قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

آغاز عملیات اجرایی نخستین شهرک شیلات شمال‌غرب کشور در اردبیل

اردبیل- فرماندار اردبیل از آغاز قریب‌الوقوع عملیات اجرایی نخستین شهرک شیلات شمال‌غرب کشور با رویکرد گردشگری در روستای تازه‌کند شریف‌آباد شهرستان اردبیل خبر داد.
 آغاز عملیات اجرایی نخستین شهرک شیلات شمال‌غرب کشور در اردبیل

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد قلندری اظهار کرد: پروژه بزرگ شهرک شیلات شمال‌غرب کشور با رویکرد گردشگری در روستای تازه‌کند شریف‌آباد شهرستان اردبیل با سرمایه‌گذاری حدود یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و در قالب مجموعه‌ای متنوع شامل آکواریوم، ماهیان زینتی، پرورش زالو و ظرفیت‌های گردشگری اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه زمین مورد نیاز تأمین شده و زیرساخت‌های لازم نیز آماده است افزود: سرمایه‌گذار برای اجرای طرح آمادگی کامل دارد و حمایت همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی می‌تواند زمینه‌ساز رونق تولید، توسعه صادرات و اشتغال‌زایی در منطقه باشد.

فرماندار اردبیل این طرح را یکی از پروژه‌های مهم و اثرگذار در حوزه شیلات و گردشگری منطقه دانست و گلت: با بهره‌برداری از این مجموعه، زمینه برای افزایش تولیدات، توسعه بازارهای صادراتی و ارتقای جایگاه اردبیل در زنجیره تولیدات شیلاتی فراهم خواهد شد.

در این جلسه محمدالله‌بخش، مدیرکل شیلات استان اردبیل نیز با تأکید بر آمادگی مجموعه شیلات برای اجرای این طرح، بیان کرد: این پروژه می‌تواند نقش مهمی در افزایش تولیدات شیلاتی، رونق صادرات و ایجاد ارزش افزوده برای منطقه ایفا کند.

وی تصریح کرد: اجرای این شهرک شیلاتی می‌تواند ضمن ایجاد یک ظرفیت جدید اقتصادی و گردشگری، اردبیل را به یکی از قطب‌های تولید ماهیان زینتی و محصولات شیلاتی در کشور تبدیل کند. کد مطلب 6917008



 افتتاح 14 هزار میلیارد تومان پروژه شیلاتی در هفته دولت - تسنیم
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح 14 هزار میلیارد تومان پروژه شیلاتی در هفته دولت - تسنیم

استانها

حمزه رستم پور رئیس سازمان شیلات ایران در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس، با گرامیداشت پیش‌رو بودن هفته دولت و ملت، به تشریح نقش کلیدی و راهبردی جامعه صیادی استان هرمزگان پرداخت و اظهار داشت: عملکرد جوامع صیادی ما در دوران جنگ رمضان بسیار عالی و چشمگیر بود این حضور مجاهدانه ثابت کرد که فعالیت‌های شیلاتی بسیار فراتر از یک بخش اقتصادی صرف بوده و پایه اصلی تامین امنیت غذایی، پایداری اجتماعی، اشتغال و معیشت مردم منطقه است.

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به آسیب‌های وارد شده به تجهیزات و شناورهای صیادی تصریح کرد: علیرغم اینکه در جریان جنگ، صیادان دچار خسارات زیادی شدند و برخی شناورها از دست رفت، اما جامعه صیادی هرگز دریا را ترک نکرد و با حضور مداوم و مسئولانه خود، پایداری حیات و زنجیره تامین غذایی کشور را حفظ کرد.

وی افزود: همچنین برای نخستین بار، شناورهای صیادی هرمزگان در شرایط دشوار اقلیمی و در فصل مونسون برای عملیات صید به دریا اعزام شدند که خوشبختانه این اقدام شجاعانه با دستاوردها و صید بسیار خوبی همراه بود.

رستم پور از جهش چشمگیر در توسعه زیرساخت‌های شیلاتی استان هرمزگان خبر داد و گفت: هم‌زمان با هفته دولت، پروژه‌های متعدد شیلاتی در حوزه‌های صیادی و آبزی‌پروری با اعتباری بالغ بر 14 هزار میلیارد تومان در استان هرمزگان به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به وجود 40 اسکله و موج‌شکن صیادی در استان هرمزگان که خدمت‌رسانی به جامعه 60 هزار نفری صیادان استان را بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 17 پروژه احداث و بهسازی بنادر صیادی با اعتباری بیش از 10 هزار میلیارد تومان در دست اجراست که بخش مهمی از آنها تکمیل شده و مابقی نیز با سرعت در حال پیشرفت است.

رئیس سازمان شیلات ایران در پایان در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در خصوص میزان خسارات وارده به جامعه صیادی هرمزگان تأکید کرد: کارشناسی و برآورد دقیق خسارت‌های وارده به شناورها و تجهیزات صیادان انجام شده است و با جدیت به دنبال تخصیص اعتبارات لازم جهت جبران این خسارت‌ها هستیم تا جامعه صیادی بدون دغدغه به فعالیت ارزشمند خود ادامه دهد.

انتهای پیام/864   …



 ۲۱هزار و ۵۰۰ داوطلب استان در آزمون سراسری رقابت می‌کنند/ کنکور در ۱۱ حوزه امتحانی با آرامش و امنیت برگزار می‌شود
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

۲۱هزار و ۵۰۰ داوطلب استان در آزمون سراسری رقابت می‌کنند/ کنکور در ۱۱ حوزه امتحانی با آرامش و امنیت برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل: مسعود امامی یگانه،استاندار اردبیل رور پنچشنبه در بازدید از روند برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۵ در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: ۶۵درصد داوطلبان آزمون سراسری در استان را بانوان و ۳۵درصد را آقایان تشکیل می‌دهند که نشان‌دهنده حضور پررنگ بانوان در رقابت‌های علمی و دانشگاهی است.

 وی با بیان اینکه برای برگزاری آزمون سراسری در استان اردبیل ۱۱ حوزه امتحانی پیش‌بینی شده است، افزود: امروز در نوبت صبح آزمون گروه علوم تجربی و در نوبت بعدازظهر آزمون گروه‌های زبان خارجی و هنر برگزار می‌شود.

 استاندار اردبیل ادامه داد: فردا نیز آزمون گروه‌های علوم انسانی و فنی و مهندسی برگزار خواهد شد که تمهیدات لازم برای برگزاری مطلوب این آزمون‌ها در استان پیش‌بینی شده است.

 امامی یگانه با اشاره به دیدار با خانواده‌های داوطلبان در حاشیه بازدید، بیان کرد: خانواده‌ها نیز مانند فرزندان خود دغدغه موفقیت و ورود به دانشگاه و به‌ویژه تحصیل در رشته مورد علاقه فرزندانشان را دارند.

 وی از تلاش مجموعه دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری آزمون سراسری قدردانی کرد و گفت: از ماه‌های گذشته برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم برای برگزاری مطلوب آزمون در استان اردبیل انجام شده است.

 استاندار اردبیل با قدردانی ویژه از رئیس دانشگاه محقق اردبیلی و مجموعه دانشگاه‌های استان اظهار کرد: همکاری همه دستگاه‌های اجرایی موجب شده است آزمون سراسری در فضایی آرام و امن برگزار شود و امیدواریم این روند تا پایان آزمون نیز با موفقیت ادامه یابد.



 عدالت در توزیع آگهی‌های دولتی سمنان برقرار نیست - تسنیم
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عدالت در توزیع آگهی‌های دولتی سمنان برقرار نیست - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدرسول موسوی‌نژادیان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، از برگزاری دو نشست با اصحاب رسانه در هفته آینده خبر داد و گفت: در این نشست‌ها مسائل و مشکلات خبرنگاران و رسانه‌های استان بررسی و مهم‌ترین مطالبات این حوزه در جلسه‌ای با حضور استاندار سمنان مطرح خواهد شد.

وی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نشست هم‌اندیشی اصحاب رسانه با مدیران اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی روز یکشنبه هفته آینده برگزار می‌شود و در این نشست مسائل، مشکلات و دغدغه‌های خبرنگاران و رسانه‌ها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان افزود: جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده در نشست روز یکشنبه، روز سه‌شنبه در جلسه‌ای با حضور استاندار سمنان ارائه خواهد شد و خبرنگاران نیز در این جلسه فرصت خواهند داشت مسائل و مطالبات خود را به‌صورت مستقیم مطرح کنند.

موسوی‌نژادیان با اشاره به برخی حواشی ایجادشده در فضای رسانه‌ای استان سمنان، بر ضرورت ضابطه‌مند شدن فرآیند دعوت دستگاه‌های اجرایی از رسانه‌ها تأکید کرد و گفت: سال گذشته در دو مرحله فهرست رسانه‌ها و خبرنگاران را در اختیار دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مجموعه‌هایی که با رسانه‌ها ارتباط دارند قرار دادیم و تأکید کردیم دعوت از رسانه‌ها بر اساس این فهرست انجام شود.

وی ادامه داد: با وجود این، برخی دستگاه‌ها بر اساس تشخیص روابط عمومی خود، رسانه‌ها و افرادی را که تمایل دارند برای پوشش برنامه‌ها دعوت می‌کنند و این مسئله در نهایت مشکلاتی را در حوزه رسانه ایجاد می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با تأکید بر ضرورت توجه به سابقه حرفه‌ای خبرنگاران و رسانه‌ها خاطرنشان کرد: ملاک دعوت از رسانه‌ها نباید صرفاً فعالیت‌های مقطعی باشد، بلکه سابقه فعالیت حرفه‌ای رسانه‌ها و خبرنگاران نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

موسوی‌نژادیان در ادامه درباره نحوه توزیع آگهی‌های دولتی نیز گفت: بخش قابل توجهی از آگهی‌ها مربوط به شرکت‌های دولتی است و این شرکت‌ها از حوزه نظارتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه توزیع آگهی خارج شده‌اند.

وی افزود: همین مسئله موجب شده عدالت در توزیع آگهی‌ها میان رسانه‌ها به‌طور کامل برقرار نباشد …



 اهدای کبد جوان 19 ساله یزدی به بیماران نیازمند زندگی بخشید - تسنیم
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اهدای کبد جوان 19 ساله یزدی به بیماران نیازمند زندگی بخشید - تسنیم

استانها

علی زارع، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از اهدای عضو یک جوان 19 ساله یزدی خبر داد و گفت: مرحوم قنبر تراهی پس از ابتلا به مرگ مغزی، با رضایت خانواده‌اش به جمع اهداکنندگان عضو پیوست و کبد وی برای پیوند به بیماری نیازمند اهدا شد.

وی افزود: کبد این جوان ایثارگر برای انجام عمل پیوند به بیمارستان ابوعلی سینای شیراز منتقل شد و با پیوند به بیماران نیازمند، زمینه نجات و ادامه زندگی آنان را فراهم کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اهمیت فرهنگ اهدای عضو اظهار کرد: اهدای عضو یکی از ارزشمندترین جلوه‌های نوع‌دوستی و ایثار است که می‌تواند پس از پایان زندگی یک انسان، امیدی دوباره برای بیمارانی باشد که چشم‌انتظار دریافت عضو هستند.

وی ادامه داد: خانواده مرحوم قنبر تراهی نیز با تصمیمی ایثارگرانه و انسان‌دوستانه، در شرایط دشوار فقدان عزیز خود، زمینه بهره‌مندی بیماران نیازمند از این عضو را فراهم کردند.

زارع تصریح کرد: چنین اقداماتی علاوه بر کمک به نجات جان بیماران، نام و یاد اهداکنندگان عضو را در زندگی افرادی که فرصتی دوباره برای ادامه حیات پیدا می‌کنند، ماندگار خواهد کرد.

انتهای پیام/781  



 افزایش 50 درصدی نرخ سرویس مدارس همدان در انتظار تایید هیئت تطبیق - تسنیم
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

افزایش 50 درصدی نرخ سرویس مدارس همدان در انتظار تایید هیئت تطبیق - تسنیم

استانها

مهدی حیدری، رئیس کمیسیون فنی عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر همدان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار کرد: نرخ سرویس مدارس در سال تحصیلی 1405-1406 را به فرمانداری ارسال کردیم، یکی از مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده در جلسات گذشته، تعرفه سرویس مدارس بود که شورای اسلامی شهر همدان با افزایش حدود 50 درصدی تعرفه‌ها، نرخنامه جدید را به هیئت تطبیق ارسال کرده است.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر همدان در رابطه با علت تأخیر در پاسخ این هیئت به نامه شورا گفت: هیئت تطبیق نسبت به برخی نرخ‌ها ابهاماتی وارد کرده است و شورا نیز در حال ارائه توضیحات لازم در این زمینه است تا پس از رفع ابهامات، تعرفه‌ها به تصویب نهایی برسد.

