قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۵ ساعت قبل

اختصاص ۱۴۹ میلیارد تومان برای آبرسانی روستاهای ساری و میاندورود

ساری- رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۱۴۹ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های آبرسانی و توسعه زیرساخت‌های روستایی در ساری و میاندورود خبر داد.
 اختصاص ۱۴۹ میلیارد تومان برای آبرسانی روستاهای ساری و میاندورود

به گزارش خبرنگار مهر، علی بابایی کارنامی شامگاه پنجشنبه در جمع اهالی، پیشکسوتان، اعضای شوراهای روستا، مسئولان اجرایی و دهیاری بالاهولار، اظهار کرد: با وجود شرایط اقتصادی و محدودیت‌های اعتباری، همراهی مردم و مسئولان موجب شده روند اجرای طرح‌های عمرانی و زیرساختی در منطقه متوقف نشود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه تأمین آب افزود: در این دوره اعتباری بالغ بر ۱۴۹ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های آبرسانی اختصاص یافته که در نتیجه آن، پروژه‌های تأمین آب در ۳۰ روستای جدید شهرستان به بهره‌برداری رسیده است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: انتقال آب از سد شهید رجایی که در سال‌های گذشته با موانع و چالش‌هایی همراه بود، با پیگیری‌های انجام شده وارد مرحله عملیاتی شده و بخشی از نیازهای اساسی مردم منطقه را تأمین کرده است.

بابایی کارنامی همچنین توسعه بافت روستایی را از دیگر محورهای اقدامات انجام شده عنوان کرد و گفت: با مشارکت مردم حدود ۱۴ تا ۱۵ هکتار به محدوده بافت‌های روستایی منطقه افزوده شده است.

وی تجهیز دهیاری‌ها به ماشین‌آلات و امکانات مورد نیاز را مورد تأکید قرار داد و افزود: تقویت توان اجرایی دهیاری‌ها زمینه ارائه خدمات بهتر به مردم و حرکت روستاها به سمت ایجاد درآمدهای پایدار را فراهم می‌کند.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامه‌های توسعه شهری ساری نیز بیان کرد: با جذب ۸۰ میلیارد تومان اعتبار جدید، مراحل بعدی طرح‌های توسعه شهری دنبال خواهد شد.

وی اضافه کرد: برای بهسازی معابر شهری ساری نیز حدود چهار هزار تن آسفالت برای روکش خیابان‌ها تأمین شده است که اجرای آن می‌تواند در ارتقای کیفیت معابر و بهبود شرایط تردد شهروندان مؤثر باشد.

در این نشست همچنین یک دستگاه خودروی عملیاتی حمل زباله به ناوگان خدماتی روستای بالاهولار افزوده شد؛ اقدامی که با هدف تقویت خدمات عمومی و ارتقای مدیریت پسماند در این روستا انجام گرفت.

در ادامه بر ضرورت هماهنگی میان بخشداری و شهرداری برای تسریع در اجرای طرح‌های آسفالت و ساماندهی ورودی‌های شهر هولار تأکید شد و تکمیل پروژه‌های حاشیه رودخانه‌ها، بهسازی راه‌ها و توسعه شبکه گازرسانی نیز به عنوان بخشی …



 به دشمن اعتماد نداریم/ وحدت و همدلی، قدرت واقعی کشور است
۷ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

به دشمن اعتماد نداریم/ وحدت و همدلی، قدرت واقعی کشور است

ساری- رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۱۴۹ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های آبرسانی و توسعه زیرساخت‌های روستایی در ساری و میاندورود خبر داد.



 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.

 وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 [کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود

[کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود

در رواق دارالذکر، گاهی زائرینی را می‌بینی که پس از زیارت، چند قدمی از مسیر معمول خود فاصله می‌گیرند و به سوی آرامگاه قائد شهید می‌آیند.

 [ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

[ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد.