قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

سند گام دوم مسیر تکاملی امت اسلام تا رسیدن به قله؛ هشدار درباره نفوذ

آیت الله رشاد گفت: نفوذ دشمن امروز تنها با سلاح گرم نیست بلکه از طریق سلاح نرم تخریب زبان فرهنگ و هویت صورت می‌گیرد.
 سند گام دوم مسیر تکاملی امت اسلام تا رسیدن به قله؛ هشدار درباره نفوذ

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین بزرگداشت امام مجاهد شهید به همت اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دوشنبه بیست و ششم مردادماه را با حضور جمع گسترده‌ای از فعالان عرصه بیانیه گام دوم در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد و چهره‌های شاخص علمی سیاسی و اجرایی کشور با محوریت اندیشه‌های امام مجاهد شهید به بررسی ابعاد مختلف حکمرانی فرهنگ و آموزش پرداختند.

نسل پیشرو انقلاب اسلامی با منطق متعالی اسلام قدرت نرم نظام را گسترش داد

مهدی ابراهیم‌زاده معاون رئیس حوزه ریاست دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در ابتدای این مراسم گفت: نسل پیشرو انقلاب اسلامی نسلی بودند که با کتاب و سخنرانی‌های معرفت‌افزا این نهضت اسلامی را رقم زدند.

وی افزود: از کتاب ولایت فقیه امام خمینی (ره) تا اصول فلسفه و روش رئالیسم علامه طباطبایی و شهید مطهری تا مباحث کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی و بیانیه گام دوم یگانه دوران رهبر شهیدمان آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای قدس‌الله رهبر شهید ما در زمره آخرین شخصیت‌های دوران از نسل این بزرگان بود.

ابراهیم‌زاده ادامه داد: این نسلی بود که با تغییر نگاه و فکر انسان‌ها به دنبال اصلاح وضع و مادی جهان بودند و معتقد به اینکه ان‌الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم.

وی تصریح کرد: این نسل قدرت را در منطق متعالی اسلام می‌دانست و برای گسترش آن از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کرد و از مسجد کرامت در مشهد گرفته تا سخنرانی در دانشگاه تهران و جبهه‌های جنگ و تا حسینیه امام خمینی (ره) با نطق بیان اندیشه و جهاد تبیین قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران را گسترش می‌داد.

معاون رئیس حوزه ریاست دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: قدرت امروز جمهوری اسلامی ایران بر مبنای این تفکر الهی و عزم و اراده ناشی از آن شکل گرفته است.

وی با اشاره به تقابل این نسل با بازیگران سیاست امروز دنیا گفت: در مقابل این نسل پاک مردان الهی که همچون پیامبران تعلیم و ارتقای فکری و معنوی مردم را دنبال می‌کنند رجاله‌ها و بازیگران سیاست امروز دنیا از قبیل رئیس جمهور امریکا هستند.

ابراهیم‌زاده افزود: آن‌ها که با عدم بهره‌بندی از بیان فکر و اندیشه که قرآن کریم آن را از نخستین ممیزه‌های انسان در مقابل دیگر …