قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

نویسنده‌ای که قلمش را وقف امام رضا(ع) کرد

همزمان با سالروز شهادت امام رضا(ع)، یاد و نام مرحوم سعید تشکری، نویسنده ادبیات رضوی، بار دیگر مورد توجه قرار گرفته است. نویسنده‌ای که ارادت خود به امام رئوف را در آثارش به تصویر کشید.
 نویسنده‌ای که قلمش را وقف امام رضا(ع) کرد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، کمتر نویسنده‌ای در ادبیات معاصر ایران را می‌توان یافت که بخش عمده‌ای از عمر و قلم خود را وقف یک موضوع کرده باشد؛ اما مرحوم سعید تشکری از همان معدود نویسندگانی بود که نامش با ادبیات رضوی گره خورده است. او نه‌تنها سال‌ها در مشهد زیست، بلکه بخش مهمی از آثارش را به روایت تاریخ، فرهنگ و انسان‌هایی اختصاص داد که زندگی‌شان به بارگاه امام رضا(ع) پیوند خورده بود. تشکری معتقد بود حرم رضوی فقط یک مکان زیارتی نیست؛ شهری است که هزاران قصه ناگفته در دل خود دارد و هر آجر، هر کاشی و هر صحن آن می‌تواند آغاز یک داستان باشد.

به مناسبت شهادت امام رضا(ع)، شاید مرور آثار نویسنده‌ای که ارادت خود را نه با شعار، بلکه با خلق ده‌ها رمان و نمایشنامه درباره امام هشتم نشان داد، بهترین راه برای زنده نگه داشتن نام او باشد. در میان همه آثار تشکری، «غریب قریب» جایگاهی ویژه دارد؛ رمانی دو جلدی که بسیاری آن را مهم‌ترین پروژه داستانی او درباره امام رضا(ع) می‌دانند.

قصه‌هایی که زیر گنبد ماندند …





 اخبار جدید

 حکم بیش از ۱۳ ماه حبس برای یک طنزپرداز
۳۷ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

حکم بیش از ۱۳ ماه حبس برای یک طنزپرداز

آرمان امروز : بلاگر طنزپرداز اهل آبادان، به دلیل شکایت موسی غضنفرآبادی به ۱۳ ماه و ۲۰ روز حبس محکوم شد. شاکر بوری، بلاگر طنزپرداز اهل آبادان، به دلیل شکایت موسی غضنفرآبادی، نماینده مجلس، به ۱۳ ماه و ۲۰ روز حبس محکوم شد./انتخاب

 کارگردان «زنگ تفریح»، همه پولش را برای ساخت فیلمی که کسی حاضر به سرمایه‌گذاری برای آن نبود خرج کرد و در فقر مُرد
۷ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

کارگردان «زنگ تفریح»، همه پولش را برای ساخت فیلمی که کسی حاضر به سرمایه‌گذاری برای آن نبود خرج کرد و در فقر مُرد

فیلم سینمایی «زنگ تفریح» ساخته‌ ژاک تاتی عصر دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ در سالن استاد ناصری، برنامه ششصدونودم سینماتک خانه‌ هنرمندان ایران روی پرده رفت و پس از اکران این اثر، نشست نقد و بررسی آن با حضور محسن خیمه‌دوز (منتقد) برگزار شد.

 وفاداری به رمان یا محدودیت سریال؟ چالش بزرگ «بامداد خمار»
۲ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

وفاداری به رمان یا محدودیت سریال؟ چالش بزرگ «بامداد خمار»

محمد تقی زاده سریال بامداد خمار از همان ابتدا با یک امتیاز مهم وارد میدان شد؛ اقتباس از یکی از شناخته شده ترین رمان های

 نشست رابطین بین‌الملل مدارس علمیه و مراکز تخصصی حوزه علمیه تهران برگزار شد
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

نشست رابطین بین‌الملل مدارس علمیه و مراکز تخصصی حوزه علمیه تهران برگزار شد

معاون امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه در دنیای چند قطبی، ایران تنها کشوری است که با آمریکا مستقیما وارد نبرد شده است، گفت: تنها قدرت تمدنی عالم که می‌تواند در برابر تمدن غربی بایستد، تمدن اسلامی است و این خصیصه را چین و روسیه نیز ندارند.

 ۱۱ کتاب خواندنی
۵۹ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

۱۱ کتاب خواندنی

آرمان امروز : برخی کتاب‌ها تنها روایتگر یک داستان نیستند، بلکه نگاه انسان را به زندگی، جامعه، عشق، آزادی و هویت تغییر می‌دهند؛ این ۱۱ اثر ادبی از آن دسته کتاب‌هایی هستند که هر فرد کتاب‌خوانی پیش از رسیدن به ۷۵ سالگی باید حداقل یک‌بار آن‌ها را بخواند. برخی کتاب‌ها پس از تمام شدن، تنها در [ ]

 تیغ تیز ساترا
۵۹ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

تیغ تیز ساترا

توقیف دو برنامه «روشن» و «شفرونی» در شبکه نمایش خانگی

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026