قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

از سوگ تا همدلی؛ زاهدان در چهلم آقای شهید

زاهدان- چهلمین روز شهادت و تدفین رهبر شهید انقلاب در زاهدان، صحنه‌ای از حضور مردم برای گرامیداشت شهدا و تأکید بر وحدت، همدلی، حمایت از نظام اسلامی و ایستادگی در برابر دشمنان بود.
 از سوگ تا همدلی؛ زاهدان در چهلم آقای شهید

دریافت 34 MB کد مطلب 6921504



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

کبدی‌کاران سیستان و بلوچستان بر سکوی سوم قهرمانی کشور ایستادند

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، ادهم کرد زابلی، مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: مسابقات کبدی سالنی قهرمانی بزرگسالان کشور و انتخابی تیم ملی برای حضور در بازی‌های آسیایی داخل سالن ۲۰۲۶ ریاض، با حضور ۲۳ تیم به میزبانی استان زنجان برگزار شد.

مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان، افزود: این رقابت‌ها از ۲۵ تا ۲۸ مردادماه ۱۴۰۵ به مدت سه روز برگزار شد و تیم منتخب سیستان و بلوچستان با حضور کبدی‌کاران توانمند استان، در رقابتی فشرده توانست در جمع تیم‌های برتر کشور قرار گرفته و با شایستگی بر سکوی سوم مسابقات قهرمانی کشور بایستد.

وی این موفقیت را نشان‌دهنده ظرفیت بالای ورزشکاران استان در رشته کبدی دانست و گفت: کسب این عنوان در یک رقابت ملی و در مسیر انتخابی تیم ملی، حاصل تلاش ورزشکاران، کادر فنی و مجموعه هیئت کبدی استان است و می‌تواند زمینه‌ساز حضور موفق‌تر کبدی‌کاران سیستان و بلوچستان در رقابت‌های ملی و بین‌المللی باشد.


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شجاعت مبارزاتی، فکری و علمی، شاخصه بارز رهبر شهید - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،آیت الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی، در همایش «جایگاه و کارکرد علوم اسلامی در منظومه فکری رهبر شهید انقلاب اسلامی»، با اشاره به ویژگی‌های علمی و شخصیتی رهبر شهید انقلاب اسلامی، اظهارکرد: ایشان حقیقتاً یک استثنا بودند؛ همان‌گونه که امام راحل نیز، شخصیتی استثنایی داشتند.

وی افزود: اگر رهبر شهید انقلاب اسلامی مسئولیت رهبری و حتی جایگاه ولایت‌فقیه را نیز بر عهده نمی‌گرفتند، قطعاً به عالمی بزرگ و برجسته تبدیل می‌شدند؛ چراکه از ویژگی‌های علمی و شخصیتی ممتازی، برخوردار بودند.

استعدادی که با تلاش علمی شکوفا شد

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به ویژگی‌های ذاتی رهبر شهید انقلاب اسلامی، استعداد بسیار بالا، هوش سرشار و حافظه قوی را از جمله برجستگی‌های ایشان برشمرد و گفت: این ویژگی‌ها گاهی به‌اندازه‌ای بود که انسان از شدت شگفتی در برابر آن، به حیرت می‌افتاد.

آیت‌الله مروی در ادامه، بخشی دیگر از ویژگی‌های رهبر شهید را اکتسابی دانست و تصریح کرد: این خصوصیات می‌تواند برای طلاب جوان الگو باشد؛ چراکه بخشی از برجستگی‌های علمی و شخصیتی انسان، محصول تلاش، تمرین و مجاهدت است.

وی با تأکید بر اهتمام ویژه رهبر شهید انقلاب اسلامی به مطالعه، اظهار کرد: ایشان بسیار اهل مطالعه بودند و هیچ فرصتی را برای مطالعه، از دست نمی‌دادند.

تولیت آستان قدس رضوی، ادامه داد: رهبر شهید انقلاب اسلامی کتاب‌ها و مجلات بسیاری مطالعه می‌کردند و از سرعت مطالعه بالایی نیز برخوردار بودند. کتاب‌های متعددی نیز از سوی نویسندگان و ناشران، برای ایشان ارسال و اهدا می‌شد.

