قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ ساعت قبل

معاون استاندار: وحدت و انسجام ضامن توسعه همه‌جانبه کرمانشاه است

کرمانشاه- معاون سیاسی استانداری کرمانشاه با اشاره به افتتاح ۶۲ هزار میلیارد تومان طرح در استان، وحدت و امنیت را زمینه‌ساز سرمایه‌گذاری و توسعه دانست.
 معاون استاندار: وحدت و انسجام ضامن توسعه همه‌جانبه کرمانشاه است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سلیمانی صبح یکشنبه در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا خاص‌امیری، امام جمعه شهرستان صحنه، ضمن تبریک میلاد مسعود پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت و انقلاب اسلامی، بر ضرورت تقویت وحدت و انسجام برای شتاب بخشیدن به روند توسعه استان تأکید کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه اظهار کرد: انسجام، همدلی و روحیه ایثار میراث گرانبهای شهداست و تجربه نشان داده است هر جا آرامش، وحدت و امنیت برقرار باشد، بستر توسعه و ورود سرمایه‌گذاران نیز به خوبی فراهم خواهد شد.

وی با اشاره به دستاوردهای دولت در سطح استان افزود: کرمانشاه با افتتاح ۶۲ هزار میلیارد تومان طرح و پروژه عمرانی و اقتصادی، رتبه سوم کشور را پس از استان‌های آذربایجان شرقی و البرز به خود اختصاص داده است.

سلیمانی تصریح کرد: این حجم از سرمایه‌گذاری و افتتاح پروژه‌ها با وجود شرایط خاص کشور، نشان‌دهنده پویایی و شتاب فزاینده قطار توسعه استان کرمانشاه است و بیانگر آن است که ظرفیت‌های استان در مسیر فعال شدن و تبدیل شدن به فرصت‌های جدید اقتصادی و عمرانی قرار گرفته‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به پروژه‌های افتتاح‌شده در شهرستان صحنه طی هفته دولت گفت: در این شهرستان ۳۲ پروژه شاخص با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: اجرای این پروژه‌ها نشان‌دهنده نگاه ویژه مجموعه مدیریتی استان به پیشرفت و شکوفایی ظرفیت‌های شهرستان صحنه و تلاش برای ارتقای شاخص‌های توسعه در این منطقه است.

سلیمانی با تمجید از فرهنگ غنی، مدارا و همزیستی مسالمت‌آمیز مردم صحنه اظهار کرد: مردم این دیار همواره با اخلاق‌مداری، اصالت و صلح‌طلبی الگویی شایسته بوده‌اند و این ویژگی ارزشمند، سرمایه‌ای اجتماعی برای شهرستان و استان محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: هدایت‌های پدرانه امام جمعه شهرستان در کنار تلاش‌های شبانه‌روزی تیم پرتلاش فرمانداری، بخشداران و مدیران محلی، موجب ایجاد فضایی امیدبخش و پر از اخبار خوب در شهرستان صحنه شده است. …



۹ نشانه از زمانی که بازی دیجیتال دیگر تفریح نیست
سایت هم میهن

۹ نشانه از زمانی که بازی دیجیتال دیگر تفریح نیست

روانشناس بالینی و استاد دانشگاه با هشدار نسبت به علائم وابستگی به بازی‌های رایانه‌ای، گفت: وقتی بازی‌های دیجیتال از یک تفریح سالم فراتر می‌رود و به اولویت اصلی زندگی فرد بدل می‌شود، می‌تواند نشانه‌ای از اختلال یا وابستگی رفتاری باشد؛ وضعیتی که در آن، بازی نه‌تنها زمان و انرژی فرد را می‌بلعد بلکه بر روابط، تحصیل، کار و سلامت روان او نیز اثر می‌گذارد.
آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

قاره آمریکا اکنون نه تنها به لحاظ حجم تولید، بلکه به لحاظ پویایی و رشد، به مرکز جدید قدرت انرژی در جهان تبدیل شده است.
باید از ترامپ تشکر کرد
سایت هم میهن

باید از ترامپ تشکر کرد

آینده منطقه ما در گرو توسعه روابطی قدرتمند و متقابلاً سودمند با چین است. در ایران، این دیدگاه بیش از پیش در میان هم ساختار سیاسی و هم افکار عمومی جای خود را باز کرده است.
تنگه فک‌الاسد در تنگه هرمز
سایت هم میهن

تنگه فک‌الاسد در تنگه هرمز

اگر ابعاد معبر فک‌الاسد آن باشد که در چارت انگلیسی آمده، نفت‌کش‌های بزرگ (VLCCs) هم به راحتی می‌توانند از آن عبور کنند. اما چون VLCCs بسیار کند هستند، و هدف گیری آنها راحت‌تر است، گفته می‌شود که نفت با تانکرهای کوچک‌تر به آنسوی تنگه منتقل و به VLCCs ها منتقل می‌شود.
مسعود کشمیری؛ بفرمایید نفوذ!
سایت هم میهن

مسعود کشمیری؛ بفرمایید نفوذ!

اکنون که به فراپشت می‌نگریم شاید بتوان گفت اگر معمای نحوه مرگ ربانی املشی حل شده بود به رازگشایی از کشمیری هم می‌انجامید و از خسارات سنگین بعدی که بزرگی و بزرگاشان را در دو جنگ 12 روزه و 40 روزه دیدیم جلوگیری می‌کرد.
حرف تو باید نظر من باشد!
سایت هم میهن

حرف تو باید نظر من باشد!

اگر قرار باشد همه یک سخن را تکرار یا تأیید کنند دیگر چه نیاز به نظر خواستن و دعوت به برنامه‌ها؟ همان یک نظر را تکثیر کنند.