قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

شهید جوانشیری: «مرد شدم، شاید می‌خواهم شهید شوم»

مشهد- روایت زندگی شهید ۱۸ ساله مشهدی، «امیرصادق جوانشیری» که با جمله‌ «مرد شدم، شاید شهید شوم» امنیت مردم را بر جان خویش مقدم دانست و از میان ما پر کشید.
 شهید جوانشیری: «مرد شدم، شاید می‌خواهم شهید شوم»

خبرگزاری مهرـ گروه استان‌ها، عاطفه وفائیان: هر بار که قلم به دست می‌گیرم تا از حوادث خونین دی‌ماه مشهد بنویسم، قلبم مچاله می‌شود؛ یاد جوانانی که جانشان را فدای امنیتِ آرامشِ مردم کردند. زندگی شهید «امیرصادق جوانشیری»، نمونه‌ای روشن از پیوند میان ایمان، اخلاق و تعهد اجتماعی است. او که تنها ۱۸ سال داشت، از همان کودکی آرام، مهربان و باوقار بود؛ ویژگی‌هایی که تا آخرین لحظات زندگی‌اش همراهش ماند. امیرصادق در خانه فرزندی مؤدب و صبور و در جامعه، جوانی دغدغه‌مند بود که درد مردم را درد خود می‌دانست. او با فعالیت در بسیج، ورزش و ورود زودهنگام به بازار کار، روحیه‌ای مسئولیت‌پذیر و آینده‌نگر را به نمایش گذاشت. بازخوانی روایت این شهید، نه تنها ادای احترامی به اوست، بلکه یادآوری ارزش‌هایی است که باید چراغ راه نسل امروز باشد.

روایت مادر شهید امیرصادق جوانشیری از آرامش کودکی تا دلسوزی اجتماعی

فاطمه خسروی، مادر شهید امیرصادق جوانشیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: می‌خواهم از فرزندم بگویم که از کودکی آرام، مظلوم و مهربان بود و دلش برای مردم می‌تپید.

این مادر شهید با اشاره به دوران تولد و کودکی فرزندش افزود: امیرصادق فرزند دوم من بود و اولین پسرم بود. از همان کودکی خیلی آرام بود، خیلی مظلوم و ساکت بود و اصلاً گریه نمی‌کرد. من این بچه را توی گهواره می‌گذاشتم و ساعت‌ها کارهایم را انجام می‌دادم؛ وقتی می‌رفتم می‌دیدم بیدار شده ولی گریه نمی‌کند. بالای سرش که می‌رفتم یک لبخند قشنگی می‌زد، من را که می‌دید خوشحال می‌شد، شیرش را می‌خورد و دوباره می‌خوابید. یعنی از کودکی آرام بود و وقتی بزرگ شد هم همان‌طور مظلوم و مهربان ماند.

وی با بیان اینکه نام فرزندش را بر اساس مناسبت ولادت انتخاب کرده‌اند، بیان کرد: پسرم ۱۹ فروردین ۱۳۸۶ به دنیا آمد؛ روز ولادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) بود. به خاطر همین اسمش را گذاشتم «امیرصادق». بابایش محمد بود و گفتیم شبیه نباشد، امیرصادق گذاشتیم. شب تولد امام صادق(ع) پسرم به دنیا آمد.

خسروی با اشاره به علاقه فرزندش به زیارت اربعین گفت: امسال خیلی دوست داشت اربعین برود زیارت. دوست‌های عراقی پیدا کرده بود و به آن‌ها قول داده بود که اربعین برود آنجا. اما من امسال نائب‌الزیاره پسرم بودم؛ رفتم اربعین. امام حسین(ع) من را طلبید و رفتم به نیابت از پسرم. عتبات عالیات و همه جا را زیارت کردم.

مادر شهید امیرصادق جوانشیری ادامه داد: من می‌دانم پسرم الان سرباز امام زمان(عج) است. در مسیر کربلا هر جا رفتم پسرم را همراهم حس می‌کردم.

وی با بیان اینکه فرزندش با وجود سن کم درک اجتماعی بالایی داشت، تصریح کرد: پسرم فقط ۱۸ سال داشت اما دلش به وسعت یک تاریخ بود. خیلی مظلوم بود، خیلی مهربان بود، سربه‌زیر بود، پرتلاش و فعال در کارش بود و خیلی زیاد دلسوز مردم بود. درد مردم را درد خودش می‌دانست؛ دلش برای مردم می‌تپید.

