قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

پزشکیان فرا رسیدن سالگرد استقلال جمهوری هند را تبریک گفت

رئیس جمهور در پیامی فرا رسیدن هفتاد و نهمین سالگرد استقلال جمهوری هند را به نخست وزیر،دولت و ملت این کشور تبریک گفت.
 پزشکیان فرا رسیدن سالگرد استقلال جمهوری هند را تبریک گفت

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود پزشکیان در پیامی به ناراند را مودی نخست وزیر هند با تبریک فرا رسیدن هفتاد و نهمین سالگرد استقلال جمهوری هند، این مناسبت را فرصتی مغتنم در مسیر تعمیق و گسترش روابط دیرینه و همه جانبه میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری هند دانست و تصریح کرد: بی‌تردید، پیوندهای عمیق تاریخی، فرهنگی، تمدنی و مردمی میان دو ملت، سرمایه‌ای ارزشمند برای ترسیم افق‌های روشن‌تر در مناسبات دوجانبه بر اساس منافع مشترک به شمار می‌رود.

رئیس جمهور با تاکید بر اراده جمهوری اسلامی ایران برای تقویت بیش از پیش روابط همه جانبه با جمهوری هند افزود: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در پرتو اعتماد و احترام متقابل و بهره‌گیری از ظرفیت‌های گسترده موجود، گام‌های مؤثرتری در جهت تحکیم مناسبات دو کشور و تأمین منافع مشترک دو ملت برداشته شود.

پزشکیان همچنین در این پیام از درگاه خداوند متعال، برای کشور هند، سربلندی، پیشرفت، رفاه و سعادت روزافزون و برای روابط دیرینه دو کشور، استحکام و شکوفایی هرچه بیشتر مسئلت کرد. کد مطلب 6917201 نفیسه عبدالهی




 محمد مهاجری: این مجلس صلاحیت و تخصص تصویب قانون نفوذ را ندارد

محمد مهاجری: این مجلس صلاحیت و تخصص تصویب قانون نفوذ را ندارد

محمد مهاجری، تحلیلگر سیاسی، با انتقاد از طرح موسوم به «قانون نفوذ» در مجلس گفت که موضوع نفوذ نیازمند سازوکار‌های تخصصی امنیتی و اطلاعاتی است و با طرح‌های شتاب‌زده و جناحی نمی‌توان آن را حل کرد. او هشدار داد که تصویب چنین طرح‌هایی در شرایط جنگ، به جای افزایش امنیت، تنها جامعه را متشنج و نخبگان و دانشجویان را دلسرد می‌کند.

 آمریکا در حال اجرای عملیاتی پنهانی برای انتقال نفت از طریق تنگه هرمز است!

آمریکا در حال اجرای عملیاتی پنهانی برای انتقال نفت از طریق تنگه هرمز است!

طبق ادعای مقامات آمریکایی، اگرچه میزان نفت خروجی از تنگه همچنان کمتر از سطوح پیش از جنگ است، اما تأثیر محسوسی بر عرضه جهانی دارد.

 پزشکیان :چه دلیلی وجود دارد که کامیون‌ها در مرز 20 روز در صف معطل بمانند؟

پزشکیان :چه دلیلی وجود دارد که کامیون‌ها در مرز 20 روز در صف معطل بمانند؟

آرمان امروز : در جلسه هیئت دولت، رفع موانع توسعه همکاری‌های اقتصادی با افغانستان و تسهیل مبادلات مرزی، آخرین وضعیت تأمین و ناترازی برق، مقابله با استخراج غیرمجاز رمزارزها، توسعه تعاملات بانکی و تجاری با کشورهای منطقه و نیز دستاوردها و توانمندی‌های صنعت دفاعی کشور مورد بررسی قرار گرفت و رئیس‌جمهور بر ضرورت اقدام هماهنگ، [ ]

 سوریه به تهدید جدید برای اسرائیل تبدیل شده است/ اسرائیل نگران چیست؟

سوریه به تهدید جدید برای اسرائیل تبدیل شده است/ اسرائیل نگران چیست؟

تلاش سوریه برای بازسازی ارتش و خرید سامانه‌های نظامی، به نگرانی تازه اسرائیل تبدیل شده است؛ به‌گونه‌ای که تل‌آویو این روند را تهدیدی علیه آزادی عمل نظامی خود در سوریه دانسته و همزمان با رایزنی با واشنگتن، برای تقویت توان نظامی دمشق خط قرمز تعیین کرده است.

 احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در لردگان

احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در لردگان

روابط عمومی سپاه ناحیه لردگان از احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در این شهرستان و مناطق پیرامونی در روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه خبر داد و اعلام کرد: این انفجارها در چارچوب برنامه‌های از پیش تعیین‌شده انجام می‌شود و جای نگرانی برای مردم وجود ندارد.

 نامه همتی به رهبر انقلاب درباره تامین کالاهای اساسی و دارو / شرایط اقتصادی بهبود می یابد

نامه همتی به رهبر انقلاب درباره تامین کالاهای اساسی و دارو / شرایط اقتصادی بهبود می یابد

رئیس کل بانک مرکزی از نامه نگاری با رهبر معظم انقلاب مبنی بر اطمینان بخشی به ایشان برای تامین ارز و کالاهای اساسی کشور خبر داد.

 دیدار قالیباف با رئیس شورای عالی قضایی عراق

دیدار قالیباف با رئیس شورای عالی قضایی عراق

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به کشور عراق با رئیس شورای عالی قضایی این کشور دیدار کرد.

 شماره ۲۳۰۷ روزنامه سازندگی پنج‌شنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

شماره ۲۳۰۷ روزنامه سازندگی پنج‌شنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۹