قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

سود انباشته بانک مسکن به ۲۷ همت رسید

مدیرعامل بانک مسکن با بیان اینکه سود انباشته منتهی به سال ۱۴۰۴ معادل ۷.۱۹ همت برآورد شد، گفت: سود انباشته بانک مسکن و شرکت های زیرمجموعه به ۲۷ همت رسید.
 سود انباشته بانک مسکن به ۲۷ همت رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مسکن، علی خورسندیان با اشاره به برگزاری مجمع بانک به عنوان اولین بانک دولتی در سال جاری همانند سال گذشته گفت: بندهای شرط در صورتهای مالی سال جاری بانک مسکن نسبت به سال گذشته کاهش یافت که از انضباط مالی این بانک حکایت دارد.

وی در ادامه مهم ترین دستاورد بانک مسکن در سال گذشته را کاهش ناترازی از ۱۳۷ همت در پایان آذرماه سال ۱۴۰۴ به ۴۰ همت در پایان اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵ عنوان کرد که حدود ۱۰۰ همت کاهش داشته است.

دکتر خورسندیان وصول مطالبات بانک، افزایش جذب سپرده ها، افزایش سرمایه ۵.۱۲ همتی و تسویه مطالبات ارزی از بانک مرکزی را مهم ترین عوامل کاهش ناترازی قلمداد کرده و یادآور شد: در سال گذشته اتفاق خیلی خوبی که رقم خورد تسویه ۶۶۰ میلیون دلاری مطالبات بانک از بانک مرکزی بعد از ۱۲ سال بود که بخشی از آن تسویه شد.

سود انباشته بانک مسکن و شرکت های زیرمجموعه به ۲۷ همت رسید

مدیرعامل بانک مسکن همچنین افزود: سود انباشته منتهی به سال ۱۴۰۴ معادل ۷.۱۹ همت برآورد شد درحالی که در پایان سال ۱۴۰۳ زیان انباشته بانک معادل ۷ همت بود که ظرف یکسال گذشته زیان انباشته بانک به سود انباشته تبدیل شده و دستاورد مثبتی را برای بانک رقم زد.

وی دراین خصوص افزود: با احتساب سودانباشته شرکت ها و گروه های زیرمجموعه ،سود انباشته بانک به میزان ۲۷ همت می رسد.

دکتر خورسندیان در خصوص استفاده از ابزارهای نوین در تامین مالی بخش مسکن نیز خاطرنشان کرد: در حال حاضر صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت، سرمایه گذاری سهامی، زمین و مسکن و املاک و مستغلات در حال فعالیت در بانک هستند.

وی در ادامه به برنامه های آینده بانک در زمینه بکارگیری بازارهای نوین تامین مالی اشاره کرد و گفت:به دنبال اخذ مجوز از صندوق سرمایه گذاری چندکالایی هستیم تا ملک به عنوان یک کالا در این صندوق عرضه شود. ضمن اینکه راه اندازی صندوق سرمایه گذاری بازسازی مسکن، صندوق سرمایه گذاری درآمد ارزی نیز از دیگر طرح های آتی بانک است که در حال اخذ مجوز از بورس و بانک مرکزی هستیم.

۳۲۰۰خانواده آسیب دیده تسهیلات جنگ رمضان دریافت کردند

مدیرعامل بانک مسکن در ادامه سخنان خود به بررسی عملکرد بانک در طرح نهضت ملی به عنوان بازوی اجرایی دولت پرداخت …



 تقسیم سود پشت درهای بسته/ مجمع پتروشیمی مارون با چالش‌های حاکمیت شرکتی
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

تقسیم سود پشت درهای بسته/ مجمع پتروشیمی مارون با چالش‌های حاکمیت شرکتی

مجمع عمومی پتروشیمی مارون با تصویب افزایش سرمایه ۴.۲ هزار میلیارد تومانی و تقسیم سود نقدی ۴۳۵۰ ریالی در هر سهم به پایان رسید.

 مس برای سومین هفته متوالی صدرنشین ارزش معاملات بورس کالا شد
۲۸ دقیقه قبل / سایت سنا

مس برای سومین هفته متوالی صدرنشین ارزش معاملات بورس کالا شد

در هفته منتهی به ۴ شهریور ۱۴۰۵، مس با ثبت ۱۳ هزار و ۹۶۹ میلیارد تومان ارزش معاملات، برای سومین هفته متوالی در صدر جدول ارزش معاملات بازار فیزیکی بورس کالا قرار گرفت. شمش بلوم و میلگرد در رتبه‌های بعدی ایستادند. در بخش حجم معاملات نیز سیمان با ثبت یک میلیون و ۱۴ هزار و ۵۷۰ تن معامله هم‌چنان صدرنشین بود و کنسانتره و گندله سنگ‌آهن در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند.

