قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲۵ ساعت قبل

شعارهای تفرقه‌افکنانه آب در آسیاب دشمن ریختن است

ایلام - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: شعارهای تفرقه‌افکنانه آب در آسیاب دشمن ریختن است.
 شعارهای تفرقه‌افکنانه آب در آسیاب دشمن ریختن است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام الله نور کریمی صبح امروز چهارشنبه در مراسم چهلمین روز شهادت رهبر شهید و همراهانش که در مسجد جامع ایلام برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید، گفت: چهل روز از عروج شهادت‌گونه رهبر شهید می‌گذرد، اما داغ این فقدان در دل‌های مریدان و ملت ایران همچنان تازه است و جای خالی آن خادم مخلص، همچنان محسوس است.

امام جمعه ایلام با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی رهبر شهید گفت: در نظام اسلامی، ولی‌فقیه و مسئولان تراز انقلاب، خادم مردم‌ هستند.رهبر شهید با وجود جایگاه رفیع، سبک زندگی خود را در حد قشر متوسط جامعه حفظ کرد و در نهایت جان خود را برای خدمت به مردم فدا کرد. این یعنی شایسته‌سالاری در حکومت دینی، به معنای فدا کردن خود برای جامعه است.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار با تأکید بر اقتدار ملی ایران در برابر تحریم‌ها و فشارهای جهانی افزود: دشمنان که تصور می‌کردند با شهادت فرماندهان، دانشمندان و مسئولان تراز اول، می‌توانند ایران را تسلیم یا تجزیه کنند، در محاسبات خود دچار خطای راهبردی شده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از برخی جریان‌های معاند بیان کرد: بسیار عجیب است که برخی فریب‌خوردگان و مزدوران، حاضر هستند منافع بیگانه را بر خاک وطن ترجیح داده و کشور را به سمت ناامنی تشویق کنند؛ در حالی که به برکت نظام ولایت‌فقیه، ایران اسلامی امروز به عنوان یک قدرت نوظهور در جهان مطرح است و دشمن ناچار به اعتراف این اقتدار شده است.

امام جمعه ایلام با اشاره به وضعیت اقتصادی کشورهای غربی تصریح کرد: دشمن با تمام توان سعی دارد تجمعات مردمی را کمرنگ جلوه دهد، در حالی که فشار اقتصادی تحمیل‌شده بر آمریکا و کشورهای غربی، به‌مراتب از فشاری که بر ملت ایران وارد است، سنگین‌تر و سهمگین‌تر است. دشمن درمانده، در باتلاق محاسبات خود گرفتار شده و توان رویارویی با استقامت این ملت را ندارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان با هشدار نسبت به برخی رفتارهای هیجانی گفت: گاهی شعارهایی مطرح می‌شود که نه تنها خواست رهبر معظم انقلاب نیست، بلکه دقیقاً همان چیزی است که دشمن برای ایجاد تفرقه به آن نیاز دارد. دلسوزان باید با تدبیر کامل عمل کنند و مراقب باشند که در فضای غبارآلود، به شعارهای تفرقه‌افکنانه دامن نزنند. …




 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

 ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.

 چه کسی مانع افزایش منابع کالابرگ است؟ / حاج‌اسماعیلی: معیشت مردم از اولویت خارج شده است / کالابرگ ذاتاً تورم‌زا نیست + صوت

چه کسی مانع افزایش منابع کالابرگ است؟ / حاج‌اسماعیلی: معیشت مردم از اولویت خارج شده است / کالابرگ ذاتاً تورم‌زا نیست + صوت

اجتماعی رکنا، افزایش مستمر قیمت کالاها و کاهش قدرت خرید خانوارها، اثربخشی حمایت‌های معیشتی دولت را با چالش جدی مواجه کرده است؛ به‌گونه‌ای که اعتبار کالابرگ دیگر متناسب با سرعت تورم افزایش نیافته و بخش قابل‌توجهی از قدرت خرید خود را از دست داده است. حمید حاج‌اسماعیلی، فعال کارگری، با انتقاد از روند فعلی تأمین منابع کالابرگ می‌گوید: اگر دولت در افزایش قیمت‌ها و تعرفه‌ها نقش دارد، باید متناسب با آن از معیشت مردم حمایت کند؛ چرا که در شرایط فعلی، کالابرگ می‌تواند سریع‌ترین و عملی‌ترین ابزار برای جبران بخشی از افت قدرت خرید خانوارها باشد.

 برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی، با اشاره به افزایش اهمیت موضوع تأمین بنزین در شرایط فعلی کشور، گفت: اگرچه اکنون باید به مسائل جاری و نیازهای فوری پاسخ داد، اما حل پایدار مسئله بنزین بدون توجه به ریشه‌ها و مسائل بنیادی آن امکان‌پذیر نیست.

 ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند

ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی گفت: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند.

 آخرین جزئیات درباره واریز حقوق مرداد بازنشستگان

آخرین جزئیات درباره واریز حقوق مرداد بازنشستگان

سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران را اعلام کرد.

 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

 مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

اقتصادایرانی: با رأی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن که در پیش‌فروش خودرو از مبلغ اولیه پرداختی مشتری در برابر تورم احتمالی حمایت می‌کرد، ابطال شد؛ تصمیمی که به گفته سخنگوی شورای رقابت، باعث می‌شود خریداران خودروهای داخلی و مونتاژی در پیش‌فروش و مشارکت در تولید، خودرو را در نهایت با قیمت روز تحویل بگیرند.