قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ ساعت قبل

دوره توانمندسازی ائمه جماعات مساجد یزد برگزار شد

یزد- مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یزد گفت: دوره توانمندسازی و انتقال تجربیات ائمه جماعات مساجد استان با حضور بیش از ۳۵۰ نفر از ائمه جماعات برگزار شد.
 دوره توانمندسازی ائمه جماعات مساجد یزد برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان یزد، حجت‌الاسلام سیدیحی نجم‌الهدی گفت: دوره توانمندسازی و انتقال تجربیات ائمه جماعات مساجد استان یزد با حضور بیش از ۳۵۰ نفر از ائمه جماعات در مسجد روضه محمدیه یزد برگزار شد.

وی با اشاره به نقش مهم مساجد در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، افزود: امیدواریم برگزاری این جلسات، آغازگر تحول خوبی در مساجد باشد و مساجد بیش از پیش محور فعالیت‌های نیک و خیر در جامعه قرار گیرند.

نجم‌الهدی افزود: این دوره با هدف ارتقای توانمندی ائمه جماعات، تبادل تجربیات و تقویت نقش مساجد در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، ائمه جماعات استان یزد در مسجد روضه محمدیه برگزار شد. کد مطلب 6922242





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تعلیق روابط تجاری ابوظبی با تهران در حالی صورت می‌گیرد که امارات متحده عربی مدعی حمله موشکی از سوی ایران به خاک خود شده است. این در حالی است که تهران تمامی ادعاها در این رابطه را تکذیب کرده است. همزمان با ا
 توافق ایران و عمان می‌تواند به تنهایی منجر به بازگشایی تنگه‌هرمز شود؟
سایت اعتماد آنلاین

توافق ایران و عمان می‌تواند به تنهایی منجر به بازگشایی تنگه‌هرمز شود؟

سفیر پیشین ایران در فرانسه گفت: توافق ایران و عمان به‌ تنهایی به معنای بازگشایی تنگه هرمز نخواهد بود، زیرا این توافق تنها بخشی از یکی از بندهای «یادداشت تفاهم ۱۴ ماده‌ای» میان ایران و امریکا است، از همین رو اگر قرار باشد عبور و مرور در تنگه هرمز برای همه کشورها به وضعیت عادی بازگردد، امریکا باید به دیگر شروط و مطالبات اعلامی ایران که سه‌شنبه توسط محمدباقر قالیباف، رییس مجلس کشورمان رسانه‌ای شد نیز پاسخ دهد.
 جنگ در سکوت و قربانیان آن |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

جنگ در سکوت و قربانیان آن | انصاف نیوز

دکتر نیروانا مهرآیین، پژوهشگر حقوق بین الملل در یادداشتی با عنوان «جنگ در سکوت؛ وقتی کودکان، خانه‌ها و جنگل‌های حرا قربانی می‌شوند» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.
 پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن
سایت پارس فوتبال

پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن او به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست
سایت دیدارنیوز

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که با این تیم ۲۸ بازی انجام داد، به تیم آلباسته اسپانیا پیوست.
 خاستگاه‌های تاریخی ثروت و رفاه | مرور کتاب تازه‌منتشرشده انتشارات دنیای اقتصاد؛‌ «جهان چگونه ثروتمند شد؟»
سایت اقتصادنیوز

خاستگاه‌های تاریخی ثروت و رفاه | مرور کتاب تازه‌منتشرشده انتشارات دنیای اقتصاد؛‌ «جهان چگونه ثروتمند شد؟»

اقتصادنیوز: چرا برخی جوامع در طول دو قرن گذشته توانسته‌اند به ثروت، رفاه، تولید و سطح زندگی بی‌سابقه‌ای دست یابند، درحالی‌که برخی دیگر همچنان با فقر، رشد اقتصادی پایین، بی‌ثباتی و توسعه‌نیافتگی مواجه‌اند؟ آیا ثروتمند شدن کشورها نتیجه برخورداری از منابع طبیعی، موقعیت جغرافیایی و دسترسی به بازارهاست یا باید ریشه‌های آن را در نهادهای سیاسی و اقتصادی، فرهنگ، دانش، فناوری، سرمایه انسانی و کیفیت حکمرانی جست‌وجو کرد؟