 فولکس‌واگن شاسی‌بلند برقی ارزان‌قیمت خود را فقط در چین عرضه می‌کند
۳ ساعت قبل / سایت توسعه برند

فولکس‌واگن شاسی‌بلند برقی ارزان‌قیمت خود را فقط در چین عرضه می‌کند

توسعه برند؛ فولکس‌واگن پیش‌فروش شاسی‌بلند برقی جدید خود با نام آی‌دی آئورا تی۶ را در چین آغاز کرده است؛ خودرویی پنج‌نفره که با قیمت پایه حدود ۲۰ هزار و ۲۲۵ دلار، باتری تا ۷۷.۵ کیلووات‌ساعتی و برد اعلامی ۶۶۰ کیلومتر عرضه می‌شود. این خودرو با وجود امکانات و فناوری‌های پیشرفته، فعلاً قرار نیست وارد بازار آمریکا شود.

 قماربازی بر سر تنگه هرمز
۳ ساعت قبل / سایت ایران اکونمیست

قماربازی بر سر تنگه هرمز

مسیرهای جایگزین صادرات نفت کشورهای حوزه خلیج فارس

 رکورد جدید بورس تهران/ شاخص کل ۱۲۹هزار واحد رشد کرد - سرمایه و بورس
۳ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

رکورد جدید بورس تهران/ شاخص کل ۱۲۹هزار واحد رشد کرد - سرمایه و بورس

بورس تهران هفته را قدرتمند آغاز کرد و شاخص‌های اصلی بازار در پایان معاملات امروز با رشد قابل توجهی همراه شدند.

 تعداد گواهی دریافتی به ازای هر خودروی اسقاطی چقدر است؟ + جدول
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

تعداد گواهی دریافتی به ازای هر خودروی اسقاطی چقدر است؟ + جدول

جدول جدید اسقاط خودرو با تمرکز بر شاخص کاربری ابلاغ شد.



خبرگزاری ایرنا

گران‌فروشی زیر تیغ بازرسی‌ میدانی

رکوردشکنی هم‌زمان دلار، طلا و سکه؛ بانک مرکزی می‌تواند ترمز گرانی را بکشد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

رکوردشکنی هم‌زمان دلار، طلا و سکه؛ بانک مرکزی می‌تواند ترمز گرانی را بکشد؟

دلار از مرز ۲۰۳ هزار تومان عبور کرد، طلای ۱۸ عیار به بالای ۲۱.۸ میلیون تومان رسید و سکه امامی در محدوده ۲۱۷ میلیون تومان معامله شد؛ جهشی که در کنار تورم و نااطمینانی سیاسی، با سیگنال‌های تازه درباره قیمت بنزین و تشدید انتظارات تورمی نیز همراه شده است.
چرا ایران نمی‌تواند تجارت خارجی‌اش را با رمزارز تسویه کند؟
روزنامه هفت صبح

چرا ایران نمی‌تواند تجارت خارجی‌اش را با رمزارز تسویه کند؟

یک کارشناس اقتصاد دیجیتال معتقد است که محدودیت نقدشوندگی و تعداد صرافی‌های بزرگ در جهان اجازه نمی‌دهد رمزارز در مقیاس ده‌ها میلیارد دلار جایگزین شبکه بانکی در تجارت خارجی ایران شود.
مصرف هیجانی در بازار بنزین - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

مصرف هیجانی در بازار بنزین - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / با این حال، شکل‌گیری صف‌های طولانی در برخی جایگاه‌ها و افزایش مراجعه شهروندان نشان می‌دهد که بازار سوخت تنها با واقعیت عرضه و تقاضا اداره نمی‌شود؛ انتظارات مردم نیز نقش مهمی در آن دارد. هنگامی که شایعه‌ای درباره احتمال کمبود یک کالای ضروری منتشر می‌شود، بخشی از جامعه به‌صورت احتیاطی اقدام به [ ]
تجار درآرزوی ثبات قیمتی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

تجار درآرزوی ثبات قیمتی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / در چنین فضایی، «ثبات قیمت» برای تجار دیگر یک مطالبه معمولی نیست؛ به یک آرزو تبدیل شده است. فعال اقتصادی بیش از آنکه به دنبال سودهای بزرگ و غیرعادی باشد، به دنبال بازاری است که بتواند در آن برای چند ماه آینده برنامه‌ریزی کند. تاجری که نمی‌داند قیمت کالایی که امروز می‌خرد [ ]
برندگان و بازندگان جنگ در تنگه هرمز | جنگ علیه ایران چگونه اقتصاد انرژی را دگرگون کرد؟ | استقبال از خودروهای برقی شتاب گرفته است
سایت اقتصادنیوز

برندگان و بازندگان جنگ در تنگه هرمز | جنگ علیه ایران چگونه اقتصاد انرژی را دگرگون کرد؟ | استقبال از خودروهای برقی شتاب گرفته …

اقتصادنیوز: بر اساس داده‌های بلومبرگ‌ان‌ای‌اف، چین از زمان آغاز درگیری، پنج ماه متوالی رکورد صادرات فناوری‌های پاک را از نظر ارزش دلاری ثبت کرده است.