قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

گاردین: جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است

گاردین در گزارشی نوشت: جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است؛ اوضاعی که می‌تواند امنیت انرژی جهان را به خطر بیندازد.
 گاردین: جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه گاردین در گزارشی اعلام کرد که جنگ (غیرقانونی) آمریکا علیه ایران به سرعت در حال خارج شدن از کنترل است.

بر اساس گزارش این رسانه، طی هفته گذشته دامنه این درگیری به سراسر غرب آسیا کشیده شده و شاهد حملات و حملات متقابل علیه (تأسیسات و دارایی های آمریکا در) دست‌کم ۵ کشور دیگر بوده‌ایم.

گاردین افزود: دونالد ترامپ به جای جنگی سریع با ایران، مناقشه‌ای منطقه‌ای را آغاز کرده است که خطر اختلال شدید در عرضه و قیمت انرژی و حتی بروز رکود اقتصادی جهانی را به همراه دارد. پس از چند روز آرامش نسبی، درگیری‌ها با حملات تقریباً هر شب پنتاگون علیه ایران و اقدامات تلافی‌ جویانه تهران علیه پایگاه‌ های نظامی آمریکا در منطقه، ازسر گرفته شد.

در گزارش این رسانه اضافه شده است: جدی‌ترین تشدید تنش‌ها روز چهارشنبه پیش رخ داد، زمانی که عربستان سعودی اعلام کرد در انجام یک سری حملات هوایی داخل عراق علیه نیروهای بسیج مردمی (حشد شعبی) به ایالات متحده پیوسته و حداقل ۲۰ نفر را کشته است؛ اقدامی که خطر گسترش بیشتر تنش‌ها در منطقه را افزایش داده است. کد مطلب 6906630



 واکاوی مأموریت کوشنر در قاهره؛ تحمیل شروط اسرائیل با زبان آمریکایی - تسنیم

واکاوی مأموریت کوشنر در قاهره؛ تحمیل شروط اسرائیل با زبان آمریکایی - تسنیم

موضع کوشنر در نشست با حماس و میانجی‌ها نشان می‌دهد آمریکا در پی تحمیل شروط اسرائیل در قالب لفاظی جدید است.

 آیا جنگ بی‌پایان یمن در خدمت دستور کار آمریکا و اسرائیل است؟

آیا جنگ بی‌پایان یمن در خدمت دستور کار آمریکا و اسرائیل است؟

واشنگتن و تل‌آویو به نظر می‌رسد در صندلی عقب راحت هستند، مرز‌های درگیری را شکل می‌دهند در حالی که دیگران هزینه‌های آن را متقبل می‌شوند.

 اقدام خصمانه فرانسه علیه ۲ دیپلمات ایرانی

اقدام خصمانه فرانسه علیه ۲ دیپلمات ایرانی

وزیر خارجه فرانسه در واکنش به اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان «عناصر نامطلوب»، اعلام کرد که ۲ دیپلمات ایرانی در روزهای آیند...

 ترامپ با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

ترامپ با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

دونالد ترامپ با انتشار تصویری از لیندسی گراهام، سناتور درگذشته جمهوری‌خواه، به نوشته روی کلاه او با عنوان «دوباره ایران را بزرگ کنیم» اشاره کرد؛ عبارتی که یادآور شعار معروف ترامپ و مواضع ادعایی گراهام درباره ایران است.

 کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

رئیس جمهور آمریکا در توئیتی نوشت: هیچ مذاکره یا گفتگویی در حال انجام یا برنامه‌ریزی شده با جمهوری اسلامی ایران نیست.

 دعوای عربستان و امارات به روابط بانکی کشید

دعوای عربستان و امارات به روابط بانکی کشید

منابع آگاه می‌گویند که عربستان نظارت بر مبادلات بانکی با امارات را مانند کشورهایی که جرایم مالی دارند، سخت‌تر کرده است.

 موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

دنیای اقتصاد: خروجی کارخانه‌ها، معادن و بخش خدمات شهری رشد ۰.۲ درصدی را تجربه کرده است.

 سقوط ترامپ به قعر جدول محبوبیت

سقوط ترامپ به قعر جدول محبوبیت

جنگ ایران، معادلات سیاسی آمریکا را علیه ترامپ تغییر داده و هم‌زمان با افزایش نارضایتی از عملکرد او، دموکرات‌ها در چند حوزه کلیدی که پیش از این جمهوری‌خواهان در آن برتری داشتند، پیش افتاده‌اند.