قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت

معاون آموزشی وزارت بهداشت در واکنش به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت وی و مدیر مربوطه تاکید کرد مسائل حقوقی باید به صورت تخصصی بررسی شوند.
 واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت

به گزارش خبرنگار مهر، طاهره چنگیز معاون آموزشی وزارت بهداشت در برنامه ای تلویزیونی درباره حکم دیوان عدالت اداری در خصوص انفصال از خدمت وی و دبیر شورای آموزش دندانپزشکی گفت: جای طرح مسائل حقوقی در رسانه نیست.

وی افزود: صرف نظر از اینکه این رای له یا علیه چه کسی است، اصولا جای مطرح کردن مسائل حقوقی در رسانه نیست. پرونده های حقوقی ظرایفی دارند که اگر به آنها توجه نشود ممکن است ما را در قضاوت به اشتباه بیاندازد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، طرح موضوع بهداشتکاران دهان و دندان در رای دیوان عدالت اداری را یک موضوع طولانی برشمرد و تاکید کرد: ما نمی توانیم مثل یک قاضی استدلال کنیم.

در این برنامه تلویزیونی بیانیه دیوان عدالت اداری درباره علت انفصال دو مدیر وزارت بهداشت قرائت شد که در آن تاکید شده این رای به دلیل استنکاف از اجرای رأی قطعی این دیوان اعلام شده است.

در این بیانیه آمده است: «در روزهای اخیر، هم‌زمان با انتشار برخی آرای دیوان عدالت اداری در پرونده بهداشت‌کاران دهان و دندان شیراز و نیز صدور حکم انفصال از خدمت برای یک معاون و یک مدیر ارشد وزارت بهداشت به سبب اجرا نکردن آرای قطعی دیوان عدالت اداری، اظهارنظرهایی در یکی از برنامه‌های تلویزیونی از سوی مجری برنامه و مشاورعالی و جانشین وزیر بهداشت در مورد حکم صادر مطرح شد که مبنای حقوقی نداشتند.

در همین ارتباط، موضوع را از دیوان عدالت اداری پیگیری شد. براساس اعلام دیوان عدالت اداری؛ با توجه به کمبود مراکز سلامت و به‌ منظور گسترش خدمات درمانی در روستاها و مناطق محروم، قانون تربیت بهداشت‌کار دهان و دندان را تصویب شد و مقرر داشته که افراد مورد نیاز، پس از قبولی در آزمون، دوره تحصیلی خود را مطابق ضوابط وزارت بهداشت‌ طی کنند و سپس به مدت ۶ سال، موظف به خدمت‌رسانی به مردم مناطق یادشده باشند و پس از اتمام این دوره، گواهی خدمت دریافت کنند.

برابر تبصره ۸ الحاقی همان قانون مصوب ۱۳۷۳/۹/۱۶، در مقابل این خدمت، وزارت بهداشت مکلف شد هر ساله با برگزاری آزمون، افرادی را که تعهد خدمت خود را به پایان رسانده‌اند، ارزیابی کند و در صورت قبولی در آزمون مربوطه، امکان ادامه تحصیل در رشته دندانپزشکی را برای آنان فراهم سازد.

با وجود گذراندن دوره تحصیلی و تربیتی بهداشت‌کاری دهان و دندان، با مجوز قانونی وزیر وقت بهداشت و درمان، در دانشگاه دولتی و نیز با وجود اتمام تعهد خدمت این افراد در مناطق اعلامی و صدور گواهی پایان خدمت، وزارت بهداشت به دلایل نامعلوم از برگزاری آزمون، علیرغم صراحت قانون و تکلیف مقرر، خودداری می‌کند.

همین موضوع منجر به طرح شکایت افراد مستحق، با خواسته الزام وزارت بهداشت به برگزاری آزمون، در دیوان عدالت اداری شده است.

متعاقب رسیدگی به شکات مطرح شده، پرونده در شعب بدوی و تجدیدنظر دیوان رسیدگی و حکم به برگزاری آزمون قانونی توسط وزارت بهداشت صادر شد، اما وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون از اجرای قانون و حکم قطعی دیوان عدالت اداری امتناع کرده است.

در همین راستا تذکرها و مهلت‌های مکرر به مسئولان مربوطه برای اجرای حکم داده‌ شده است. از این‌رو، با اجرای تشریفات قانونی در مراحل بدوی و تجدیدنظر مجدد، به استنکاف و تخلف مدیران مسئول رسیدگی و حکم حداقل مجازات قانونی صادر شد.

بدیهی است تا زمانی که حکم قطعی اجرا نشود، کلیه مستنکفین از زمان ابلاغ دادنامه قطعی اولیه تاکنون، قابلیت تعقیب قضایی خواهند داشت و فرافکنی و اظهارات خلاف واقع، تأثیری در اجرای قانون نخواهد داشت.

لازم به تاکید است برخلاف اظهارنظرها مطرح شده در مورد این حکم در برنامه تلویزیونی، دیوان عدالت اداری مطابق نص صریح قانون عمل کرده و اگر وزارت بهداشت نظر دیگری دارد باید نسبت به اصلاح قانون اقدام کند. کد مطلب 6906012





 قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، قیمت روغن موتور خودرو در مردادماه همچنان تحت تأثیر موج تازه‌ای از تغییرات هزینه‌ای قرار دارد و بررسی بازار نشان می‌دهد خریداران با...

 عکس: مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم مطهر رضوی
۵۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

عکس: مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم مطهر رضوی

مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی سیّدعلی حسینی خامنه‌ای و اعضای خانواده ایشان از سوی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی ح...

 زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟

مشکلات آموزش و پرورش برآمده از همه دولتهای گذشته است، اما در دولت فعلی هم وزارتخانه مربوطه نتوانسته تدبیر و ابتکار عمل خاصی از خود بروز و ظهور دهد.

 در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است
۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۳ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.