قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

پروژه مشترک پاکستان با عربستان، کویت و قطر برای میزبانی ذخایر نفت

وزیر نفت پاکستان از برنامه‌هایی برای راه‌اندازی یک پروژه مشترک با برخی کشورها برای ذخیره‌سازی نفت در خاک پاکستان به منظور افزایش امنیت انرژی خبر داد.
 پروژه مشترک پاکستان با عربستان، کویت و قطر برای میزبانی ذخایر نفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، علی پرویز مالک، وزیر نفت پاکستان از برنامه‌هایی برای راه‌اندازی یک پروژه مشترک با عربستان سعودی، کویت و قطر برای ذخیره‌سازی نفت آنها در خاک پاکستان به منظور افزایش امنیت انرژی خبر داد. به گزارش روزنامه پاکستانی داون، او از کشورهای خلیج فارس که این پروژه را پذیرفته‌اند، قدردانی کرد.

داون گزارش داد: علی پرویز مالک، وزیر نفت پاکستان اعلام کرد که برنامه‌هایی برای راه‌اندازی یک پروژه مشترک با عربستان سعودی، کویت و قطر برای ذخیره‌سازی نفت به منظور افزایش امنیت انرژی در حال انجام است.

این روزنامه به نقل از وزیر نفت نوشت: من از دولت‌های عربستان سعودی، کویت و قطر به خاطر امضای توافق‌نامه‌ای با ما که بر اساس آن این کشورها نفت خود را با هزینه خود در خاک امن پاکستان ذخیره می‌کنند و از اینجا به کل جهان عرضه می‌کنند، تشکر می‌کنم.

این وزیر همچنین اظهار داشت که پاکستان در صورت بروز اختلاف، حق خرید این منابع را با پرداخت هزینه آنها و تأمین نیازهای خود برای خود محفوظ می‌دارد.

وی توضیح …



 صادرات نفت عراق به آمریکا پس از ۷ هفته ازسرگرفته شد
۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

صادرات نفت عراق به آمریکا پس از ۷ هفته ازسرگرفته شد

صادرات نفت خام عراق به آمریکا که به مدت ۷ هفته متوالی متوقف شده بود، با میانگین ۶ هزار بشکه در روز از هفته گذشته ازسرگرفته شد.

 عاصم منیر در راه تهران؛ هدف سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران چیست؟
۲۰ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

عاصم منیر در راه تهران؛ هدف سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران چیست؟

سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، به تهران در روز دوشنبه خبر داد. این سفر در چارچوب تقویت همکاری‌های دوجانبه ایران و پاکستان و ادامه تلاش‌های اسلام‌آباد برای کمک به صلح و امنیت منطقه انجام می‌شود.

 تداوم حملات داعش خوراسان در پاکستان
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

تداوم حملات داعش خوراسان در پاکستان

داعش خوراسان مسئولیت کشتن یک پلیس در ایالت «خیبرپختونخوا» در پاکستان را بر عهده گرفت.

 سفر عاصم منیر به تهران در روز دوشنبه
۳۰ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سفر عاصم منیر به تهران در روز دوشنبه

سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان به تهران خبر داد.

 فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید - تسنیم
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید - تسنیم

فرمانده ارتش پاکستان فردا به منظور دیدار و رایزنی با مقامات ایران به تهران سفر می‌کند.



دیپلماسی بن‌سلمان در الیزه/ ولیعهد عربستان به فرانسه می‌رود
سایت فرارو

دیپلماسی بن‌سلمان در الیزه/ ولیعهد عربستان به فرانسه می‌رود

کاخ الیزه از سفر بن‌سلمان به فرانسه خبر داد.
عربستان به دنبال معماری امنیتی جدید در خاورمیانه | حوثی‌ها چگونه به بازیگری فراتر  از مرزهای یمن تبدیل شدند؟
سایت اقتصادنیوز

عربستان به دنبال معماری امنیتی جدید در خاورمیانه | حوثی‌ها چگونه به بازیگری فراتر از مرزهای یمن تبدیل شدند؟

اقتصادنیوز: تشکیل ائتلاف ۱۵ کشوری دریای سرخ به رهبری عربستان، نشانه‌ای از تغییر معماری امنیتی خاورمیانه و کاهش وابستگی کشورهای منطقه به آمریکا است.
ادعای عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز؛ نمایش قدرت یا بلوف سیاسی آمریکا؟
خبرگزاری برنا

ادعای عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز؛ نمایش قدرت یا بلوف سیاسی آمریکا؟

برنا - گروه بین الملل: یک کارشناس مسائل منطقه با تأکید بر اینکه حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تثبیت شده است، گفت: حتی اگر گزارش‌های آمریکا درباره عبور نفتکش‌ها ا...
شباهت وضعیت کنونی ترامپ در تنگه هرمز با چالش‌های کارتر در بحران «گروگان‌ها» |‌ گاردین: تهران ممکن است سطح تنش را افزایش دهد |‌ ایران هیچ «شاخه زیتونی» به ترامپ پیشنهاد نمی‌کند
سایت اقتصادنیوز

شباهت وضعیت کنونی ترامپ در تنگه هرمز با چالش‌های کارتر در بحران «گروگان‌ها» |‌ گاردین: تهران ممکن است سطح تنش را افزایش دهد …

اقتصادنیوز: گاردین نوشت ترامپ در برابر مجموعه‌ای از گزینه‌های نامطلوب قرار گرفته و تنها راه پیش روی او، انتخاب گزینه‌ای است که «کمتر بد» باشد؛ اقدامی که ممکن است عملاً به معنای پذیرش شکست باشد.
درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران
روزنامه ستاره صبح

درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران

روسیه دهه‌ها از مهم‌ترین صادرکنندگان انرژی جهان بود؛ کشوری که نه‌فقط نفت خام، بلکه فرآورده‌های نفتی خود را نیز به بازار می‌فرستاد و از انرژی به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کرد. اما امروز جنگ با اوکراین و غرب روسیه را زمین گیر کرده است.
از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟
سایت تجارت نیوز

از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟

دولت ترامپ در آستانه اجرای دور جدیدی از فشارهای اقتصادی علیه ایران قرار دارد و بنا بر گزارش رویترز، تحریم پالایشگاه‌ها و بانک‌های چینی، هدف قرار دادن شبکه‌های دور زدن تحریم‌ها و اعمال تعرفه علیه شرکای تجاری تهران از جمله گزینه‌های مطرح واشنگتن است.