حیدری با اشاره به اینکه افزایش نرخ سرویس مدارس متناسب با افزایش هزینه‌های این بخش در نظر گرفته شده است، افزود: در تعیین تعرفه جدید، موضوعاتی مانند هزینه‌های نگهداری و استهلاک خودرو، بیمه، سوخت و دستمزد رانندگان مورد توجه قرار گرفته و تلاش شده است نرخ‌ها متناسب با شرایط موجود تعیین شود.

وی بیان کرد: در کنار موضوع تعرفه، مسئله ایمنی دانش‌آموزان نیز برای شورای شهر اهمیت ویژه‌ای دارد و لازم است سرویس مدارس از نظر وضعیت فنی خودرو، صلاحیت رانندگان و رعایت ظرفیت مجاز مورد نظارت قرار گیرد.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر همدان گفت: امیدواریم هیئت تطبیق در اسرع وقت نظر نهایی خود را اعلام کند تا تعرفه‌ها تعیین تکلیف شده و فرآیند ثبت‌نام سرویس مدارس آغاز شود. این موضوع برای خانواده‌ها اهمیت زیادی دارد و باید پیش از آغاز سال تحصیلی، امکان برنامه‌ریزی دقیق برای آنان فراهم شود.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر همدان خاطرنشان کرد: پس از نهایی شدن نرخ‌ها، جزئیات تعرفه‌های مصوب به اطلاع شهروندان خواهد رسید و ملاک دریافت هزینه از خانواده‌ها، نرخ نهایی و قانونی خواهد بود. امیدواریم با نهایی شدن این مراحل، در اسرع وقت فرآیند ثبت‌نام سرویس‌های مدارس با تعیین نرخ‌های جدید آغاز شود تا خانواده‌ها برای برنامه‌ریزی سال تحصیلی جدید آمادگی کامل داشته باشند.

انتهای پیام/     …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.
 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور …

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.
 آمریکا مراقب پایگاه‌های خود در اروپا باشد!
سایت روزنو

آمریکا مراقب پایگاه‌های خود در اروپا باشد!

استدلال طرفداران سیاست سخت ممکن است روشن باشد که اگر آمریکا بداند حمله به ایران دیگر فقط پایگاه‌هایش در خاورمیانه را تهدید نمی‌کند و هزینه جنگ می‌تواند به دا...
 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی …

یک نماینده مجلس به «جماران» گفت: نباید انتظار داشت یک گواهینامه به‌تنهایی مشکلات اجتماعی کشور را حل کند، اما اعتماد اجتماعی از همین مسائل به ظاهر کوچک و روزمره ساخته می‌شود. جامعه امروز بعد از حوادث و فشارهای سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد احساس کند مطالبات قانونی و منطقی شهروندان شنیده می‌شود و اگر دولت تصمیمی می‌گیرد، آن تصمیم در عمل نیز اجرا خواهد شد.
 سرمقاله همشهری/ مسئله حجاب نیست؛ مسئله یلِگی حکمرانی است | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله همشهری/ مسئله حجاب نیست؛ مسئله یلِگی حکمرانی است | آخرین خبر

همشهری/ «مسئله حجاب نیست؛ مسئله یلِگی حکمرانی است» عنوان یادداشت روز در روزنامه همشهری به قلم محسن مهدیان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: مسئله امروز دیگر بی‌حجابی نیست. دوگانه قدیمی باحجاب و بی‌حجاب را رها کنید؛ مسئله امروز برهنگی هم نیست. آنچه زشت است، بی‌حجابی نیست؛ یلِگی حکمرانی است. وق
 کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 غریب‌آبادی: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند
سایت هم میهن

غریب‌آبادی: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون وزیر خارجه در واکنش به ادعای ترامپ درباره تحریم‌های اقتصادی جدید علیه ایران، تأکید کرد: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند.
 مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد
سایت ایران آنلاین

مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان از برقراری مجدد پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان پس از وقفه ایجاد شده بخاطر جنگ تحمیلی خبر داد.