خسروی ادامه داد: دو روز قبل از شهادتش آمد خانه. ازش خواستم نرود، خیلی خسته بود. صبح تا شب می‌رفت شرکت، شب تا صبح حوزه بود. گفتم «مامان نمی‌خواد بری». گفت «مامان تو خونه نشستی، بیرون رو نمی‌بینی. مغازه‌ها رو آتیش می‌زنن. مردمه کسبه، مغازه‌دارها، همه دارن گریه می‌کنن. من نمی‌تونم بی‌تفاوت باشم تو خونه بشینم. من باید برم. وظیفه‌مه برم». یعنی اینقدر درکش بالا بود.

مادر شهید امیرصادق جوانشیری گفت: این راه را خودش انتخاب کرده بود. آن موقعیتی بود که هنوز رهبر شهید نشده بود، اما او قشنگ فهمیده بود راه صحیح را تشخیص داده بود. بصیرتش خیلی بالا بود؛ با اینکه سنش کم بود قشنگ فهمیده بود و در مسیر رهبری قرار گرفت. من جلوش را خیلی گرفتم، گفتم نرو. می‌گفت «نه، به هادی قول دادم باید برم».

وی افزود: تنها جمله‌ای هم که در مورد شهادت به من گفت، همین بود. تو اتاق بودم و خیلی بهش گفتم «مامان نمی‌خواد بری». گفت «مامان مرد شدم، بزرگ شدم، شاید می‌خوام شهید بشم». این جمله را دو سه ماه قبل شهادتش هم گفته بود. حتی دو سه ماه قبل از شهادتش پلاک شهادتش را آورد به من داد؛ الان هم هست. چاپ کرده بود و آورده بود و گفت «مامان پلاک شهادت رو زدم برای خودم». همین که چشمم افتاد ناراحت شدم. گفت «مامان الکی گفتم، شوخی کردم، فقط برای تو گرفتم تو کمد بذار» اما من می‌دانستم خودش را آماده کرده بود.

خسروی ادامه داد: روز قبل از شهادتش هم خیلی جلوش را گرفتم، گفتم «مامان نمی‌خواد بری». باز همان جمله را گفت: «مامان مرد شدم، بزرگ شدم، شاید می‌خوام شهید بشم». دیگر من چیزی نتوانستم بگویم.

مادر شهید امیرصادق جوانشیری با اشاره به خوش‌قولی و ادب فرزندش گفت: هیچ وقت من بهش زنگ نمی‌زدم، چون می‌دانستم هر وقت هر چی بگم «نه» نمی‌گه. خیلی وقت‌ها شاید شب تا صبح بیدار بود یا خسته بود. صبح نه صبحانه می‌خورد نه چایی. زنگ می‌زد «مامان کجایی؟» می‌گفتم تو راهم. می‌گفت «مامان پیاده نرو پات درد می‌گیره، گرمازده می‌شی یا سرما می‌خوری». با موتور بلند می‌شد می‌آمد سر میدان مفتح دنبالم؛ ۱۰ دقیقه یا ربع هم می‌ایستاد. هیچ وقت هم حتی یک «تک زنگ» نمی‌زد که مثلاً من رسیدم و علاف شدم. آنقدر صبور بود، خونسرد بود، با ادب بود. می‌گفتم «مامان از کی ایستادی؟» می‌گفت «مامان ده دقیقه ربع، اشکال نداره». بعد من را سوار می‌کرد و می‌برد.

وی افزود: اگر می‌دید من مریضم یا حالم بده سریع می‌گفت «مامان حالت خیلی بده، بیا ببرمت درمانگاه». می‌گفتم «نه مامان استراحت می‌کنم»؛ می‌گفت «نه، بلند شو، باید ببرمت». خیلی دلسوز بود؛ نه فقط برای من، برای اقوام، برای خواهر، برای همه. هر طوری می‌خواست به همه کمک کند.

