قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

گرگانی‌ها در شب حادثه هم میدان را ترک نکردند؛ ثبت صدوهفتادمین شب تجمع

گرگان-مردم گرگان در حالی که این شهر شاهد حادثه آتش‌سوزی گسترده بود، بار دیگر به خیابان آمدند و در صد و هفتادمین شب تجمع، بر تداوم حضور خود تأکید کردند.
 گرگانی‌ها در شب حادثه هم میدان را ترک نکردند؛ ثبت صدوهفتادمین شب تجمع

دریافت 6 MB کد مطلب 6919763



۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

بارش‌های همرفتی و سیل‌آسا در مسیر گلستان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امان‌محمد کمالی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: فعالیت سامانه ناپایدار جوی از عصر امروز پنجشنبه در گلستان آغاز می شود و با تشدید فعالیت این سامانه احتمال وقوع بارش‌ها همرفتی و رگباری محتمل است.

مدیرکل هواشناسی گلستان افزود: از پیامدهای این سامانه، بارندگی، رگبار و رعدوبرق، احتمال تگرگ و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، به‌ویژه در دامنه‌ها، مناطق کوهستانی و شرقی خواهد بود.

وی افزود: این شرایط می‌تواند موجب آبگرفتگی معابر، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌هایی مانند اترک، وقوع صاعقه، شکستن درختان کهنسال و فرسوده و خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی شود.

کمالی با اشاره به احتمال شدت گرفتن بارش‌ها در مناطق کوهستانی و شرقی استان، از شهروندان خواست از توقف و تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها جداً خودداری کنند.

مدیرکل هواشناسی گلستان همچنین توصیه کرد شهروندان با توجه به احتمال وقوع صاعقه و شرایط نامساعد جوی، فعالیت‌های کوهنوردی و طبیعت‌گردی خود را لغو کرده و نسبت به استحکام سازه‌های موقت و سایر تمهیدات پیشگیرانه اقدام کنند.

در ادامه حتما بخوانید امواج ۲.۵ متری در انتظار ماهیگیران گلستانی

وی ادامه داد: با فعالیت این سامانه، دمای هوا نیز در روز جمعه بین ۲ تا ۵ درجه سانتی‌گراد کاهش خواهد یافت.

کمالی با اشاره به وضعیت دریای خزر گفت: از بعدازظهر امروز تا صبح شنبه، دریا مواج و متلاطم خواهد بود و شرایط برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست.

وی خاطرنشان کرد: از روز شنبه به‌تدریج از میزان ناپایداری‌های جوی در استان کاسته خواهد شد.

گفتنی است، ۱۵۶ ایستگاه و سامانه هواشناسی از انواع مختلف شامل "سینوپتیک، اقلیم شناسی، باران‌سنجی، جاده‌ای، جو بالا، باران سنجی خودکار و پایش گرد و غبار" در استان گلستان فعال است.

گلستان با گستره افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع و برخورداری از هفت اقلیم آب و هوایی از جنوب با سمنان، از شرق با خراسان شمالی، از غرب با مازندران و از شمال با ترکمنستان همسایه است.


۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

همزمانی تجمع 173ام با شهادت امام حسن عسگری (ع) + فیلم

به گزارش گروه استانی خبرگزاری دانشجو؛ در شب شهادت امام حسن عسگری (ع) نیز مردم حماسه خیابان را رها نکردند بلکه آن را با عزاداری برای پدر امام عصر ترکیب کردند. شهرکردی‌ها خون‌خواه امام جان فدا در موج ۱۷۴ حضور

امشب ویژه برنامه اربعین تدفین رهبر شهید انقلاب در میدان امامزادگان دوخاتون شهرکرد همزمان با موج ۱۷۴ بعثت مردم برگزار شد.

  مردم سمنان همچنان ایستاده در میدان 

سمنانی‌ها در یکصد و هفتاد و سومین شب از شب‌های اقتدار با در دست داشتن پرچم‌ خوش رنگ ایران، حمایت خود را از انقلاب و رهبری اعلام کردند.

  عزاداری مردم میدان‌دار رشت در شب شهادت امام حسن عسکری(ع)


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پرواز مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان برقرار می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، کاظم توسلی از اضافه‌شدن دو مسیر پروازی جدید به شبکه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس خبر داد و اظهار داشت: پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان در برنامه پروازی این فرودگاه قرار گرفته است.

وی افزود: پرواز مسیر بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه و پرواز بندرعباس ـ رشت از روز پنجشنبه هفته آینده برقرار خواهد شد و مسافران می‌توانند از این مسیرهای مستقیم برای تردد میان جنوب و شمال کشور استفاده کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان با اشاره به مقصدهای فعلی پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس گفت: در حال حاضر از این فرودگاه به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز انجام می‌شود و با اضافه‌شدن دو مقصد رشت و گرگان، شبکه پروازی بندرعباس توسعه پیدا می‌کند.

توسلی ادامه داد: برقراری پروازهای مستقیم به استان‌های شمالی، علاوه بر افزایش دسترسی هوایی مسافران، می‌تواند زمینه تقویت ارتباطات میان هرمزگان و استان‌های گیلان و گلستان را در حوزه‌های گردشگری، اقتصادی و تجاری فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه مسیرهای پروازی و ایجاد ارتباط مستقیم میان مراکز مختلف کشور، یکی از عوامل مؤثر در تسهیل تردد مسافران و تقویت ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری استان هرمزگان است.

انتهای پیام/864  




 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور
۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دو گروه علوم انسانی و ریاضی و فنی در دومین و آخرین روز کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد.

 سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟

اقتصادنیوز: محافظه‌کاران و لیبرال‌ها هر دو در برابر نظام‌های مبتنی بر مدیریت مطلق و برنامه‌ریزی از بالا، از آزادی و نظام‌های آزاد دفاع می‌کنند. در اندیشه راجر اسکروتن نقطه‌ای وجود دارد که در آن محافظه‌کاری و لیبرالیسم به هم می‌رسند: دفاع همزمان از وحدت ملی، مرزها، جامعه مشخص و نهادهای کهن از یک سو، و دفاع جدی از آزادی از سوی دیگر.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟

نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با تأکید بر ضرورت توسعه درمان‌های حاد سکته مغزی گفت: در حال حاضر حدود ۵ درصد بیماران سکته مغزی در کشور درمان ترومبولیز دریافت می‌کنند.

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۵ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.