قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ ساعت قبل

«ال‌نینو» در راه ایران؛ هشدار درباره سیلاب‌های ناگهانی پاییز و زمستان

مشهد- رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: طبق نقشه‌های هواشناسی و بروز پدیده ال‌نینو برای پاییز و زمستان پیش‌رو پیش‌بینی بروز سیلاب‌های ناگهانی شده است.
 «ال‌نینو» در راه ایران؛ هشدار درباره سیلاب‌های ناگهانی پاییز و زمستان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، سحر تاجبخش در جریان بازدید از هواشناسی خراسان رضوی اظهار کرد: طبق نقشه‌های هواشناسی و بروز پدیده ال‌نینو برای پاییز و زمستان پیش‌رو پیش‌بینی بروز سیلاب‌های ناگهانی شده است که باید در حوزه مدیریت بحران اقدامات و تدابیر لازم برای این امر انجام شود.

رئیس سازمان هواشناسی کشور افزود: این موضوع به هیات دولت اطلاع رسانی شده و باید آمادگی لازم وجود داشته باشد.

وی اضافه کرد: ال نینو پدیده منحصر به فرد اقلیمی در دنیاست که موجب تغییرات دمایی، افزایش فشار روی آبها و خشکی می شود پدیده‌ای که ناشی از افزایش دمای بیش از نرمال در منطقه اقیانوس آرام است و باعث برهم خوردن تعادل و ایجاد ناهنجاری آب و هوایی در کره زمین می شود.

تاج بخش عنوان کرد: این پدیده در خاورمیانه منجر به افزایش بارش‌ها می‌شود و طبق الگوهای هواشناسی بارش‌های پاییزی بیشتر از نرمال خواهد بود.

رئیس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: البته نقشه‌ها و مدل‌ها قابل تغییر است اما تمام سناریوهای مرتبط را باید لحاظ کرد.

وی تاکید کرد: هر تغییری در نقشه های فعلی از طریق سازمان اطلاع رسانی می شود.

تاج بخش با اشاره به وجود حدود چهار هزار ایستگاه هواشناسی در سراسر کشور تصریح کرد: با توجه به تغییر اقلیم این ایستگاه‌ها باید توسعه یابد.

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: بهره برداری از ظرفیت کالیبراسیون هواشناسی شرق کشور در سبزوار و افتتاح پایگاه داده و اتاق سرور هواشناسی خراسان رضوی به عنوان یکی از اتاق سرورهای پیشرفته کشور از طرح‌های این استان در هفته‌های پیش رو است. کد مطلب 6933089 …






 اخبار جدید

 بحران مهاجرت در اروپا/ ایتالیا کنترل های مرزی با اسپانیا را تمدید کرد - تسنیم
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

بحران مهاجرت در اروپا/ ایتالیا کنترل های مرزی با اسپانیا را تمدید کرد - تسنیم

در سایه تداوم بحران مهاجرت در اروپا ایتالیا کنترل های مرزی با اسپانیا را تمدید کرد.

 پوتین وارد قرقیزستان شد
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

پوتین وارد قرقیزستان شد

رسانه‌ روسی از ورود رئیس جمهور این کشور به قرقیزستان خبر داد.

 آمریکا میخواهد جلوی مین‌ریزی ایران در هرمز را بگیرد!
۱۸ دقیقه قبل / سایت ایران اکونمیست

آمریکا میخواهد جلوی مین‌ریزی ایران در هرمز را بگیرد!

ادعای آمریکا درباره ممانعت از مین‌ریزی ایران در هرمز

 واعظی: نمی‌توان رفتارهای تفرقه‌افکنانه را با ادعاهای سیاسی توجیه کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

واعظی: نمی‌توان رفتارهای تفرقه‌افکنانه را با ادعاهای سیاسی توجیه کرد

قائم‌مقام حزب اعتدال و توسعه گفت: محورهای مطرح‌شده در بیانیه اخیر رهبر انقلاب به مناسبت هفته دولت، آنهم در این شرایط حساس، فراتر از یک بیانیه مناسبتی، مانیفست عبور مقتدرانه از جنگ و ترسیم مسیر آینده کشور تلقی میشود.

 به همکاری با آمریکا در گروه هفت برای فشار بر ایران ادامه خواهیم داد
۲۴ دقیقه قبل / سایت اصلاحات نیوز

به همکاری با آمریکا در گروه هفت برای فشار بر ایران ادامه خواهیم داد

اتحادیه اروپا اعلام کرد که به همکاری با آمریکا و گروه هفت برای حفظ فشار بر ایران ادامه خواهد داد.

 فهرست کالاهای کولبری و ملوانی تغییر می‌کند؟
۳۱ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فهرست کالاهای کولبری و ملوانی تغییر می‌کند؟

یک عضو هیات نمایندگان اتاق تهران با تاکید بر ضرورت بازنگری در فهرست کالاهای مجاز کولبری و ملوانی، پیشنهاد کرد: مواد اولیه مورد نیاز تولید در اولویت واردات از این مسیر قرار گیرند و درباره ورود کالاهای دارای مشابه داخلی، با نظر انجمن‌های تخصصی هر صنعت تصمیم‌گیری شود.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026