قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

دبیرخانه بخش پژوهشی مهرواره «بچه‌های مقاومت» به یاسوج رسید

یاسوج- کهگیلویه و بویراحمد با میزبانی دبیرخانه بخش پژوهشی چهارمین مهرواره «بچه‌های مقاومت»، به کانون پژوهش‌های فرهنگی و ادبی این رویداد ملی تبدیل شد.
 دبیرخانه بخش پژوهشی مهرواره «بچه‌های مقاومت» به یاسوج رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با انتشار فراخوان چهارمین دوره مهرواره «بچه‌های مقاومت»، مسئولیت راهبری و اجرای بخش پژوهشی این رویداد به استان کهگیلویه و بویراحمد واگذار شد؛ بخشی که با هدف تقویت تولیدات پژوهشی در حوزه فرهنگ مقاومت و ایثار برگزار می‌شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت این میزبانی، اظهار کرد: انتخاب استان به عنوان دبیرخانه بخش پژوهشی، ظرفیت مناسبی برای معرفی توانمندی‌های علمی و فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد در سطح ملی فراهم کرده است.

سلیمان شهبازی افزود: با برنامه‌ریزی منسجم و استفاده از ظرفیت مربیان و پژوهشگران، تلاش خواهیم کرد این مسئولیت ملی به بهترین شکل ممکن انجام شود و زمینه مشارکت گسترده فعالان این حوزه فراهم شود.

وی با اشاره به محورهای بخش پژوهشی مهرواره تصریح کرد: موضوعاتی همچون «مقاومت و پایداری»، «رهبر شهید»، «شهدای کودک مدرسه شجره طیبه میناب» و «نسبت شاهنامه با فرهنگ مقاومت» از محورهای اصلی این بخش است که می‌تواند به تولید آثار ماندگار و اثرگذار منجر شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ادامه داد: بخش پژوهشی ویژه مربیان کانون سراسر کشور طراحی شده و آثار در قالب جستارنویسی دریافت و پس از داوری، آثار برگزیده معرفی خواهند شد.

بر اساس فراخوان منتشر شده، مهلت ارسال آثار تا پایان مردادماه ۱۴۰۵ تعیین شده است و شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار تألیفی و خلاقانه خود را از طریق سامانه‌های اعلام‌شده در فراخوان ارسال کنند.

چهارمین مهرواره «بچه‌های مقاومت» با هدف ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و هویت‌بخشی به نسل کودک و نوجوان، در بخش‌های فرهنگی، هنری، ادبی و پژوهشی به صورت سراسری برگزار می‌شود و انتخاب کهگیلویه و بویراحمد به عنوان دبیرخانه بخش پژوهشی، جایگاه این استان را در عرصه فعالیت‌های علمی و فرهنگی این رویداد ملی پررنگ‌تر کرده است. کد مطلب 6909559





 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 نجات زن جوان از آدم‌ربایی

نجات زن جوان از آدم‌ربایی

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری یکی از اوباش سابقه‌دار خبر داد که با انتشار تصاویر مسلحانه در فضای مجازی، قصد قدرت‌نمایی و ایجاد رعب و وحشت داشت.

 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

برنا - گروه ورزشی: لژیونر ایرانی در پیروزی پرگل لخ‌پوزنان مقابل تون، روی سه گل تیمش نقش مستقیم داشت تا شبی درخشان را در پلی‌آف لیگ اروپا پشت سر بگذارد.

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 انیمیشن ۲ هزار دلاری که در گیشه چین نولان و مارول را پشت سر گذاشت

انیمیشن ۲ هزار دلاری که در گیشه چین نولان و مارول را پشت سر گذاشت

نیو لای قرار بود یکی از شکست‌های فراموش‌شده سینمای چین باشد؛ اما یک موج تمسخر در شبکه‌های اجتماعی، این انیمیشن دو نفره و کم‌هزینه را به یکی از عجیب‌ترین پدیده‌های گیشه تبدیل کرد.