خسروی درباره حال و هوای دلتنگی پس از شهادت فرزندش گفت: من قرآن می‌خوانم، زیارت عاشورا می‌خوانم، دعا می‌کنم، با امام زمان(عج) صحبت می‌کنم و می‌گویم «امام زمان، بچه‌ام پیش توست، ازت خواهش می‌کنم حداقل بیاد تو خوابم». می‌آید تو خوابم. هر وقت رفتم سر مزارش باهاش صحبت کردم، جوابش را دیدم.

مادر شهید امیرصادق جوانشیری اضافه کرد: من خیلی بی‌تاب بودم، چون ضربه چاقو از پشت خورده بود. به خودم می‌گفتم وقتی به گردنش چاقو زدند چی کشید؟ همان شب تو خوابم آمد و گردنش را نشانم داد؛ یکم قرمز بود. حرف نمی‌زد، فقط نشان داد که «مامان چیزی نیست، خوبم». می‌خواست در خواب نشان بدهد حالم خوب است و تو الکی نگرانی.

وی گفت: همین اربعینی که رفتم زیارت، شب جمعه رفتیم شهرستان سر مزارش. گفتم «مامان دوست دارم اربعین برم چون تو دوست داشتی بری. دوستات الان بغداد هستن». چند روز قبل از اینکه من برم کربلا، دوستان عراقی‌اش فهمیده بودند امیرصادق شهید شده؛ خبر نداشتند و ما به آن‌ها نگفته بودیم. آبجی‌اش گوشی‌اش را برداشت و گفت «دوستای عراقی صادق فهمیدن». به آن‌ها گفتم امیر صادق شهید شده. مدام زنگ می‌زدند و پیام می‌دادند که «دروغ نگید» و می‌خواستند بدانند نحوه شهادتش چه بوده است. آن‌ها هم برایش دیگ گذاشته بودند و مراسم یادبود برای امیرصادق گرفته بودند.

خسروی گفت: من نائب‌الزیاره پسرم بودم و هر جا رفتم عکس پسرم را همه جا به تمام اماکن زیارتی کشیدم. همه جا آرام بودم و فکر می‌کردم صادق همش جلو چشممه. این حس را داشتم که همه جا هوام را دارد و قشنگ همراهی‌ام می‌کند.

مادر شهید امیرصادق جوانشیری بیان کرد: نکته‌ها درباره پسرم خیلی زیاد است و من هر وقت حضور ذهن پیدا کنم باز هم می‌گویم، اما آنچه برای من روشن است این است که مردم‌دوستی، مهربانی، صبوری و احساس وظیفه‌اش نسبت به جامعه، از کودکی تا آخرین روزهای زندگی در او جاری بود.

روایت پدر شهید امیرصادق جوانشیری از ایثار، استقلال مالی و شهادت فرزندش در مشهد

محمد جوانشیری، پدر شهید امیرصادق جوانشیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پسرم همیشه علاقه بسیار زیادی به کارهای عام‌المنفعه، فعالیت‌های گروهی و برنامه‌های بسیج داشت، امیرصادق از کلاس چهارم ابتدایی به عضویت بسیج دانش‌آموزی درآمد و در اردوهای جهادی و برنامه‌های بسیج در شهرستان شرکت می‌کرد.

پدر شهید امیرصادق جوانشیری بیان کرد: در کلاس ششم با ورود به مشهد و در مدرسه الغدیر که خودم مدیر آن بودم، امیرصادق به همراه دوستانش و معاون پرورشی مدرسه، اتاق بسیج را راه‌اندازی کردند که همچنان به عنوان یادگاری در مدرسه باقی مانده است. در پایه‌های هفتم، هشتم و نهم در مدرسه نمونه حسن برزگر تحصیل کرد و جانشین واحد بسیج دانش‌آموزی شد و در کنار درس، ورزش‌هایی مانند تکواندو و فوتسال را تا نزدیکی شهادت ادامه داد.

وی تصریح کرد: در پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم در مدرسه شاهد معراج فرمانده واحد بسیج بود و کمک‌های فراوانی مدیر مدرسه و معاون انجام داد.

جوانشیری افزود: عکس‌ها و یادگاری‌های فراوانی از فعالیت‌های گروهی او در کنار مدیر، معاون، مسئول حوزه بسیج و دوستانش در اردوها و راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن و ۱۳ آبان موجود است و یک بار نیز به دوستش که پایش پیچ خورده بود و روی ویلچر قرار داشت، برای شرکت در انتخابات شورای دانش‌آموزی کمک کرد.

