قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴۳ ساعت قبل

ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب

گزارش های رسانه ای حاکی از حملات موشکی نیروهای انصارالله یمن علیه مواضع دشمن در شهر المخا و همچنین در باب المندب است.
 ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رسانه های یمنی گزارش دادند که نیروهای انصارالله ۵ موشک به سمت باب المندب شلیک کرده اند.معمولا حملات نیروهای یمنی در باب المندب کشتی های متخلف مرتبط با ریاض را هدف قرار می دهد.

قبل از آن نیز گزارش شده بود که نیروهای یمنی ۲ موشک بالستیک به سمت باب المندب شلیک کرده اند.

همچنین گزارش شده که انصارالله یمن مواضع دشمن را در دریای سرخ و شهر المخا هدف قرار داده است.

حملات موشکی انصارالله یمن طی روزهای گذشته علیه مواضع و تجهیزات نظامی دشمن سعودی و همچنین مزدوران ریاض در المخا به صورت موفقیت آمیزی انجام شده است. کد مطلب 6919063



 باج بزرگ ترامپ به کیم جونگ اون برای یک عکس یادگاری! | پشت‌پرده ادعا درباره رهبر کره شمالی مشخص شد

باج بزرگ ترامپ به کیم جونگ اون برای یک عکس یادگاری! | پشت‌پرده ادعا درباره رهبر کره شمالی مشخص شد

ترامپ از مشاورانش خواسته تا دیداری با رئیس کره شمالی را در ماه‌های آینده ترتیب بدهند.

 پنتاگون پایگاه‌های آمریکا را از خلیج فارس خارج می‌کند؛ فرار از تیررس موشک‌های ایران

پنتاگون پایگاه‌های آمریکا را از خلیج فارس خارج می‌کند؛ فرار از تیررس موشک‌های ایران

وزارت جنگ آمریکا در حالی امکان خارج کردن نیروها از پایگاه‌های بزرگ آمریکایی در منطقه را که در جنگ با ایران به‌شدت آسیب دیده‌اند، بررسی کرده که کشورهای خلیج فارس نگرانند این اقدام آنها را در برابر تهران آسیب‌پذیرتر کند.

 سه بار عصبانیت آقا را دیدم

سه بار عصبانیت آقا را دیدم

محسن پاک آیین

 رئیس جمهور حامی اصلی مذاکرات است

رئیس جمهور حامی اصلی مذاکرات است

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزیر امور خارجه ایران با بیان این که رئیس جمهور حامی ما در مسیر مذاکرات بود ابراز کرد که انتخاب آقای قالیباف پیشنهاد رئیس‌جمهور بوده است. سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرد: وقتی آمریکایی‌ها درخواست مذاکره را مطرح کردند، آقای پزشکیان معتقد بود باید به این [ ]

 شلیک موشک از یمن به امارات/انفجار شدید در جبل‌علی

شلیک موشک از یمن به امارات/انفجار شدید در جبل‌علی

منابع محلی از شنیده شدن صدای انفجار در منطقه جبل علی امارات خبر می‌دهند.

 ایران به دعوت قطر برای جستجوی خلبانان پاسخ نداد

ایران به دعوت قطر برای جستجوی خلبانان پاسخ نداد

وزارت خارجه قطر: طرف ایرانی به دعوت ما برای اعزام یک تیم فنی جهت اطلاع از روند عملیات جست‌و‌جو پاسخ نداد.

 سراب هژمونی

سراب هژمونی

شعار بازگرداندن عظمت به آمریکا، وعده اصلی دونالد ترامپ به مردم کشورش بود. او این چشم‌انداز فریبنده را ترسیم کرد که با انتخاب مجددش، آمریکا نشاط اقتصادی، انسجام داخلی و نفوذ جهانی خود را بازخواهد یافت و دوران طلایی جدیدی آغاز خواهد شد. این وعده به‌ویژه برای آن دسته از آمریکایی‌هایی که خود را قربانی جهانی‌شدن می‌دیدند و معتقد بودند مهاجران و حامیان نظم جهانی در حال نابودی کشور از درون هستند، بسیار جذاب بود. اما اکنون که به میانه دور دوم ریاست‌جمهوری او نزدیک می‌شویم، شکی نیست که ترامپ یکی از تاثیرگذارترین روسای جمهور تاریخ ایالات متحده است؛ هرچند این تاثیرگذاری تقریبا در تمامی ابعاد مخرب و زیان‌بار بوده است.

 فایننشال تایمز: آمریکا آسیا را ترک می‌کند؟

فایننشال تایمز: آمریکا آسیا را ترک می‌کند؟

تصمیم ترامپ برای کاهش رزمایش‌های نظامی مشترک با کره جنوبی، نگرانی‌های متحدان آمریکا در منطقه هند-اقیانوسیه را درباره قابلیت اتکا به واشنگتن عمیق‌تر کرد؛ متحدانی که پیش از این نیز با اظهارات او درباره تایوان با شک و تردید به آینده روابط با آمریکا می‌نگریستند.