قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

حل مسائل اجتماعی در گرو تقویت نهادهای مدنی و گفت‌وگو است

قزوین- استاندار قزوین با تأکید بر ضرورت تقویت نهادهای اجتماعی و مدنی گفت: بسیاری از مسائل جامعه با گفت‌وگو، شنیدن متقابل و پذیرش مسئولیت اجتماعی قابل حل است.
 حل مسائل اجتماعی در گرو تقویت نهادهای مدنی و گفت‌وگو است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نوذری ظهر یکشنبه در نشست روسای اتحادیه‌های صنفی استان قزوین با تأکید بر ضرورت تقویت نهادهای اجتماعی و مدنی اظهار کرد: اگر بخواهیم مسائل اجتماعی را حل کنیم، باید نهادهای اجتماعی و مدنی را تقویت کنیم.

وی افزود: یکی از موضوعات مهم این است که باید به یکدیگر گوش بدهیم و موضوع دیگر، گفت‌وگو کردن است؛ مسائل اجتماعی باید از مسیر گفت‌وگو و شنیدن متقابل دنبال شود.

استاندار قزوین با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های امروز جامعه ناتوانی در گفت‌وگو است، تصریح کرد: گاهی حتی در خانواده یک زن و مرد، پدر و پسر یا مادر و دختر نمی‌توانند با یکدیگر گفت‌وگو کنند و این مسئله در محیط‌های دانشگاهی و اجتماعی نیز ممکن است وجود داشته باشد.

نوذری خاطرنشان کرد: هر شهروند یک مسئولیت اجتماعی دارد و اگر این مسئولیت را بپذیریم، درد دیگران درد ما و غم دیگران غم ما خواهد بود.

وی ادامه داد: اگرچه ممکن است وضعیت زندگی فردی مناسب باشد، اما وقتی حال اطرافیان و جامعه خوب نباشد، رفاه فردی نیز نمی‌تواند رضایت واقعی ایجاد کند؛ بنابراین باید نسبت به مسائل پیرامون خود احساس مسئولیت داشته باشیم.

قزوین ظرفیت‌های بی‌نظیری برای گردشگری دارد

استاندار قزوین در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری استان گفت: قزوین از ظرفیت‌های کم‌نظیری در حوزه صنعت، کشاورزی، لجستیک، کریدورهای شرق به غرب و شمال به جنوب و به‌ویژه گردشگری برخوردار است.

نوذری با بیان اینکه قزوین هنوز به اندازه ظرفیت‌هایش معرفی نشده است، اظهار کرد: روزانه حدود ۱.۴ میلیون تردد در استان انجام می‌شود و در تعطیلات اخیر نیز میلیون‌ها نفر از قزوین به سمت استان‌های شمالی عبور کردند.

وی تأکید کرد: باید قزوین را به یک مقصد گردشگری تبدیل کنیم؛ چراکه حضور …



 ۳۰ نفر در قزوین قربانی سوانح رانندگی در شهریورماه شدند
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

۳۰ نفر در قزوین قربانی سوانح رانندگی در شهریورماه شدند

برنا- گروه استانها: رئیس پلیس راه استان قزوین گفت: شهریورماه به دلیل افزایش قابل توجه حجم سفرها، یکی از ماه‌های پرخطر در جاده‌های کشور و استان قزوین است؛ به‌...

 صف آرایی فوتبالیست های شمس آذر مقابل نماینده مرکزی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

صف آرایی فوتبالیست های شمس آذر مقابل نماینده مرکزی

برنا- گروه استانها: در هفته سوم لیگ برتر فوتبال شمس آذر در خانه از آلومینیوم اراک پذیرایی می کند.

 وابستگی ۹۶ درصد آب قزوین به منابع زیرزمینی
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

وابستگی ۹۶ درصد آب قزوین به منابع زیرزمینی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین با بیان اینکه استان قزوین پنجمین استان کشور با کاهش بیش از ۲۵ درصدی بارندگی است، از اصلاح و بازسازی ۳۹۹ کیلومتر شبکه آب و فاضلاب، حفر ۹۸ حلقه چاه، احداث ۴۶ مخزن با حجم ۱۳۷۵۰ مترمکعب و راه‌اندازی سه تصفیه‌خانه در دو سال اخیر خبر داد.

 آب طالقان به رشتقون می‌رسد
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

آب طالقان به رشتقون می‌رسد

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان قزوین از رسیدن آب طالقان به شهرک کوشک رشتقون در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

 محور کلاچای ـ رحیم‌آباد ـ قزوین، مسیر مطمئن جدید برای کاهش ترافیک شمال کشور است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

محور کلاچای ـ رحیم‌آباد ـ قزوین، مسیر مطمئن جدید برای کاهش ترافیک شمال کشور است

هادی حق شناس با تأکید بر ضرورت تکمیل محور کلاچای ـ رحیم‌آباد ـ قزوین گفت: این مسیر می‌تواند به‌عنوان یک راه ارتباطی مطمئن و جایگزین، بخشی از بار ترافیکی محور‌های اصلی شمال کشور را کاهش دهد.