پدر شهید گفت: او پسری فعال، خودجوش و مهربان بود که از کلاس نهم و دهم وارد بازار کار شد و به کارهای اینترنتی، وب‌سایت و سیستم‌های کامپیوتری علاقه فراوانی داشت. یک سال نزد یکی از دوستانم کار کرد و یاد گرفت و از ترم دوم کلاس دهم دیگر پول جیبی از من نگرفت و حتی شهریه مدرسه شاهد معراج را خودش پرداخت کرد. در کلاس یازدهم مغازه‌ای در پاساژ آرمیتاژ طبرسی تأسیس کرد و حدود یک سال در آنجا مشغول به کار بود و نزدیک به هفت تا هشت نفر از دوستانش زیرمجموعه او بودند.

وی افزود: یک روز به او گفتم درس بخوان تا مثل من و مادرت معلم شوی، اما او گفت می‌خواهم سایتی طراحی کنم که به اندازه حقوق هر دوی شما درآمد داشته باشد و همین کار را کرد و سایتی برای مدرسه شاهد معراج ساخت که آقای هادوی یک سال شهریه از او نگرفت.

جوانشیری گفت: او بسیار خوش‌قول و منظم بود، مبالغی برای هزینه‌های شرکت از من قرض می‌گرفت و سر موعد یا زودتر پرداخت می‌کرد و صبح تا شب در شرکت فعال بود.

پدر شهید امیرصادق جوانشیری بیان کرد: پس از امتحانات کنکور در تابستان کلاس دوازدهم، به واسطه دوستش آرش به شرکت دانش‌بنیان پژوه معرفی شد و دو میز در آنجا اجاره کرد و مدیرعامل شرکت به دلیل فعال بودن و انجام پشتیبانی شرکت به او میز کرایه داد.

وی خاطرنشان کرد: آرش از دوستانش تعریف می‌کرد که تنها تایپ ساده بلد بوده اما امیرصادق او را با سایت، وب‌سایت و سرورهای مجازی آشنا کرده و وارد بازار کار ساخته است و او همواره ابتدا درآمد شرکت را به نیروهای زیرمجموعه‌اش می‌داد و سپس خود برداشت می‌کرد.

جوانشیری تصریح کرد: فرزندم در کنار کار و درس و ورزش، به تفریح و زندگی نیز می‌رسید و عاشق موتور سنگین بود و یک موتور اوآراس ۲۰۰ خرید و جمعه‌ها از آن موتور استفاده می‌کرد.

پدر شهید امیرصادق جوانشیری افزود: وقتی یکی از همسایگان به صدای موتور اعتراض کردند، علی‌رغم علاقه شدیدش موتور را فروخت و موتور تریل خرید و بقیه پول آن را در قالب چند چک به من داد که آخرین آن چک‌ها بعد از شهادتش وصول شد.

وی درباره روزهای پایانی زندگی فرزندش اظهار کرد: در روزهای اغتشاشات، ما در ایام ولادت حضرت علی (ع) به شهرستان رفته بودیم و او که از کودکی علاقه زیادی به نگهداری انواع پرندگان مانند بلدرچین، مرغ و خروس، عروس هلندی، گرین‌چیک و کاسکو و حیوانی مثل گوسفند داشت اما بعدها تمرکزش را روی سیستم‌های کامپیوتری گذاشته بود، روز شنبه به ما ملحق شد و با خواهرش که تازه گواهینامه گرفته بود آمد، صبح شنبه با سرعت به مشهد بازگشتیم. طی روزهای یکشنبه تا جمعه، او شبانه‌روز در حوزه بسیج و شرکت فعال بود.

جوانشیری تصریح کرد: روز جمعه ساعت نه و نیم صبح به حوزه رفتم و او را که خواب بود بیدار کردم و گفتم مادرت نگران و دلتنگ است.

پدر شهید امیرصادق جوانشیری گفت: ظهر جمعه در زمان خطبه‌های نماز جمعه زنگ زد و گفت وسایل کامپیوتری شرکت را به دلیل احتمال اغتشاشات جمع‌آوری کنیم و وسایل را با حضور خودش و خواهرش به خانه دوستش آرش منتقل کردیم.