از درس حوزه تا محافل ادبی

آیت‌الله مروی، ارتباط گسترده با طیف‌های مختلف علمی و فرهنگی را از دیگر ویژگی‌های برجسته رهبر شهید انقلاب اسلامی دانست و گفت: ایشان از دوران جوانی ارتباط خود را با جریان‌های مختلف علمی، ادبی و فرهنگی، حفظ کرده بودند.

وی، افزود: رهبر شهید انقلاب اسلامی در درس استادانی همچون شیخ هاشم قزوینی، شیخ مجتبی قزوینی و آیت‌الله میلانی شرکت می‌کردند، اما ارتباط ایشان به فضای حوزه محدود نبود و در جلسات انجمن‌های ادبی و محافل شاعران، نویسندگان و اصحاب قلم نیز، حضور داشتند.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به حضور رهبر شهید در جلسات ادبی پرویز خرسند و دیگر ادیبان، این ویژگی را نشانه‌ای از گستره ارتباطات علمی و فرهنگی ایشان دانست.

شجاعت علمی؛ از ترجمه سید قطب تا  مبارزه با آمریکا

آیت‌الله مروی، شجاعت در بیان مسائل علمی و آنچه را انسان به آن می‌رسد، از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: ایشان در عرصه علمی و تحقیقی بسیار شجاع بودند و هرجا به نتیجه‌ای می‌رسیدند، با شجاعت، آن را مطرح می‌کردند.

وی ترجمه آثار سید قطب را نمونه‌ای از این شجاعت علمی و فکری دانست و افزود: ترجمه کتاب سید قطب در آن زمان، کاری بسیار شجاعانه و جسورانه بود. 

تولیت آستان قدس رضوی، خاطرنشان کرد: همین روحیه شجاعت در عرصه مبارزه و رهبری نیز در شخصیت ایشان وجود داشت؛ یک روز در عرصه مبارزه با آمریکا و روز دیگر در عرصه علمی و ترجمه یک کتاب، این خصلت خود را، نشان می‌داد.

افق دیدی که به جهان می‌اندیشید

آیت‌الله مروی، بلندنگری و برخورداری از افق دید وسیع را از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید انقلاب اسلامی برشمرد و اظهار کرد: خاطراتی که ایشان در جلسات مختلف نقل می‌کردند، نشان‌دهنده نگاه عمیق و بلندایشان به مسائل بود.

وی، ادامه داد: رهبر شهید انقلاب اسلامی همواره بر این نگاه تأکید داشتند که باید پرچم اسلام را در جهان به اهتزاز درآورد؛ آن هم در شرایطی که دنیای کفر و الحاد گسترده بود.

جامع‌نگری در حوزه علم و دین

تولیت آستان قدس رضوی همچنین جامع‌نگری را از ویژگی‌های برجسته رهبر شهید انقلاب اسلامی دانست و گفت: ایشان گرفتار تعصب و نگاه‌های غیرمنطقی و ایستا نبودند و مسائل را با نگاهی جامع و عمیق بررسی می‌کردند.

آیت‌الله مروی با اشاره به اهتمام رهبر شهید به تدریس فلسفه در حوزه‌های علمیه افزود: برخی از بزرگان نسبت به تدریس فلسفه در حوزه انتقاد داشتند و این انتقادات را به‌صورت شفاهی و کتبی به ایشان منتقل می‌کردند، اما رهبر شهید با نگاه جامع و عمیقی که داشتند، به این نتیجه رسیده بودند که فلسفه برای حوزه‌های علمیه، ضرورت دارد.

وی تأکیدکرد: مجموعه این برجستگی‌های ذاتی و اکتسابی بود که رهبر شهید انقلاب اسلامی را حقیقتاً به مردی بزرگ، عالمی جلیل‌القدر و شخصیتی استثنایی تبدیل کرد.

انتهای پیام/282  


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

خروج ۲۷۰ شتر از بستر تالاب هامون صابوری سیستان

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مهدی امیری، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زابل اظهار کرد: گشت و کنترل یگان حفاظت محیط زیست شهرستان زابل در پناهگاه حیات‌وحش هامون صابوری و منطقه کاروانسرا به‌صورت مستمر انجام می‌شود و نیروهای یگان حتی در روزهای تعطیل نیز پایش عرصه‌های تحت مدیریت را ادامه می‌دهند.

وی افزود: در جریان گشت و کنترل روز جمعه ۳۰ مرداد، ۲ گله شتر با جمعیت حدود ۱۲۰ و ۱۵۰ نفر در محدوده پناهگاه مشاهده شد که از عرصه تحت حفاظت خارج شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زابل ادامه داد: همچنین ادوات مورد استفاده ساربان‌ها با دستور قضایی غلامرضا دهشیبی، دادیار ویژه رسیدگی به امور حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب زابل، جمع‌آوری و ضبط شد.

وی هدف از این اقدام را کاهش فشار ناشی از چرای دام، حفاظت از پوشش گیاهی و صیانت از زیستگاه‌های حساس منطقه عنوان کرد و گفت: ورود و استقرار دام در مناطق تحت حفاظت می‌تواند به پوشش گیاهی و زیستگاه‌های طبیعی آسیب وارد کند.

امیری تاکید کرد: یگان حفاظت محیط زیست شهرستان زابل بدون تعطیلی و به‌صورت مستمر در حال گشت، پایش و کنترل عرصه‌های تحت مدیریت است و این روند برای جلوگیری از ورود دام و سایر عوامل تهدیدکننده به مناطق حساس ادامه دارد.

وی از شهروندان و جوامع محلی خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا تهدید زیست‌محیطی، موضوع را از طریق سامانه شبانه‌روزی ۱۵۴۰ به محیط زیست اطلاع دهند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، پناهگاه حیات‌وحش هامون صابوری از عرصه‌های طبیعی تحت مدیریت محیط زیست در منطقه سیستان است.

منطقه سیستان در شمال سیستان و بلوچستان شامل پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز است.




 تحول جدید در ارتش آمریکا | پشت پرده اتفاق ناگهانی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تحول جدید در ارتش آمریکا | پشت پرده اتفاق ناگهانی

معاون وزیر جنگ آمریکا پس از ماهها تنش با «پیت هگسث» وزیر جنگ این کشور، از سمت خود کناره‌گیری می‌کند.

 وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه

‌زخم نفت، مدرنیزاسیون تحمیلی، رانده‌شدن مردم از جغرافیای زیست‌شان‌ و تبدیل حافظه جمعی به میدان مقاومت. جلد اول «شهرهای نمک»، یعنی «سرگردانی»، در نسخه فارسی با ترجمه امل نبهانی منتشر شده و آن را می‌توان رمانی درباره پیدایش نفت در شبه‌جزیره عربستان و دگرگونی روستاها و بادیه‌ها معرفی کرد.

 ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند
۶ ساعت قبل / سایت انتخاب

ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...

 تصاویر محاکمه و صدور حکم اعدام پسرعموی بشار اسد
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

تصاویر محاکمه و صدور حکم اعدام پسرعموی بشار اسد

دادگاه جنایی دولت شورشیان سوریه «وسیم الاسد»، پسرعموی بشار اسد را با اتهامات ادعایی به اعدام محکوم کرد. تصاویر انتقال پسرعموی اسد را می‌بینید و می‌شنوید.

 عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: دشمن از هیچ‌چیز به‌اندازه «ثبات داخلی ایران» هراس ندارد
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: دشمن از هیچ‌چیز به‌اندازه «ثبات داخلی ایران» هراس ندارد

سمنان - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت ملی و انسجام اجتماعی گفت: دشمن با فشار اقتصادی، ایجاد شکاف اجتماعی و طراحی عملیات امنیتی، انسجام داخلی ایران را هدف قرار دهد و در چنین شرایطی باید از هر اقدامی که به تجزیه اجتماعی منجر شود، پرهیز کرد.

 کیهان پشت علی مطهری درآمد؛ وظیفه حکومت اسلامی فقط تامین آب و نان نیست
۴۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

کیهان پشت علی مطهری درآمد؛ وظیفه حکومت اسلامی فقط تامین آب و نان نیست

روزنامه کیهان در واکنش به نامه آیت‌الله احمد عابدینی خطاب به علی مطهری درباره مسئله حجاب، با انتقاد شدید از طرح مسائل اقتصادی و اجتماعی در کنار موضوع حجاب، وی را «روحانی‌نما» خواند و تشبیه او درباره «دزدیدن کشمش» را به باد انتقاد گرفت.