قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

کشف ۱۴۵ تن چوب و هیزم از باند بزرگ قاچاق در آمل؛ ۱۱ نفر بازداشت شدند

آمل- فرمانده انتظامی آمل از شناسایی و انهدام یک شبکه سازمان‌یافته قاچاق چوب در این شهرستان خبر داد و گفت: در جریان این عملیات ۷۵ تن چوب جنگلی و ۷۰ تن هیزم قاچاق کشف و ۱۱ نفر بازداشت شدند.
 کشف ۱۴۵ تن چوب و هیزم از باند بزرگ قاچاق در آمل؛ ۱۱ نفر بازداشت شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید باقری جامخانه با تشریح جزئیات این عملیات اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی آمل در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و حفاظت از عرصه‌های طبیعی، با انجام اقدامات اطلاعاتی و رصدهای میدانی، فعالیت یک شبکه قاچاق چوب را شناسایی کردند.

وی افزود: پس از هماهنگی با دستگاه قضائی و با همکاری مأموران منابع طبیعی، دو کارگاه چوب‌بری در حومه شهرستان آمل مورد بازرسی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی آمل ادامه داد: در جریان این بازرسی‌ها، ۷۵ تن چوب جنگلی از گونه‌های راش و ممرز و همچنین ۷۰ تن هیزم جنگلی کشف شد که بنا بر بررسی‌های انجام‌شده، خارج از ضوابط قانونی تهیه و در این محل‌ها دپو شده بود.

باقری جامخانه ارزش تقریبی محموله‌های کشف‌شده را بر اساس ارزیابی کارشناسان منابع طبیعی ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تحقیقات پلیس نشان داد این محموله‌ها توسط یک شبکه سازمان‌یافته تهیه، انبار و برای انتقال و فروش آماده شده بود.

وی با اشاره به شناسایی عوامل این شبکه بیان کرد: ۹ نفر از اعضای اصلی باند که در مراحل مختلف از قطع غیرمجاز درختان تا حمل، دپو و فروش چوب فعالیت داشتند، دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی آمل همچنین از بازداشت دو نفر از کارکنان متخلف منابع طبیعی در ارتباط با این پرونده خبر داد و افزود: این افراد با سوءاستفاده از موقعیت شغلی خود و در ازای دریافت رشوه، زمینه فعالیت اعضای شبکه را فراهم کرده بودند و اتهاماتی از جمله اختلاس و دریافت رشوه متوجه آنهاست.

باقری جامخانه تأکید کرد: برخورد با قاچاقچیان چوب و عوامل تخریب جنگل با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد و اقدامات اطلاعاتی برای شناسایی سایر مرتبطان احتمالی این پرونده ادامه خواهد داشت. کد مطلب 6912548



۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

محکومیت 14 میلیارد ریالی قاچاق کالا در دشتی - تسنیم

استانها

 سیدموسی حسینی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به رسیدگی به پرونده قاچاق کالا در این استان، اظهار داشت: شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان دشتی به پرونده قاچاق 50 کارتن چاقوی تاشو به ارزش 14.7 میلیارد ریال رسیدگی کرد.

وی با بیان اینکه این پرونده با گزارش ناظر گمرکات استان بوشهر تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی دشتی ارسال شده بود، افزود: شعبه رسیدگی‌کننده با بررسی مستندات موجود در پرونده و احراز عدم ارائه مدارک قانونی، اتهام قاچاق را محرز دانست.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر تصریح کرد: شعبه مذکور علاوه بر ضبط کامل کالای قاچاق، متخلف را به پرداخت 14 میلیارد و 787 میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالا محکوم کرد.

حسینی با تأکید بر برخورد قاطع و قانونی با پدیده قاچاق کالا و ارز، خاطرنشان کرد: تعزیرات حکومتی استان بوشهر با همکاری دستگاه‌های نظارتی، پرونده‌های قاچاق را با جدیت و بدون اغماض پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/  




 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۱۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 اعلام قیمت جدید دلار یورو و سایر ارزها
۳۵ دقیقه قبل / سایت اکونگار

اعلام قیمت جدید دلار یورو و سایر ارزها

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز، جمعه ۳۰ مرداد، اعلام شد.

 قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد
۵۲ دقیقه قبل / سایت هم میهن

قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد

میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران، قیمت عمده‌فروشی محصولات کشاورزی در هفته جاری (۲۶ مرداد تا اول شهریور ۱۴۰۵) را تعیین کرد.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگ...

 قالیباف بر سر مزار ابومهدی المهندس + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قالیباف بر سر مزار ابومهدی المهندس + فیلم

قالیباف بر سر مزار ابومهدی المهندس گفت: حضور معنادار مردم عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهیدمان تسلی خاطر ایرانیان بود.