وی خاطرنشان کرد: شب جمعه مادرش از او خواست که بیرون نرود و در را قفل کرد، اما او گفت قول داده است و با شوخی به من گفت «اگر برگردم ریش تو و خودم را با ماشین ریش‌تراشی می‌زنم» و با شرط من مبنی بر ماندن در داخل حوزه به عنوان مسئول سایت، رفت و مسئول حوزه نیز تماس گرفت و قول داد او را بیرون نفرستند.

جوانشیری افزود: ساعت‌های شش و هفت بعدازظهر در مسجد امام رضا (ع) بودم که اعلام کردند مدارس تعطیل شد و در آخرین تماس تلفنی گفت فردا صبح ساعت هشت وسایل سفر به شهرستان را آماده کنید، اما ده دقیقه بعد تماس گرفت و گفت به وسایل دست نزنید و خودش صبح ساعت هشت می‌آید.

پدر شهید امیرصادق جوانشیری گفت: همان شب با اوج‌گیری ناآرامی‌ها و تعقیب گروه‌هایی که قصد تصرف صداوسیما، استانداری و حرم مطهر را داشتند، پشت بی‌سیم اعلام فراخوان شد و امیرصادق که مسئول بی‌سیم و سایت بود، همراه با شهید هادی یزدانی با موتور به سمت صحن حرم مطهر رفتند و در این مسیر به شهادت رسیدند. کد مطلب 6910881



۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

استاندار مازندران: با تکیه بر فرمایش ما می‌توانیم امام شهید،۹۰ درصد پروژه‌های نیمه‌تمام مازندران را تا پایان سال به سرانجام می‌رسانیم

به گزارش خبرگزاری برنا از مازندران ، یونسی رستمی استاندار مازندران در مراسم سالگرد درگذشت والده عمران عباسی، نماینده مردم قائمشهر، جویبار، سوادکوه و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه رویکرد ما برنامه‌محور و عملیاتی است، اظهار کرد: بنده خود را یک نیروی عملیاتی می‌دانم و بدون برنامه در هیچ نقطه‌ای از استان حرکت نکرده و نخواهم کرد؛ چراکه معتقدم مدیریت باید در میدان حضور داشته باشد و تصمیمات نیز بر اساس واقعیت‌های میدانی اتخاذ شود.

وی با اشاره به اهمیت سرمایه اجتماعی در پیشبرد امور استان افزود: سرمایه اصلی ما مردم هستند و اگر مردم به عملکرد مسئولان نمره مثبت بدهند، نشان‌دهنده موفقیت مدیریت استان در انجام وظایف خود است. رویکرد ما این است که در کنار مردم، با مردم و برای مردم کار کنیم.

استاندار مازندران با اشاره به موضوع پسماند به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم استان گفت: چالش پسماند از ابربحران های استان بود که با نگاه علمی و تلاش مجموعه مدیریتی استان، بخش عمده‌ای از این مشکل در حال رفع شدن است.

رستمی ادامه داد: در مرکز استان و منطقه قائمشهر، سوادکوه شمالی، جویبار و کیاکلا، ظرفیت پردازش و مدیریت روزانه حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ تن پسماند ایجاد شده که این طرح به الگویی برای سایر نقاط کشور تبدیل شده است.

وی از اجرای طرح‌های مرتبط با فاضلاب شهری در شهرستان‌های استان خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح‌ها‌ برای هر شهر حدود ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده و یکی از اهداف اصلی، جلوگیری از آلودگی منابع آب و خاک و همچنین استفاده مناسب از پساب تصفیه‌شده در بخش کشاورزی است.

استاندار مازندران همچنین تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام را از دیگر اولویت‌های جدی مدیریت استان دانست و افزود: در مازندران حدود ۲ هزار و ۷۰۰ پروژه نیمه‌تمام از سال‌های گذشته وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، بخش قابل توجهی از آنها به پایان رسیده است.

رستمی با اشاره به پروژه پل سفید اظهار کرد:این پروژه با استفاده از دو جبهه کاری و دو پیمانکار در حال اجراست تا زمان تکمیل آن کاهش یابد. مردم سال‌ها منتظر تکمیل این پروژه بوده‌اند و تلاش ما این است که با جدیت، آن را در سال جاری به پایان برسانیم.

