
به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا نوروزی با بازدید از اردوی تیم ملی بدمینتون در جریان روند آمادهسازی ملیپوشان برای حضور در رقابتهای پیشرو قرار گرفت.
نوروزی در این دیدار با قدردانی از محمدرضا پوریا رئیس فدراسیون بدمینتون، از تلاشها و خدمات وی در سالهای فعالیت در این رشته تقدیر کرد و اظهار داشت: بدمینتون از رشتههایی است که با تلاش مجموعه مدیریتی، کادر فنی و ورزشکاران مسیر توسعه و پیشرفت خود را طی کرده است و اقدامات انجامشده در این سالها شایسته قدردانی است.
نایبرئیس کمیته ملی المپیک همچنین ضمن تبریک به ثریا آقایی بابت کسب افتخار و انتخاب به عنوان عضو IOC این موفقیت را دستاوردی ارزشمند برای ورزش ایران و رشته بدمینتون دانست.
وی همچنین از زحمات فریبا مددی نایبرئیس فدراسیون بدمینتون در راستای توسعه بدمینتون بانوان قدردانی کرد و افزود: حضور در اردوی تیم ملی بدمینتون فرصتی برای آشنایی نزدیکتر با روند آمادهسازی ملیپوشان و حمایت از مسیر پیشرفت این رشته است.
نوروزی در ادامه با حضور در جمع ملیپوشان گفتوگویی در حوزه پزشکی ورزشی با بازیکنان تیم ملی داشت و توصیهها و راهنماییهای لازم را در خصوص حفظ سلامت و آمادگی ورزشکاران ارائه کرد.
در ادامه این دیدار محمدرضا پوریا رئیس فدراسیون بدمینتون ضمن قدردانی از حضور نایبرئیس کمیته ملی المپیک در اردوی تیم ملی، اظهار داشت: حضور شما در جمع ملیپوشان برای ما باعث افتخار و دلگرمی است و از اینکه در این مقطع در کنار ورزشکاران حضور پیدا کردید، قدردانی میکنم.
وی با اشاره به رقابتهای پیشروی ملیپوشان، گزارشی از روند آمادهسازی تیمهای ملی و میزان آمادگی ورزشکاران ارائه کرد و گفت: فدراسیون بدمینتون با برنامهریزی و حمایت لازم تلاش کرده است ملیپوشان با بهترین شرایط ممکن در رقابتهای پیشرو حضور پیدا کنند.
پوریا …












