قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

۲۱ هزار دانش‌آموز بابلسری راهی ۱۴۷ مدرسه می‌شوند

بابلسر- مدیر آموزش و پرورش شهرستان بابلسر از آغاز سال تحصیلی جدید با حضور ۲۱ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در ۱۴۷ مدرسه دولتی و غیردولتی این شهرستان خبر داد.
 ۲۱ هزار دانش‌آموز بابلسری راهی ۱۴۷ مدرسه می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا مهاجری‌نژاد شامگاه سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته خبرنگار اظهار کرد: برای سال تحصیلی جدید، ۱۴۷ مدرسه در شهرستان بابلسر پذیرای دانش‌آموزان خواهند بود که از این تعداد ۱۰۵ مدرسه دولتی و ۴۲ مدرسه غیردولتی هستند.

وی افزود: یک‌هزار و ۳۷۰ نیروی فرهنگی نیز در مدارس شهرستان بابلسر مشغول به فعالیت هستند و برنامه‌ریزی‌ها برای آغاز سال تحصیلی جدید در حال انجام استمدیر آموزش و پرورش شهرستان بابلسر با تأکید بر ضرورت فراهم کردن امکان تحصیل برای همه دانش‌آموزان، گفت: هیچ دانش‌آموزی نباید بدون مدرسه بماند و ثبت‌نام در مدارس دولتی بدون مشکل در حال انجام است.

مهاجری‌نژاد ادامه داد: در صورتی که ظرفیت یک مدرسه تکمیل شده باشد، برای دانش‌آموزان میان‌پایه امکان ثبت‌نام در نزدیک‌ترین مدرسه دارای ظرفیت فراهم خواهد شد.

وی درباره نحوه برگزاری کلاس‌ها در سال تحصیلی جدید بیان کرد: اولویت آموزش و پرورش، برگزاری حضوری کلاس‌های درس در مهرماه است و تصمیم نهایی با توجه به شرایط کشور و اعلام مراجع بالادستی اتخاذ خواهد شد.

مدیر آموزش و پرورش بابلسر افزود: در صورت اتخاذ تصمیم برای غیرحضوری شدن آموزش‌ها نیز زیرساخت‌ها و تجربه لازم برای استمرار فرایند آموزش دانش‌آموزان در شهرستان وجود دارد.

لباس فرم شرط ثبت‌نام نیست

مهاجری‌نژاد درباره موضوع لباس فرم مدارس نیز تصریح کرد: …



 آغاز مسابقات ورزش دانش‌آموزی با حضور 5 استان در اردبیل
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

آغاز مسابقات ورزش دانش‌آموزی با حضور 5 استان در اردبیل

اردبیل عصر اقتصاد- شجیعی-لیلا حضرتی، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، اظهار کرد: این مسابقات از امروز برای پسران در دو سالن ورزشی اردبیل آغاز شد و تا روز جمعه 30 مردادماه ادامه خواهد داشت. وی افزود: در این رقابت‌ها که به صورت قطبی

 هیچ دانش آموزی اول مهرماه در فارس بدون مدرسه نمی ماند
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

هیچ دانش آموزی اول مهرماه در فارس بدون مدرسه نمی ماند

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: همه دانش آموزان طرح آدرس مدارس ثبت نام می شوند اما به دلیل تقاضای زیاد در برخی مدارس ممکن است به واسطه محدودیت فضای فیزیکی آموزشی، نتوانند همه متقاضیان آن مدرسه را بپذیرند لذا اولیا باید به مدرسه طرح آدرس خود ویا مدارس دیگر که ظرفیت دارند مراجعه کنند اما مردم مطمئن باشند هیچ دانش آموزی بدون مدرسه نمی ماند.