وی با بیان اینکه مدیریت استان برای تمامی مناطق و شهرستان‌ها برنامه مشخص دارد، گفت: عملکرد مازندران در حوزه‌های اقتصادی و عمرانی در ارزیابی‌های انجام‌شده مورد توجه قرار گرفته و استان در زمره استان‌های برتر کشور قرار گرفته است.

وی در ادامه با عذرخواهی از مردم بابت مشکلات حوزه آب گفت: مازندران به‌عنوان بهشت ایران نباید با کمبود آب مواجه باشد، اما امروز در برخی شهرها، مردم با مشکلات آب مواجه هستند. وظیفه ما این است که برای این مشکلات راهکار عملیاتی ارائه کنیم.

استاندار مازندران از اجرای طرح‌های جدید تأمین آب در نقاط مختلف استان خبر داد و افزود: در شرق استان برای احداث سد و اجرای کانال‌های انتقال آب اعتبارات قابل توجهی اختصاص یافته و عملیات اجرایی برخی از این طرح‌ها در ماه‌های آینده آغاز خواهد شد. در مناطق قائمشهر، بابل و دیگر نقاط استان نیز طرح‌های تأمین و انتقال آب در دست اجرا یا آماده آغاز است.

یونسی رستمی همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت آب‌بندان‌های استان تأکید کرد و گفت: مازندران حدود ۱۳۴ آب‌بندان با وسعت نزدیک به ۱۴ هزار و ۵۰۰ هکتار دارد که ظرفیت ذخیره آب آنها بسیار قابل توجه است. با لایروبی، دیواره‌سازی و ساماندهی این آب‌بندان‌ها می‌توان ظرفیت ذخیره آب استان را به میزان قابل توجهی افزایش داد.

وی افزود: برآوردها نشان می‌دهد ساماندهی آب‌بندان‌های استان می‌تواند حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب اضافه کند که ظرفیتی در حد مجموع ظرفیت برخی سدهای مهم استان است. برای اجرای این طرح حدود ۶ همت اعتبار نیاز است و تلاش داریم با استفاده از ظرفیت‌های موجود، عملیات ساماندهی را آغاز کنیم.

وی همچنین با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت آب‌بندان‌ها و منابع ذخیره آب، خواستار بررسی دقیق راهکارهای مدیریت روان‌آب‌ها و بارش‌ها شد و گفت: باید در مواقع بارندگی، آب به‌درستی مدیریت و ذخیره شود تا بتوان از این ظرفیت در زمان کم‌آبی استفاده کرد.

یونسی رستمی با بیان اینکه در ۱۸ ماه گذشته حدود ۱۶۰ همت منابع وارد استان شده است، اظهار کرد: بخش قابل توجهی از این منابع در اختیار اجرای پروژه‌ها و توسعه زیرساخت‌های استان قرار گرفته و تلاش کرده‌ایم پروژه‌های نیمه‌تمام را با اولویت‌بندی مناسب به سرانجام برسانیم.

وی تأکید کرد: در مجموع حدود دو هزار و ۲۰۰ پروژه در این مدت به پایان رسیده است و امیدواریم بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصد پروژه‌های مهم و اولویت‌دار استان نیز در ادامه مسیر تکمیل و در اختیار مردم قرار گیرد.

استاندار مازندران با اشاره به تصویب منطقه آزاد مازندران، این موضوع را یکی از مطالبات دیرینه مردم استان دانست و از تلاش مسئولان و نمایندگان مجلس در این زمینه قدردانی کرد.

رستمی در پایان با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از نیروهای علمی، متخصص و به‌روز در مدیریت استان گفت: مازندران برای حل مشکلات خود نیازمند برنامه، تخصص و کار عملیاتی است و در این مسیر از ظرفیت نمایندگان مجلس، مدیران، کارشناسان و مشاوران متخصص در حوزه‌های مختلف استفاده خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: امام شهید ما فرمود «ما می‌توانیم» و اعتقاد ما نیز همین است؛ با تکیه بر توان داخلی، برنامه‌ریزی و کار جهادی می‌توان مشکلات را برطرف کرد و پروژه‌های بزرگ را به سرانجام رساند.

