بوشهر- فرماندار دیّر هفته دولت را فرصتی مغتنم برای تشریح دستاوردها دانست و گفت: در این هفته بالغ بر ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علیرضا سجادی بعد از ظهر پنجشنبه در حاشیه نشست «کاروان خدمت و میز ارتباطات مردمی» در روستای سرمستان، در سخنانی مبسوط به بررسی دستاوردهای دولت چهاردهم پرداخت و از برنامههای آتی در جهت رفع مشکلات مردم سخن گفت.
فرماندار دیّر هفته دولت را فرصتی مغتنم برای تشریح دستاوردهای دولت دانست و افزود: در این هفته بالغ بر ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی و اقتصادی افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد.
وی یاد آورشد: هفته دولت فرصتی است تا مسولان در کنار مردم پیگیر مشکلات مردم باشند .
سجادی بیان کرد: در شهرستان دیر در دو سال از،عمر دولت پنج هزار مگابات انرژی،خورشیدی،وارد مدار شده است و اگر تحریم اقتصادی نبودیم قطعا میزبان برق خورشیدی در این شهرستان پیشتاز بودیم.
فرماندار …





