیت‌های اقتصادی استان، سرمایه‌گذاران و افکار عمومی باشند، ادامه داد: معرفی توانمندی‌های صنعتی و تولیدی استان باید به‌گونه‌ای انجام شود که علاوه بر انعکاس دستاوردها، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و نیازهای بخش تولید نیز برای فعالان اقتصادی تبیین شود.

رسانه حلقه ارتباط صنعت و جامعه

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان بر ضرورت تقویت ارتباط میان مجموعه‌های صنعتی و رسانه‌ها تأکید کرد و گفت: تعامل مستمر با رسانه‌ها می‌تواند به انتقال دقیق‌تر دستاوردها، انعکاس مسائل و مطالبات بخش تولید و تقویت ارتباط میان دستگاه‌های اجرایی و جامعه کمک کند.

وی افزود: رسانه‌های حرفه‌ای با طرح مسائل و ظرفیت‌های واقعی بخش صنعت می‌توانند در ایجاد شناخت صحیح از وضعیت اقتصادی استان و شکل‌گیری نگاه واقع‌بینانه نسبت به فرصت‌های موجود نقش مؤثری داشته باشند.

راشکی تصریح کرد: توسعه صنعتی صرفاً با اجرای پروژه‌ها و ایجاد زیرساخت‌ها محقق نمی‌شود و همراهی افکار عمومی، معرفی ظرفیت‌ها و شکل‌گیری گفتمان حمایت از تولید نیز بخشی از فرآیند توسعه است.

وی خاطرنشان کرد: رسانه‌ها در کنار دستگاه‌های اجرایی می‌توانند در معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، حمایت از تولیدکنندگان، …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.
 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور …

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.
 آمریکا مراقب پایگاه‌های خود در اروپا باشد!
سایت روزنو

آمریکا مراقب پایگاه‌های خود در اروپا باشد!

استدلال طرفداران سیاست سخت ممکن است روشن باشد که اگر آمریکا بداند حمله به ایران دیگر فقط پایگاه‌هایش در خاورمیانه را تهدید نمی‌کند و هزینه جنگ می‌تواند به دا...
 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی …

یک نماینده مجلس به «جماران» گفت: نباید انتظار داشت یک گواهینامه به‌تنهایی مشکلات اجتماعی کشور را حل کند، اما اعتماد اجتماعی از همین مسائل به ظاهر کوچک و روزمره ساخته می‌شود. جامعه امروز بعد از حوادث و فشارهای سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد احساس کند مطالبات قانونی و منطقی شهروندان شنیده می‌شود و اگر دولت تصمیمی می‌گیرد، آن تصمیم در عمل نیز اجرا خواهد شد.
 سرمقاله همشهری/ مسئله حجاب نیست؛ مسئله یلِگی حکمرانی است | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله همشهری/ مسئله حجاب نیست؛ مسئله یلِگی حکمرانی است | آخرین خبر

همشهری/ «مسئله حجاب نیست؛ مسئله یلِگی حکمرانی است» عنوان یادداشت روز در روزنامه همشهری به قلم محسن مهدیان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: مسئله امروز دیگر بی‌حجابی نیست. دوگانه قدیمی باحجاب و بی‌حجاب را رها کنید؛ مسئله امروز برهنگی هم نیست. آنچه زشت است، بی‌حجابی نیست؛ یلِگی حکمرانی است. وق
 کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 غریب‌آبادی: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند
سایت هم میهن

غریب‌آبادی: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون وزیر خارجه در واکنش به ادعای ترامپ درباره تحریم‌های اقتصادی جدید علیه ایران، تأکید کرد: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند.
 مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد
سایت ایران آنلاین

مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان از برقراری مجدد پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان پس از وقفه ایجاد شده بخاطر جنگ تحمیلی خبر داد.