انتهای پیام 


۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

انتقام مطالبه مردمی است/دشمن از نظر نظامی مایوس شده است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، حجت‌الاسلام سیدجعفر موسوی شامگاه جمعه در تجمع حماسی مردم اردستان با اشاره به شهادت رهبر و فرماندهان و دانشمندان کشور، اظهار داشت: کسانی که به‌صورت مستقیم در این جنایت نقش داشتند و همچنین افرادی که در داخل کشور، خواسته یا ناخواسته، زمینه‌ساز این جنایت بزرگ بودند، مسئول هستند و ما وظیفه داریم این موضوع را فریاد بزنیم.

وی با بیان اینکه مطالبه مردم «انتقام» است، افزود: ما داغداریم و این داغ سرد نخواهد شد؛ داغ شهادت فرماندهان، دانشمندان و به‌ویژه کودکان مظلوم مدرسه شجره طیبه میناب، روزبه‌روز بر قلب ما سنگین‌تر می‌شود و این کودکان چه گناهی داشتند که به خاک و خون کشیده شدند؟

حجت الاسلام موسوی با اشاره به روایت یکی از خانواده‌های شهدای میناب از جست‌وجوی فرزندش در میان پیکرهای جان‌باختگان، گفت: یکی از مادران شهدا نقل می‌کرد که با وجود ناتوانی جسمی، در میان پیکرها به دنبال دخترش می‌گشته و با خود اشعار «گلی گم کرده‌ام می‌جویم او را، به هر گل می‌رسم می‌بویم او را» را زمزمه می‌کرده است و او در نهایت با دیدن بخشی از پیکر فرزندش و از روی ناخن پای او، دختر خود را شناسایی کرده است.

این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به شام شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج) گفت: امشب شب آغاز ولایت و امامت امامی است که 250 سال ائمه هدی(ع) و پیش از آن، پیامبر عظیم‌الشأن اسلام و انبیای الهی، بشارت آمدنش را داده‌اند.

وی بیان کرد: امام رضا(ع) هرگاه نام حضرت مهدی(عج) را می‌شنید، به احترام ایشان دست راست خود را بر سر می‌گذاشت و قیام می‌کرد و امام صادق(ع) نیز فرمود اگر زمان حضرت مهدی(عج) را درک کنم، تمام عمر خود را در خدمت ایشان خواهم بود و همه ما بر سر سفره امام زمان(عج) هستیم و هر خیری که به انسان‌ها می‌رسد، به برکت وجود مقدس آن حضرت است.

حجت الاسلام موسوی با اشاره به اقدامات امام حسن عسکری(ع) برای معرفی حضرت مهدی(عج) افزود: یکی از مهم‌ترین اقدامات امام حسن عسکری(ع)، زمینه‌سازی برای دوران غیبت و معرفی حضرت حجت به شیعیان بود و بر اساس روایات، ایشان حضرت مهدی(عج) را به حدود 40 نفر از یاران خاص خود معرفی کردند که احمد بن اسحاق قمی از جمله آنان بود.

این کارشناس مسائل مذهبی تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین وظایفی که بر عهده ما گذاشته شده، زمینه‌سازی برای ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) است و انقلاب اسلامی نیز در همین مسیر و با حمایت مردم شکل گرفت.

وی در ادامه درباره آینده کشور و سرنوشت جنگ گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون و در تمام فراز و نشیب‌هایی که پشت سر گذاشته‌ایم، اگر کسی نقش یک دست غیبی در حفظ این نظام، کشور و مردم را نبیند، یا نمی‌خواهد حقیقت را ببیند یا به آن توجه نمی‌کند و خداوند این نعمت را حفظ کرده است.

حجت الاسلام موسوی با اشاره به نقش رهبر شهید در افزایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران افزود: رهبر شهید، پس از امام خمینی(ره)، بزرگ‌ترین نعمت برای کشور بود و خداوند ایشان را حفظ کرد تا نظام را به مرحله‌ای از قدرت و اقتدار برساند که قدرت‌های بزرگ جهانی نتوانند ایران را از نظر نظامی شکست دهند.

وی ادامه داد: امروز دشمن از نظر نظامی مأیوس شده و به همین دلیل جنگ اقتصادی و فرهنگی را در دستور کار قرار داده است و بنابراین وظیفه ما این است که راه امام و رهبر شهید را ادامه دهیم و توصیه‌هایی را که بر زمین مانده است، عملی کنیم.

