قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۷ ساعت قبل

تحویل ۴۳۰ واحد مسکن ملی به متقاضیان در کاشان

کاشان- فرماندار کاشان گفت:۴۲۰ واحد مسکن ملی به متقاضیان در کاشان تحویل داده شد.
 تحویل ۴۳۰ واحد مسکن ملی به متقاضیان در کاشان

مجتبی راعی در گفتگو با خبرنگار مهر از تحویل ۴۳۰ واحد مسکن ملی به متقاضیان در کاشان خبر داد و اظهار کرد: در هفته جاری نیز استقرار برخی متقاضیان در واحدهای تحویل‌شده انجام شده است.

وی ابراز کرد: در حال حاضر یک هزار و ۷۲۵ واحد مسکن ملی در کاشان و ۱۲۷ واحد در قمصر در حال ساخت است که مجموع واحدهای مسکن ملی در سطح شهرستان را به یک هزار و ۸۵۲ واحد می‌رساند.

فرماندار کاشان تصریح کرد: از مجموع واحدهای مسکن ملی در شهر کاشان، تاکنون برای یک هزار و ۳۱ متقاضی انتخاب واحد انجام شده و متقاضیان، واحد و موقعیت مورد نظر خود را انتخاب کرده‌اند. همچنین ۵۵۴ نفر از این متقاضیان برای تخصیص تسهیلات به بانک مسکن معرفی شده‌اند.

وی گفت: در پروژه ۱۹۶ واحدی کاشان، تاکنون برای ۷۳ نفر قرارداد تسهیلات مسکن در بانک منعقد شده و در پروژه ۷۲۰ واحدی نیز ۳۵۷ نفر موفق به عقد قرارداد تسهیلات شده‌اند.

راعی با اشاره به روند تحویل واحدها گفت: در مجموع تاکنون ۴۳۰ واحد به متقاضیان تحویل داده شده و در همین هفته نیز شاهد استقرار برخی از مالکان در واحدهای تکمیل‌شده بودیم؛ به‌گونه‌ای که تعدادی از متقاضیان پس از تکمیل کابینت و تجهیزات داخلی، در واحدهای خود مستقر شده‌اند. کد مطلب 6921997



 700هزار جلد کتاب درسی برای مدارس کاشان آماده توزیع شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

700هزار جلد کتاب درسی برای مدارس کاشان آماده توزیع شد - تسنیم

استانها

محمدرضا حکیمیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، اظهار داشت: در تداوم اجرای «پروژه مهر» و به‌منظور آمادگی کامل برای سال تحصیلی جدید، تاکنون 700 هزار جلد کتاب درسی به مدیریت آموزش‌وپرورش شهرستان کاشان تحویل داده شده است.

وی افزود: از این تعداد، 455 هزار جلد مربوط به مقاطع متوسطه اول، دوم و هنرستان‌ها و 245 هزار جلد نیز متعلق به مقطع ابتدایی است که در 400 مدرسه شهرستان کاشان توزیع خواهد شد و نشان‌دهنده تحقق 90 درصدی روند تأمین کتب درسی دانش‌آموزان است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشان خاطرنشان کرد: انتصابات تازه‌انجام‌شده مدیران مدارس، از نخستین روز شهریور ماه وارد فاز اجرایی می‌شود و بر این اساس، 103 مدیر منتخب به‌صورت رسمی در مدارس خود حاضر و مشغول به فعالیت خواهند شد.

وی گفت: حضور به‌موقع و فعال این مدیران در آستانه مهر، گام نخست برای اجرای مطلوب «پروژه مهر» در مدارس شهرستان است تا با ساماندهی فضاهای آموزشی، فراهم‌آوری امکانات و ایجاد هماهنگی میان کادر آموزشی و اجرایی، بستری شایسته برای آغاز پرشور و بانشاط سال تحصیلی جدید فراهم آید.

حکیمیان تصریح کرد: به همین منظور، انتظار می‌رود مدیران جدید با نگاهی برنامه‌محور و اولویت‌محور، زمینه‌های نظم، آمادگی و هماهنگی را از همان ابتدای حضور در مدارس خود برقرار سازند تا نخستین تجربه مدیریتی خود را با میزبانی شایسته از دانش‌آموزان در آغاز مهر رقم بزنند.

وی در تشریح اقدامات مدیریت آموزش و پرورش در هفته دولت تاکید کرد: پیش‌بینی شده در هفته دولت جمعاً 12 پروژه عمرانی به بهره‌برداری برسد که از این تعداد، هشت مدرسه، دو سالن ورزشی و دو مجموعه در آموزش و پرورش شهرستان کاشان افتتاح خواهد شد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشان افزود: تاکنون سه زمین چمن مصنوعی و دو کلاس بازی را افتتاح کرده‌ایم و آمادگی احداث دو زمین چمن مصنوعی و چهار کلاس بازی را نیز داریم و در کنار آن، بهسازی فضاهای ورزشی شهرستان به‌طور جدی دنبال می‌شود. بودجه آموزش‌و‌پرورش به 9 درصد کاهش یافت/ لزوم تغییر محتوای کتب درسی

حکیمیان خاطرنشان کرد: برنامه‌های تابستانی اوقات فراغت و طرح میدان پویا با استقبال گسترده دانش‌آموزان برگزار شد و این مسیر در طول سال تحصیلی …



 طرح ملی «فرا تهران» به کاشان رسید - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

طرح ملی «فرا تهران» به کاشان رسید - تسنیم

استانها

احمد مقیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان‌ اظهار داشت: طرح «فرا تهران» با هدف تمرکززدایی، توزیع عادلانه خدمات، امکانات و فرصت‌ها، بررسی میدانی روند ارائه خدمات صندوق در استان‌ها و شناسایی و رفع چالش‌ها و کاستی‌های موجود، از سال 1404 آغاز شده است.

مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طی 9 سفر استانی، فرصت دیدار و گفت‌وگوی مستقیم با بیش از یک هزار هنرمند و فعال فرهنگی در شهرستان‌ها و روستاهای مختلف فراهم شده و امکان بهره‌مندی هنرمندان از خدمات صندوق اعتباری هنر بیش از پیش گسترش یافته است

وی افزود: این طرح با سفر به تمامی شهرستان‌ها اجرا می‌شود و اولویت صندوق در اجرای این طرح، رسیدگی به هنرمندان ساکن مناطق کمتر برخوردار بوده و در سال 1404 در استان‌های خراسان جنوبی، اردبیل، زنجان، مرکزی، قم، جنوب کرمان، البرز و کرمان با هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر دیدار شده است.

مسئول طرح «فرا تهران» با اشاره به ادامه این طرح در سال جاری خاطرنشان کرد: نخستین سفر «فرا تهران» در استان هرمزگان و به طور خاص در شهرستان میناب انجام شد و تا پایان سال در سایر استان‌ها و شهرستان‌های کشور ادامه خواهد یافت.

مقیمی تاکید کرد: روند ارائه خدمات حمایتی صندوق از جمله بیمه تأمین اجتماعی، بیمه درمان تکمیلی، تسهیلات و سایر طرح‌های حمایتی در شهرستانها  بررسی شده و زمینه‌های تقویت، توسعه و تسهیل دسترسی جامعه فرهنگ و هنر به این خدمات ارزیابی می شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، اظهار داشت: گفت‌وگو و تبادل نظر پیرامون چالش‌ها و ظرفیت‌های حوزه شعر و ادبیات، ادبیات آیینی، لزوم توجه به مفاخر بومی و پاسداشت مقام مفاخر کاشان از جمله برنامه‌های اداره فرهنک و ارشاد اسلامی کاشان است.

میثم نمکی افزود: تأکید و عزم جدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صندوق اعتباری هنر برای توانمندسازی و حمایت از هنرمندان در شهرستان‌ها از دیگر موارد مد نظر است که مشکلات چند تن ازپیشکسوتان و اصحاب قلم و هنر شهرستان کاشان نیز مورد بررسی قرار گرفت. «فرا تهران»؛ تمرکززدایی خدمات صندوق اعتباری هنر در 8 استان

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی …



 مسجد باید به مسائل روز جامعه نزدیک‌تر شود - تسنیم
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مسجد باید به مسائل روز جامعه نزدیک‌تر شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدمحمد بطحایی، رئیس سازمان امور اجتماعی کشور و معاون وزیر، امروز در اجلاسیه روز جهانی مسجد و برنامه اقدام شبکه مدیریت محله‌محور در استانداری همدان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهدای جنگ تحمیلی اظهار کرد: آنچه امروز در قالب روز جهانی مسجد مورد توجه قرار می‌گیرد، ریشه در حادثه‌ای دارد که حدود پنج دهه پیش رخ داد و طی آن مسجدالاقصی توسط فردی استرالیایی به آتش کشیده شد؛ پس از این اقدام، روزی در تقویم جهان اسلام برای گرامیداشت جایگاه مسجد و محکومیت این اقدام شنیع تعیین شد.

