قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۲ ساعت قبل

جاده کرمان – کوهپایه و ۲۵ کیلومتر تا حادثه؛ وعده های که به مقصد نرسید

کرمان- دو بانده شدن جاده کرمان – کوهپایه یکی از پروژه هایی است که با وجود بارها وعده در دولت های مختلف همچنان به اتمام نرسیده و قربانی می گیرد.
 جاده کرمان – کوهپایه و ۲۵ کیلومتر تا حادثه؛ وعده های که به مقصد نرسید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

خبرگزاری مهر – گروه استان ها: جاده کرمان به کوهپایه، به عنوان یکی از پرترددترین محورهای مواصلاتی شهرستان کرمان، نه تنها مسیری برای دسترسی به منطقه ییلاقی و گردشگری کوهپایه محسوب می‌شود، بلکه به دلیل قرارگیری در مسیر تردد هزاران خودروی سبک و سنگین، نقشی حیاتی در تردد مردم روستاهای این منطقه ایفا می‌کند.

منطقه کوهپایه از قطب‌های گردشگری و کشاورزی استان کرمان به شمار می‌رود که در فصول مختلف سال، پذیرای گردشگران بسیاری از نقاط مختلف استان کرمان و کشور است.

این محور ۲۵ کیلومتری، با وجود حجم بالای تردد، همچنان یک جاده کم‌عرض، پرپیچ‌وخم و با شیب‌های تند باقی مانده است.

وعده‌هایی که روی زمین ماند

داستان دو بانده شدن محور کرمان - کوهپایه، قصه‌ای قدیمی و تکراری در میان پروژه‌های ناتمام استان کرمان است.

این پروژه برای اولین بار در سال ۱۳۸۸ در دستور کار قرار گرفت و تسریع در اجرای این طرح در آن سال مورد تأکید قرار گرفت؛ اما نقطه عطف این طرح، سوم خرداد سال ۱۳۹۳ بود؛ زمانی که در زمان تصدی استانداری علیرضا رزم‌حسینی، فاز اول باند دوم این جاده به طول ۱۱ کیلومتر با حضور استاندار وقت افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

قرار بود به زودی، ۱۲ کیلومتر باقی‌مانده این مسیر نیز دو بانده شود و مسافران از یک جاده ایمن بهره‌مند گردند، اما از آن روز تا کنون، سه رئیس‌جمهور و بیش از شش وزیر بر سر کار آمده و رفته‌اند، اما ۱۰ باقیمانده این پروژه همچنان درجا می‌زند.

در شهریور ۱۳۹۸، سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان کرمان اعلام کرد که از ۲۵ کیلومتر این محور، تنها ۱۰ کیلومتر دو بانده شده و ۳ کیلومتر دیگر با پیشرفت فیزیکی حدود ۵۰ درصد در حال تبدیل به بزرگراه است.

وی وعده داد که عملیات دو بانده‌سازی ۱۲ کیلومتر باقی‌مانده از سال آینده آغاز خواهد شد؛ در آن زمان، ۱۵۰ میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شد و برای اتمام آن، ۳۵۰ میلیارد ریال دیگر نیاز بود.

سال‌ها گذشت و وعده‌ها یکی پس از دیگری تکرار شد تا در سوم اردیبهشت ۱۴۰۳، اعلام شد که اعتبارات لازم جذب شده و پروژه تا پایان سال به اتمام می‌رسد؛ اما یک سال و نیم بعد، هنوز هیچ نشانه‌ای از آسفالت‌تازه در این مسیر دیده نشد. …