حجت الاسلام موسوی یکی از مهم‌ترین توصیه‌های رهبر شهید را موضوع جمعیت، ازدواج و فرزندآوری دانست و گفت: مسئله فرزندآوری بسیار مهم است و سال‌ها درباره این موضوع هشدار داده شد و امروز آمار فرزندآوری به حد جانشینی نیز نمی‌رسد و معنای این وضعیت آن است که در چند دهه آینده با جامعه‌ای پیر مواجه خواهیم شد و این خطری بسیار بزرگ است که نیازمند برنامه‌ریزی و اقدام جدی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع حجاب اظهار کرد: رهبر شهید بارها تأکید کردند که حجاب یک تکلیف و وظیفه شرعی است و امروز متأسفانه مسئله از بی‌حجابی فراتر رفته و شاهد ترویج عریانی هستیم.

این کارشناس مسائل مذهبی با بیان اینکه مقابله با آسیب‌های فرهنگی تنها وظیفه دولت نیست، گفت: همه مردم و مسئولان می‌توانند در این زمینه نقش داشته باشند و خانواده‌های مذهبی و اقشار مختلف جامعه نیز می‌توانند با برنامه‌ریزی و اقدامات فرهنگی در تقویت فرهنگ حجاب و مقابله با آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند. انتقام خون شهدا قابل معامله و کوتاه‌آمدن نیست

حجت الاسلام موسوی در پایان تأکید کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری باید راه امام و رهبر شهید را ادامه دهیم و در مسیر حفظ ارزش‌های دینی و انقلاب اسلامی گام برداریم و برای زمینه‌سازی ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) تلاش کنیم.

انتهای پیام/802  


۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

آیین چهلمین روز تدفین آقای شهید ایران در بوشهر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر شامگاه جمعه، میدان امام خمینی (ره) بوشهر در اجتماع شبانه شاهد برگزاری مراسم باشکوه گرامیداشت شهادت امام حسن عسکری (ع) و چهلمین روز تدفین «آقای شهید ایران» بود.

این آیین با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، علما، روحانیون، فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مسئولان ارشد استان بوشهر برگزار شد.

مردم مبعوث با حضور در ویژه‌برنامه گرامیداشت چهلمین روز تشییع پیکر مطهر امام شهید انقلاب اسلامی و همراهان ایشان، با آرمان‌های انقلاب و ولایت فقیه تجدید عهد کردند. 

مردم در این برنامه با در دست داشتن پرچم‌های سرخ خونخواهی، بر مطالبه خود مبنی بر انتقام خون پاک رهبر شهید و شهدای جنگ رمضان تأکید کردند.

این مراسم معنوی با طنین نوای دعای کمیل آغاز شد و در ادامه با مداحی مداحان اهل‌بیت (ع) فضای حماسی خاصی بر میدان امام خمینی (ره) حاکم شد. شرکت‌کنندگان در این مراسم، ضمن عزاداری برای شهادت امام یازدهم شیعیان، یاد و نام رهبر شهید انقلاب را گرامی داشتند.

یکی از روحانیون، در این مراسم با اشاره به جایگاه رفیع اهل‌بیت (ع) و تأثیر فرهنگ ایثار و شهادت در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، اظهار داشت: زنده نگه داشتن یاد شهدا و تداوم بخشیدن به مسیر پرافتخار آنان، وظیفه‌ای همگانی است که باید با جدیت دنبال شود.

حضور پرشور مردم با در دست داشتن پرچم‌های «یا لثارات الخامنه‌ای»، «لبیک یا خامنه‌ای» و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، جلوه‌ای از تجدید عهد مجدد مردم بوشهر با آرمان‌های شهدا و نظام اسلامی بود.

در پایان این مراسم، حاضرین ضمن ذکر مصائب اهل‌بیت (ع) و گرامیداشت مقام شامخ شهدای انقلاب، بر ضرورت ترویج فرهنگ عاشورایی و تداوم ایستادگی در برابر توطئه‌های دشمنان با تأسی به راه و منش شهدای والامقام تأکید کردند.

انتهای پیام/  




 قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است

رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار ۳۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تامین می شود.

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با افزایش، به 20 میلیون و 326 هزار و 500 تومان رسید.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد