قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

نفت برنت همچنان بین ۸۰ تا ۹۰ دلار دادوستد می‌شود

بانک آمریکایی گلدمن ساکس پیش‌بینی کرد که قیمت نفت خام برنت تا زمان مشخص‌شدن میزان تنش‌ها در خاورمیانه بین ۸۰ تا ۹۰ دلار برای هر بشکه خواهد بود.
 نفت برنت همچنان بین ۸۰ تا ۹۰ دلار دادوستد می‌شود
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، بانک گلدمن ساکس روز سه‌شنبه (۱۳ مرداد) پیش‌بینی کرد که قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال تا زمان تأیید توافقی تازه برای پایان‌دادن به تنش‌های منطقه خاورمیانه یا تشدید قابل‌ توجه درگیری‌ها، در محدوده ۸۰ تا ۹۰ دلار به‌ازای هر بشکه دادوستد می‌شود.

این نهاد مالی قیمت منصفانه نفت برنت را حدود ۸۰ دلار برای هر بشکه تخمین می‌زند که نشان می‌دهد بازارها با وجود تداوم تردید درباره عرضه نفت خاورمیانه، صرف ریسک اندکی را در نظر گرفته‌اند.

تردید ناشی از نشانه‌های متناقض درباره مذاکرات پایان تنش‌ها در منطقه خاورمیانه، قیمت نفت برنت را روز سه‌شنبه به حدود ۸۵ دلار برای هر بشکه رساند.

گلدمن ساکس همچنین پیش‌بینی کرد که ذخیره‌سازی‌های نفت خام قابل‌ مشاهده جهان در ۲ هفته گذشته ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته که دلیل آن افت جریان نفت از خلیج فارس و دریای سرخ، پایین‌آمدن صادرات روسیه و افزایش واردات آسیاست.

این بانک آمریکایی همچنین برآورد کرد که صادرات نفت خلیج فارس حدود ۳۶ درصد نسبت به پیش از آغاز جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران کاهش یافته است، درحالی‌که این رقم اوایل ژوئیه حدود ۸۰ درصد بود.

گلدمن ساکس همچنین اعلام کرد که ظرفیت نفتکش‌های بارگیری‌شده در دریای سرخ ۲۲ درصد کاهش یافته است.

این نهاد مالی تخمین می‌زند که صادرات روزانه نفت عربستان سعودی نسبت به سال گذشته میلادی ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه کاهش داشته است.

بانک گلدمن ساکس با اشاره به کاهش اخیر عرضه نفت خام روسیه اعلام کرد صادرات نفت خام و میعانات گازی این کشور در ۲ هفته گذشته روزانه یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه کاهش یافته، درحالی‌که به دلیل تداوم اختلال در بارگیری در پایانه کنسرسیوم خط لوله خزر (CPC) در دریای سیاه، نقل‌وانتقال محموله‌ها بسیار کمتر از حجم معمول است. کد مطلب 6908983 طیبه بیات



 پاسخ پارس‌خودرو به برخی گزارش‌های منتشرشده درباره آمار تولید و فروش

پاسخ پارس‌خودرو به برخی گزارش‌های منتشرشده درباره آمار تولید و فروش

در پی انتشار برخی گزارش‌ها و تحلیل‌ها درباره آمار تولید و فروش شرکت پارس‌خودرو، این شرکت ضمن احترام به رسالت رسانه‌ها و ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق، به منظور تنویر افکار عمومی و جلوگیری از برداشت‌های نادرست آماری، توضیحات زیر را ارائه می‌کند:

 اعلام زمان دقیق  پایان مهلت ثبت‌نام و انصراف از بیمه تکمیلی بازنشستگان+ جزییات

اعلام زمان دقیق پایان مهلت ثبت‌نام و انصراف از بیمه تکمیلی بازنشستگان+ جزییات

صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد مهلت ثبت درخواست برقراری یا انصراف از پوشش بیمه تکمیلی درمان و همچنین انتخاب طرح جامع (طرح شماره ۲) برای سال ۱۴۰۵، ۳۱ مردادماه به پایان می‌رسد.

 شکام از حذف ارز ترجیحی مواد اولیه دارویی خبر داد

شکام از حذف ارز ترجیحی مواد اولیه دارویی خبر داد

شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز اعلام کرد محصولات گروه مواد مؤثره دارویی از شمول دریافت ارز ترجیحی خارج شده و از این پس مواد اولیه مورد نیاز شرکت با ارز توافقی خریداری می‌شود.

 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]

 نظر 11 اقتصاددان درباره سه سناریوی بنزینی روی میز دولت | چرا افزایش قیمت به آشوب می‌رسد؟ | چرا شرایط پساجنگ حساس‌تر است؟

نظر 11 اقتصاددان درباره سه سناریوی بنزینی روی میز دولت | چرا افزایش قیمت به آشوب می‌رسد؟ | چرا شرایط پساجنگ حساس‌تر است؟

اقتصادنیوز:اقتصاددانان و متخصصان حوزه انرژی نظرات خود را در موضوع بنزین برای اکوایران ارسال کرده و مسئله بنزین را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار دادند.

 نبض اجاره میانسال‌های جنوب پایتخت

نبض اجاره میانسال‌های جنوب پایتخت

دنیای‌ اقتصاد: رقم پیشنهادی برای اجاره واحدهای میان‌متراژ 10 تا 25 سال ساخت در 7 منطقه جنوبی تهران یعنی منطقه 15 تا 21 به میانگین ودیعه 641‌میلیون تومانی و رقم اجاره‌بهای 6‌میلیون تومانی رسیده است. با تبدیل میانگین رقم ودیعه به اجاره، میزان اجاره ماهانه چنین واحدهایی به حدود 25‌میلیون تومان در ماه می‌رسد. ارقام اعلامی، پیشنهاد موجران بوده و با چانه‌زنی امکان انعقاد قرارداد در رقم‌های کمتر وجود دارد.

 «بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

«بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

بانک سرمایه با همان نسخه قدیمی زیان و ناترازی وارد ۱۴۰۵ شده است. بانکی با سرمایه ثبتی ۴۰۰ میلیارد تومان، در حالی به پایان بهار رسیده که زیان انباشته‌اش از ۷۹...