قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

رسانه قدرتمند، پیشران مطالبه‌گری و اقتدار ایران در جنگ ترکیبی است

قم- عضو شورای شهر قم گفت: رسانه در شرایط کنونی تنها وظیفه انتقال رویدادها را بر عهده ندارد بلکه با روایتگری صحیح، هدایت افکار عمومی و تقویت مطالبه‌گری می‌تواند در جنگ ترکیبی نقش آفرینی کنند.
 رسانه قدرتمند، پیشران مطالبه‌گری و اقتدار ایران در جنگ ترکیبی است

به گزارش خبرنگار مهر، نرجس نیازمند دیش از ظهر دوشنبه در جلسه شورای اسلامی شهر قم که با حضور اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات استان قم برگزار شد، اظهار کرد: عملکرد رسانه‌ها در شرایط دشوار اخیر نشان داد که خبرنگاران تنها به انعکاس اتفاقات بسنده نکردند، بلکه در مدیریت فضای عمومی و هدایت جریان‌های اجتماعی نیز نقش مؤثری ایفا کردند.

وی افزود: در جریان تحولات اخیر، خبرنگاران بدون آنکه از پشتوانه‌های مالی یا وعده‌های خاص برخوردار باشند، مسئولیت حرفه‌ای خود را دنبال کردند و بخش قابل توجهی از اصحاب رسانه با حفظ استقلال حرفه‌ای توانستند در بزنگاه‌های حساس به وظیفه خود عمل کنند.

عضو شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: آنچه در میدان رسانه مشاهده شد نشان داد خبرنگاران می‌توانند در کنار روایت دقیق رویدادها، در شکل‌گیری جریان‌های اجتماعی و جهت‌دهی صحیح به افکار عمومی نیز اثرگذار باشند و این ظرفیت باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

نیازمند با اشاره به گستردگی جنگ رسانه‌ای و ترکیبی دشمن بیان کرد: امروز با صحنه‌ای مواجه هستیم که دشمن با استفاده از ظرفیت‌های مختلف و بهره‌گیری از ابزارهای گسترده، از عرصه رسانه گرفته تا مدیریت فضای اقتصادی و افکار عمومی، تلاش می‌کند بر تحولات اثر بگذارد و در چنین شرایطی برخورداری از رسانه‌ای قدرتمند و برنامه‌محور یک ضرورت است.

رسانه‌ها در خط مقدم جنگ روایت‌ها ایستاده‌اند

وی گفت: جهان امروز بیش از گذشته تحت تأثیر تحولات نظامی و امنیتی قرار گرفته است و گسترش درگیری‌ها در عرصه‌های مختلف، ضرورت تقویت ظرفیت رسانه‌ای کشور را دوچندان می‌کند.

عضو شورای اسلامی شهر قم افزود: در شرایطی که احتمال گسترش بحران‌ها و افزایش دامنه تقابل‌ها در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی وجود دارد، رسانه باید بتواند با برنامه‌ریزی دقیق، روایت درست و مدیریت هوشمندانه فضای عمومی، نقش خود را در تبیین واقعیت‌ها به شکل مؤثرتری ایفا کند.

نیازمند تصریح کرد: تجربه نشان داده است که هر اندازه یک جریان رسانه‌ای از انسجام، برنامه و قدرت روایت بیشتری برخوردار باشد، امکان اثرگذاری آن بر افکار عمومی و تحولات اجتماعی نیز افزایش پیدا می‌کند و این ظرفیت در جمهوری اسلامی ایران باید با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در استان قم اظهار کرد: قم علاوه بر برخورداری از خانه مطبوعات و مجموعه‌های رسانه‌ای فعال، از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی گسترده‌ای برخوردار است که می‌تواند زمینه را برای افزایش اثرگذاری رسانه‌ها فراهم کند.

قم می‌تواند الگوی هم‌افزایی رسانه‌ای باشد

عضو شورای اسلامی شهر قم بیان کرد: زمانی که ظرفیت‌های مختلف فرهنگی، هنری و رسانه‌ای در کنار یکدیگر قرار گیرند، امکان شکل‌گیری جریان‌های مؤثر اجتماعی بیشتر می‌شود و قم به دلیل برخورداری از مجموعه‌های فعال در این حوزه می‌تواند در این زمینه پیشرو باشد.

نیازمند ادامه داد: رسانه‌ها در مقاطع مختلف نشان داده‌اند که می‌توانند در تحولات سیاسی و اجتماعی و حتی در شکل‌گیری نتایج انتخابات اثرگذار باشند و این تجربه نشان می‌دهد قدرت رسانه در جامعه بسیار فراتر از انتشار اخبار و گزارش‌های روزانه است.

وی گفت: ارتباط میان رسانه و هنرمندان نیز می‌تواند به افزایش دامنه اثرگذاری پیام‌های اجتماعی کمک کند و در قم ظرفیت‌های ارزشمندی در حوزه‌های مختلف هنری وجود دارد که باید میان آنها و جامعه رسانه‌ای ارتباط مؤثرتری شکل بگیرد.

عضو شورای اسلامی شهر قم افزود: ایجاد این پیوند و هم‌افزایی، نیازمند ابتکار و توانمندی اهالی رسانه است تا ظرفیت‌های موجود در حوزه‌های مختلف را در کنار یکدیگر قرار دهند و از مجموع این توان برای تقویت سرمایه اجتماعی استفاده کنند.

رسانه باید قدرت مطالبه‌گری را تقویت کند

نیازمند با تأکید بر نقش رسانه در شکل‌گیری مطالبات عمومی خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین کارکردهای رسانه، کمک به شکل‌گیری مطالبه‌های صحیح و منطقی در جامعه و تبدیل مطالبات عمومی به موضوعاتی است که بتواند مسیر تصمیم‌گیری و مدیریت امور را تحت تأثیر قرار دهد.

وی افزود: رسانه می‌تواند با تقویت ارتباط میان مردم و مسئولان، مسائل و مطالبات جامعه را به شکل دقیق‌تر مطرح کند و در کنار آن با تبیین درست موضوعات، به افزایش آگاهی عمومی و تقویت قدرت اجتماعی کمک کند.

عضو شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: بخش قابل توجهی از این مسیر در استان قم به خوبی طی شده است و فعالان رسانه‌ای نشان داده‌اند که ظرفیت اثرگذاری بالایی دارند، اما می‌توان با برنامه‌ریزی منسجم‌تر و ایجاد هماهنگی بیشتر میان ظرفیت‌های رسانه‌ای، فرهنگی و هنری، این اثرگذاری را در آینده افزایش داد.

نیازمند در پایان تأکید کرد: استمرار این مسیر و تقویت همکاری میان رسانه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی و اجتماعی می‌تواند زمینه‌ساز نقش‌آفرینی مؤثرتر رسانه در جامعه و افزایش قدرت روایتگری، مطالبه‌گری و اثرگذاری اجتماعی در آینده باشد. کد مطلب 6919135



۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

آبتین تنوری، دانش‌آموز شیرازی، بر فراز دماوند ایستاد

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، این صعود که پس از ماه‌ها تمرین مستمر، آمادگی جسمانی و برنامه‌ریزی دقیق انجام شد، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای ورزشی این دانش‌آموز پایه هشتم به شمار می‌رود.

 آبتین تنوری با عبور از مسیرهای سخت و شیب‌های سنگین دماوند، توانست با تکیه بر اراده، استقامت و روحیه‌ای مثال‌زدنی، به ارتفاع ۵۶۱۰ متری این قله ملی دست یابد.

دماوند، به‌عنوان بلندترین قله ایران و نماد استواری و شکوه طبیعت کشور، هر سال میزبان کوهنوردان بسیاری از داخل و خارج از ایران است و صعود به آن نیازمند آمادگی جسمانی، مهارت فنی و روحیه‌ای قوی است. 

موفقیت آبتین تنوری که دانش آموز سال هشتم است، در فتح این قله، نشان‌دهنده توانمندی نسل نوجوان و اهمیت توجه به ورزش، به‌ویژه کوهنوردی، در میان دانش‌آموزان است.

 مربیان و دوستان آبتین، این موفقیت را نتیجه تلاش، نظم، پشتکار و علاقه او به ورزش دانسته و ابراز امیدواری کرده‌اند که این دانش‌آموز پرتلاش در آینده نیز در عرصه‌های ورزشی و علمی افتخارآفرینی‌های بیشتری برای استان فارس و کشور رقم بزند.

صعود آبتین تنوری به قله دماوند، تنها یک موفقیت ورزشی نیست؛ بلکه پیامی روشن برای نوجوانان است که با هدف‌گذاری، تلاش مستمر، صبر و اعتماد به توانایی‌های خود، می‌توان بر دشوارترین مسیرها غلبه کرد و به بلندترین قله‌های موفقیت دست یافت.

این دستاورد ارزشمند، بار دیگر ثابت کرد که جوانان و نوجوانان با انگیزه، پشتکار و حمایت خانواده و مربیان، می‌توانند در عرصه‌های مختلف بدرخشند و الهام‌بخش هم‌نسلان خود باشند.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تبریزی‌ها به یاد آقای شهید ایران + فیلم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم تبریز به مناسبت چهلمین روز تشییع و تدفین امام شهید، در مصلی امام خمینی این شهر یاد ایشان را گرامی داشتند.

مردم غیور تبریز ضمن تاکید بر خونخواهی رهبر شهید، بیعت خود را با آیت الله خامنه‌ای اعلام کردند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی تبریز


۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پرچم‌های برافراشته در خیابان‌های سمنان در شب ۱۷۳ اقتدار+فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شرکت‌کنندگان در این گردهمایی با پرچم‌گردانی و اعلام مواضع خود، لفاظی‌ها و تهدید‌های ترامپ و دشمنان ایران را نشانه استیصال و سردرگمی آنان دانسته و تأکید کردند تهدید‌های رسانه‌ای نمی‌تواند شکست دشمن در میدان را جبران کند.

مردم سمنان در یکصد و هفتاد و سومین تجمع شب‌های اقتدار تأکید کردند از تهدید‌های ناچیز رئیس جمهور آمریکا نمی‌ترسند و پیروزی با ملت مقاوم ایران است.

در ادامه حتما بخوانید یکصد و شصت و هشتمین اجتماعات شبانه به یاد ۱۶۸ شهید میناب در سمنان برگزار شد+فیلم

یکصد و هفتاد و سومین شب از اجتماعات مردمی «شب‌های اقتدار» همزمان با شب شهادت حضرت امام حسن عسکری (ع) با حضور مردم عزادار شهر سمنان، در معراج الشهدای میدان سعدی این شهر برگزار شد.

در این اجتماع که با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین «سید ضیاءالدین آقاجانپور» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع همراه بود، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان نیز در جمع عزاداران حضرت امام حسن عسکری (ع) حضور یافت. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی




 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور
۴ ساعت قبل / سایت سلام سینما

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 حال‌وهوای بازار مسکن در چند قدمی پایتخت | با حداقل 500 میلیون تومان پول رهن، وارد بازار اجاره شوید+جدول
۴۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

حال‌وهوای بازار مسکن در چند قدمی پایتخت | با حداقل 500 میلیون تومان پول رهن، وارد بازار اجاره شوید+جدول

اقتصادنیوز: بررسی بازار رهن و اجاره اندیشه نشان می‌دهد رهن آپارتمان‌های ۶۰ تا ۷۰ متری دوخوابه بسته به فاز، سن بنا و امکانات، از حدود 500میلیون تومان تا ۹۰۰ میلیون تومان متغیر است.

 درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله
۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

برنا - گروه ورزشی: لژیونر ایرانی در پیروزی پرگل لخ‌پوزنان مقابل تون، روی سه گل تیمش نقش مستقیم داشت تا شبی درخشان را در پلی‌آف لیگ اروپا پشت سر بگذارد.

 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ایتمار بن گویر وزیر امنیت اسرائیلی تخریب ده هزارمین خانه فلسطینی در کرانه باختری را جشن گرفت و آن را «موفقیتی تاریخی» توصیف کرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله