قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ ساعت قبل

امید در دل خشکسالی؛ نقشه فارس برای تأمین آب پایدار

شیراز-فارس با وجود کسری سالانه ۶۰۰ میلیون مترمکعب آب و افت منابع زیرزمینی، اجرای ده‌ها پروژه سدسازی، امروز بنا به ضرورت، استفاده از پساب و آب دریا را برای تأمین پایدار آب دنبال می‌کند.
 امید در دل خشکسالی؛ نقشه فارس برای تأمین آب پایدار

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: آب سال‌هاست یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های توسعه در فارس به شمار می‌رود؛ استانی پهناور که در کنار ظرفیت‌های گسترده کشاورزی، صنعتی و جمعیتی، با محدودیت منابع آبی و فشار فزاینده بر سفره‌های زیرزمینی نیز مواجه است.

کاهش بارندگی‌ها، تغییرات اقلیمی، افزایش نیاز شهرها و صنایع و برداشت‌های انباشته‌شده طی سال‌های گذشته، مدیریت آب را به یکی از مهم‌ترین اولویت‌های امروز و آینده فارس تبدیل کرده است.

با این حال، آنچه امروز در حوزه آب فارس در حال شکل‌گیری است، تنها روایت کمبودها و نگرانی‌ها نیست؛ همزمان با تلاش برای حفاظت از منابع موجود، مجموعه‌ای از طرح‌های بزرگ در حوزه سدسازی، انتقال آب، آبرسانی، استفاده از پساب و آب دریا و همچنین توسعه سامانه‌های پایش و مدیریت هوشمند منابع آبی در دستور کار قرار گرفته است.

در چنین شرایطی، اجرای حدود ۴۰ پروژه آبی در قالب ۲۴ طرح، توسعه بیش از ۸۶۰ کیلومتر خطوط انتقال آب، مطالعه هزار و ۲۰۰ کیلومتر خط جدید و پیشرفت پروژه‌های شاخصی همچون سد هایقر و سد نرگسی، بخشی از برنامه فارس برای عبور از بحران آب است. در این میان، خط سوم آبرسانی شیراز از تنگ‌سرخ بشار نیز پس از پایان مطالعات و طراحی، در آستانه ورود به مرحله اجرا قرار گرفته است.

اهمیت این پروژه‌ها زمانی بیشتر نمایان می‌شود که بدانیم با بهره‌برداری از خط دوم آبرسانی شیراز، سهم منابع سطحی در تأمین آب این کلانشهر از حدود ۲۰ درصد به ۳۶ درصد رسیده و با تکمیل طرح‌های در دست اجرا، این سهم می‌تواند به حدود ۴۵ درصد افزایش یابد؛ مسیری که کاهش وابستگی به منابع زیرزمینی و تأمین پایدار آب را دنبال می‌کند.

اجرای ۴۰ پروژه آبی در فارس

سیاوش بدری مدیرعامل شرکت آب منطقه ای فارس در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح آخرین وضعیت طرح‌های آبی استان گفت: در حال حاضر حدود ۲۴ طرح و نزدیک به ۴۰ پروژه آبی در استان مراحل مختلف مطالعه، اجرا و تأمین اعتبار را طی می‌کنند.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های آبی فارس، سد هایقر فیروزآباد است که اکنون ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با بهره‌برداری از آن، نیاز آبی دو صنعت بزرگ با پنج هزار اشتغال مستقیم و همچنین سایر بخش‌ها تأمین خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس با اشاره به آخرین وضعیت سد …



 پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ / طلا در کانال ۲۲ میلیون تومانی پیش‌روی کرد + جدول
۲۳ دقیقه قبل / روزنامه شرق

پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ / طلا در کانال ۲۲ میلیون تومانی پیش‌روی کرد + جدول

کارشناسان بازار طلا معتقدند اگر دلار در محدوده ۲۰۰ تا ۲۰۲ هزار تومان تثبیت شود و اونس جهانی نیز بالای ۴۶۰۰ دلار باقی بماند، احتمال حفظ قیمت‌های فعلی در معاملات سه‌شنبه بیشتر است.

 ارزش کالابرگ روز‌به‌روز آب می‌رود
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ارزش کالابرگ روز‌به‌روز آب می‌رود

افزایش احتمالی ۲۵ درصدی کالابرگ قرار است بخشی از فشار معیشتی را جبران کند، اما مقایسه قیمت ۱۱ قلم کالای اساسی نشان می‌دهد هزینه همان سبد در کمتر از یک سال به‌مراتب بیشتر از رشد اعتبار حمایتی افزایش یافته است.

 علی‌بابا کاربران علی‌اکسپرس را با صدای نامرئی ردیابی می‌کرد
۶ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

علی‌بابا کاربران علی‌اکسپرس را با صدای نامرئی ردیابی می‌کرد

توسعه برند؛ یک توسعه‌دهنده هنگام بررسی مشکل اتصال هدفون بلوتوث خود به شواهدی از یک روش پیشرفته ردیابی در وب‌سایت علی‌اکسپرس پی برد. این فروشگاه اینترنتی متعلق به علی‌بابا با استفاده از صداهای نامرئی و بدون پخش صدای قابل شنیدن برای کاربر، نحوه پردازش سیگنال‌های صوتی توسط دستگاه را بررسی می‌کرد تا یک اثرانگشت دیجیتال از دستگاه ایجاد کند.

 اخبار مهم بورس فردا سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | از عرضه اولیه منجیل تا افزایش سرمایه و توقف چند نماد
۴۳ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

اخبار مهم بورس فردا سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | از عرضه اولیه منجیل تا افزایش سرمایه و توقف چند نماد

بورس فردا سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ در حالی آغاز به کار می‌کند که چند خبر مهم می‌تواند مورد توجه سهامداران قرار گیرد؛ از عرضه اولیه شرکت تولید نیروی برق سبز منجی...

 ربات‌های انسان‌نما رکورد ۱۰۰ متر یوسین بولت را شکستند
۱ ساعت قبل / سایت توسعه برند

ربات‌های انسان‌نما رکورد ۱۰۰ متر یوسین بولت را شکستند

توسعه برند؛ دو ربات انسان‌نمای چینی در مسابقات جهانی ربات‌های انسان‌نما در پکن، رکورد ۱۰۰ متر یوسین بولت را پشت سر گذاشتند. ربات «تیان‌گونگ اولترا» این مسافت را در ۹.۳۹ ثانیه طی کرد و ربات «لایتنینگ» نیز با ثبت زمان ۹.۴۷ ثانیه در جایگاه بعدی قرار گرفت؛ البته این ربات‌ها برای توقف پس از خط پایان هنوز با یک مشکل جدی روبه‌رو هستند!

 پیش‌ بینی قیمت دلار سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ / احتمال ادامه حرکت صعودی قیمت
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

پیش‌ بینی قیمت دلار سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ / احتمال ادامه حرکت صعودی قیمت

کارشناسان اقتصادی معتقدند ۲۰۰ هزار تومان اکنون مهم‌ترین مرز پیش روی دلار است. اگر اسکناس آمریکایی بتواند بالای این سطح تثبیت شود و خبر مثبتی از رایزنی‌های تهران منتشر نشود، احتمال ادامه حرکت صعودی بیشتر خواهد شد.



سایت رکنا

عکس / سفر در زمان «لیلا فروهر» در 10 سالگی و در نمایی از فیلم سلطان قلب ها؛ سال 47

ایران آمادگی کامل برای مهار فشارها دارد؟
سایت ایران اکونمیست

ایران آمادگی کامل برای مهار فشارها دارد؟

با فشار اقتصادی چند برابری، خوش‌خیالی مسئولان و جیب خالی مردم، یا با این به اصطلاح بزرگ‌ترین تهاجم مالی تاریخ چه کار کنیم...
سایت ایران آنلاین

از چنگیز وثوقی چه خبر؟

سایت تابناک

فروپاشی روانی عجیب پدر پس از نجات فرزند خردسال

رازهای زیبایی زنان خاورمیانه؛ ترفندهای سنتی برای پوست، مو و ظاهری شاداب
روزنامه هفت صبح

رازهای زیبایی زنان خاورمیانه؛ ترفندهای سنتی برای پوست، مو و ظاهری شاداب

ترفندهای زیبایی خاورمیانه ترکیبی از سنت، فرهنگ و استفاده از مواد طبیعی هستند؛ از حنا و روغن زیتون گرفته تا عسل، رایحه‌های گیاهی و سبک‌های خاص آرایش چشم.
موبایل و تبلت چه اثری بر روان کودک دارند؟ راهنمای مدیریت زمان صفحه‌نمایش
روزنامه هفت صبح

موبایل و تبلت چه اثری بر روان کودک دارند؟ راهنمای مدیریت زمان صفحه‌نمایش

مطالعه جدید فنلاندی نگاه جالبی به رابطه میان صفحه‌نمایش و رشد شناختی کودکان ارائه می‌دهد، اما نباید از آن نتیجه گرفت که هرچه کودک بیشتر با موبایل و تبلت کار کند، ذهن قوی‌تری خواهد داشت.