وی با اشاره به پیشینه مسجد در صدر اسلام افزود: در زمان هجرت پیامبر اکرم(ص) و مسلمانان به مدینه، در کنار مسجدالنبی محلی برای اسکان گروهی از اصحاب ایجاد شد که تعداد آنان در مقاطع مختلف از حدود 70 نفر تا چند صد نفر ذکر شده است. شکل‌گیری اصحاب صفه نشان می‌دهد که مسجد از همان ابتدای شکل‌گیری جامعه اسلامی، تنها محل عبادت و انجام مناسک دینی نبوده، بلکه کارکردهای اجتماعی و خدماتی نیز داشته و در رسیدگی به مسائل و نیازهای مردم نقش ایفا می‌کرده است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور ادامه داد: اگر به تاریخ شهرهای بزرگ اسلامی نیز نگاه کنیم، مسجد در بسیاری از این شهرها محور فعالیت‌های مختلف اجتماعی بوده و خدماتی مانند آموزش، بهداشت و درمان، حمایت از نیازمندان و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در ارتباط با مسجد انجام می‌شده است. بنابراین مسجد در الگوی جامعه اسلامی، نهادی منزوی از جامعه نبوده، بلکه با زندگی روزمره مردم ارتباط مستقیم داشته و به عنوان یک مرجع برای حل مسائل و پاسخگویی به نیازهای اجتماعی شناخته می‌شده است.

بطحایی با بیان اینکه بخشی از این کارکردها در دوره‌هایی از تاریخ به تدریج کمرنگ شده است، تصریح کرد: امروز تلاش ما باید بر این باشد که مسجد بار دیگر در کنار جایگاه عبادی خود، کارکردهای متنوع اجتماعی‌اش را نیز به دست آورد. بازگشت مسجد به این جایگاه به معنای تغییر هویت آن نیست، بلکه هدف این است که ظرفیت‌های موجود در مسجد برای خدمت به مردم و حل مسائل جامعه بار دیگر فعال شود.

محله‌محوری برای تقویت ظرفیت‌های موجود است

وی درباره رویکرد محله‌محور نیز گفت: محله‌محوری به این معنا …



 حمایت جدی تات از پژوهش‌هایی که گره‌ای از مشکلات کشاورزان باز کنند
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

حمایت جدی تات از پژوهش‌هایی که گره‌ای از مشکلات کشاورزان باز کنند

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس،  غلامرضا گل‌محمدی، امنیت غذایی را یکی از پایه‌های امنیت ملی دانست و گفت: پایداری تأمین مواد غذایی کشور در شرایط دشوار و جنگ‌های اخیر، حاصل برنامه‌ریزی، انسجام مدیریتی و تلاش تولیدکنندگان بخش کشاورزی بوده است؛ تولیدکنندگانی که باید مسائل و مشکلات آنان با جدیت دنبال شود.

گل‌محمدی با اشاره به موضوعاتی همچون کمبود سوخت، افزایش هزینه تجهیزات آبیاری و کود و مشکلات مربوط به صدور مجوزها افزود: این موارد در جلسات پیش‌رو در سطح استان و کشور پیگیری خواهد شد.

رئیس سازمان تات، مسئله‌محوری و حل علمی چالش‌های بخش کشاورزی را از مأموریت‌های اصلی این سازمان برشمرد و تصریح کرد: تات از تحقیقاتی که به حل مشکلات واقعی کشاورزان و بخش تولید منجر شود، حمایت مالی و تخصصی خواهد کرد.

 وی با اشاره به ظرفیت گسترده پژوهشی استان فارس گفت: از ۳۴ مرکز تحقیقاتی کشور، بزرگ‌ترین مرکز در فارس قرار دارد و این استان همچنین بیشترین تعداد ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات را در اختیار دارد؛ ظرفیتی که باید بیش از گذشته در خدمت حل مسائل بخش کشاورزی قرار گیرد.

گل‌محمدی همچنین بر توسعه آموزش‌های مهارتی در کشاورزی تأکید کرد و از همکاری سازمان تات با دانشگاه ملی مهارت و حمایت فنی و دانشی از آموزش تکنسین‌های ماهر و هنرستان‌های کشاورزی خبر داد.

پیگیری میدانی مطالبات بهره‌برداران، روستاییان و عشایر منطقه

معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، در ادامه برنامه‌های سفر به شهرستان فسا و بنا به درخواست بهره‌برداران، روستاییان و عشایر منطقه، با حضور میدانی در محل، مسائل و مشکلات مطرح‌شده از سوی آنان را بررسی کرد.

ئیس سازمان تات در گفت‌وگو با بهره‌برداران و اهالی منطقه، ضمن شنیدن مستقیم درخواست‌ها و دغدغه‌های آنان، وضعیت موجود را از نزدیک مورد بررسی قرار داد تا موضوعات مطرح‌شده از مسیر دستگاه‌ها و بخش‌های مسئول پیگیری شود.



 ایمنی سیر قطارها با تعویض ریل فرسوده در شمالشرق(1) - تسنیم
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ایمنی سیر قطارها با تعویض ریل فرسوده در شمالشرق(1) - تسنیم

استانها

علیرضا رضائی‌برون در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شاهرود با اشاره به اجرای عملیات فنی در مسیر ریلی شمالشرق(1) اظهار کرد: به‌منظور ارتقای سطح ایمنی سیر قطارها و بهبود شاخص‌های فنی خط، عملیات تعویض ریل در بخش‌هایی از قوس‌های مسیر این منطقه انجام شد.

وی با بیان اینکه نگهداری مستمر خطوط ریلی نقش مهمی در تداوم سیر ایمن و روان قطارها دارد، افزود: وضعیت ریل‌ها به‌صورت مستمر مورد پایش قرار می‌گیرد و در بخش‌هایی که آثار فرسودگی، سایش و خوردگی مشاهده شود، اقدامات اصلاحی و فنی در دستور کار قرار می‌گیرد.

رضائی‌برون ادامه داد: در همین راستا، با توجه به میزان سایش و خوردگی ایجادشده در ریل‌های قوس‌های مسیر و ضرورت جایگزینی ریل‌های فرسوده، عملیات تعویض ریل در یکی از بخش‌های خط ریلی شمالشرق(1) اجرا شد.

او، خاطرنشان کرد: در جریان این عملیات، حدود یک کیلومتر از ریل‌های قوس واقع در بلاک میاندره ـ آبگرم با ریل‌های 100 متری جایگزین شد تا شرایط فنی این بخش از مسیر بهبود پیدا کند.

مدیرکل راه‌آهن شمالشرق(1) تصریح کرد: قوس‌های خطوط ریلی به دلیل شرایط خاص بهره‌برداری و اعمال نیروهای بیشتر در زمان عبور قطارها، از بخش‌هایی هستند که نگهداری و کنترل وضعیت ریل در آنها اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی بیان کرد: اجرای عملیات تعویض ریل در این بخش با هدف حفظ کیفیت خط و ایجاد شرایط مناسب‌تر برای عبور قطارها انجام شده و می‌تواند در ارتقای وضعیت فنی مسیر مؤثر باشد.

رضائی‌برون اضافه کرد: جایگزینی ریل‌های فرسوده علاوه بر افزایش قابلیت اطمینان خط، از جمله اقداماتی است که در چارچوب برنامه‌های نگهداری و بهسازی خطوط ریلی دنبال می‌شود و به حفظ استانداردهای فنی مسیر کمک می‌کند.

وی یادآور شد: رسیدگی به نقاطی که ریل در آنها بر اثر سایش و استهلاک نیازمند تعویض است، بخشی از فرآیند مستمر نگهداری خطوط محسوب می‌شود و باید متناسب با شرایط مسیر و میزان فرسودگی انجام شود.

مدیرکل راه‌آهن شمالشرق(1) تأکید کرد: بهبود وضعیت ریل‌ها و سایر اجزای خط، تأثیر مستقیمی بر کیفیت سیر قطارها دارد و اقدامات فنی پیشگیرانه می‌تواند احتمال بروز مشکلات ناشی از فرسودگی مسیر را کاهش دهد.

وی عنوان کرد: تعویض ریل در قوس‌ها …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
سایت جوان آنلاین

واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ

تحلیلگران و شخصیت‌های سیاسی برجسته در واکنش به اقدام اقتصادی ترامپ علیه ایران این سیاست را در راستای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های نظامی واشنگتن و تهدیدات توخالی...
 اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست
سایت دیدارنیوز

اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 ذخایر ارزی ایران چقدر است؟
سایت تابناک

ذخایر ارزی ایران چقدر است؟

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی گفت: «ذخایر بانک مرکزی را 1.4 میلیارد دلار افزایش دادیم... هر شخص با کارت ملی می‌تواند هزار یورو ارز بخرد اما این به معنای...
 حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است
سایت آفتاب نیوز

حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد مسیرهای جایگزین انتقال نفت با هدف تضعیف تنگه هرمز بخشی از جنگ علیه ایران است، گفت: وقتی قیمت نفت بالا می‌...
 مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی
سایت ایران آنلاین

مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی

معامله‌گران بازار طلا، روز پنجشنبه ( بیست و نهم مردادماه) هر گرم طلای ۱۸ عیار را ۱۹ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان معامله کردند که نسبت به معاملات روز گذشته روند افزایشی داشت.
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود
سایت اعتماد آنلاین

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.