قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

انهدام ۶۳۵ پهپاد اوکراینی بر فراز روسیه 

وزارت دفاع روسیه از انهدام ۶۳۵ پهپاد اوکراینی بر فراز مناطق مختلف این کشور خبر داد. 
 انهدام ۶۳۵ پهپاد اوکراینی بر فراز روسیه 

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که سامانه‌های دفاع هوایی ارتش روسیه شب گذشته دست کم ۶۳۵ پهپاد اوکراینی را بر فراز آسمان روسیه رهگیری و منهدم کرده‌اند.

از سوی دیگر منابع وابسته به سرویس‌های امنیتی روسیه از تداوم برکناری افسران منتسب به «الکساندر سیرسکی» فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین خبر داده و گفتند که «پلاهنیوک» رئیس اداره اصلی دکترین و آموزش در ستاد کل ارتش در این راستا برکنار شده ‌است.

این منابع افزودند که برکناری‌ها شامل «مالینوفسکی»، فرمانده نیروهای موشکی و توپخانه که همزمان سمت معاونت فرماندهی نیروی زمینی اوکراین را نیز بر عهده داشت، شده است. کد مطلب 6905915



۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: طی یک هفته 12 کشتی حامل سلاح در اوکراین منهدم شد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، وزارت دفاع روسیه شب گذشته، جمعه، گزارش داد که نیروهای مسلح این کشور طی یک هفته یک حمله گسترده و 9 حمله گروهی با استفاده از تسلیحات دارای دقت بسیار بالا و پهپادهای دوربرد به زیرساخت‌های نیروهای مسلح اوکراین انجام دادند.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است که در نتیجه این حملات، شرکت‌های صنایع نظامی اوکراین، مراکز لجستیکی و همچنین تأسیسات زیرساخت سوخت و انرژی و حمل‌ونقل که به‌طور فعال مورد استفاده دشمن قرار داشتند، با موفقیت هدف قرار گرفتند. علاوه بر این، کارگاه‌های تولید سامانه‌های رباتیک زمینی، شناورهای بدون سرنشین و پهپادهای هوایی، محل‌های استقرار موقت نیروهای اوکراینی و مزدوران خارجی، انبارهای مهمات و سوخت و همچنین محل‌های آماده‌سازی و پرتاب موشک‌های کروز دوربرد «فلامینگو» از جمله اهداف موشک‌ها و پهپادهای روسیه بودند. وزارت دفاع روسیه: کشتی حامل مهمات برای ارتش اوکراین هدف قرار گرفت وزارت دفاع روسیه: 2 کشتی حامل سلاح و مهمات ارتش اوکراین نابود شد وزارت دفاع روسیه: تأسیسات انرژی و صنایع اوکراین هدف قرار گرفت

انهدام 12 شناور دریایی حامل تسلیحات نظامی طی یک هفته

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که نظامیان این کشور طی یک هفته 12 شناور دریایی، ، از جمله 10 کشتی باری و دو نفتکش که در راستای منافع نیروهای مسلح اوکراین فعالیت می‌کردند و همچنین دو قایق گشتی نظامی این کشور را هدف قرار دادند.

علاوه بر این در جریان این حملات، تأسیسات زیرساختی بنادر اوکراین که برای تخلیه و نگهداری محموله‌های نظامی و نیز سوخت و مواد نفتی مورد نیاز نیروهای مسلح اوکراین استفاده می‌شدند، هدف قرار گرفتند.

در این رابطه وزارت دفاع روسیه روز جمعه نیز گزارش داد که ارتش این کشور یک قایق نیروی دریایی اوکراین را در بندر چرنومورسک در استان اودسا هدف قرار داده که برای اسکورت شناورهای دریایی حامل محموله‌های نظامی برای نیروهای مسلح اوکراین به کار گرفته می‌شد. این وزارتخانه ادامه داد که نظامیان این کشور در بندر یوژنی نیز یک مخزن سوخت و مواد نفتی و همچنین تأسیسات زیرساخت بندری را که برای نگهداری محموله‌های نظامی استفاده می‌شدند، هدف قرار دادند.

نظامیان روس در شب 21 آگوست نیز به تأسیساتی در بندر رنی در استان اودسا حمله کردند. وزارت دفاع روسیه یادآور شد که این بندر در ساحل رود دانوب قرار دارد و یکی از بنادر کلیدی اوکراین در مسیر دانوب به شمار می‌رود.

انتهای پیام/  


۷ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

گشت هوایی روسیه بازرسی سختی از پهپادهای ارتش اوکراین به عمل آورد

گشت هوایی روسیه بازرسی سختی از پهپادهای ارتش اوکراین به عمل آورد

اپراتورهای پهپادهای رهگیر FPV گروه «غرب» پهپادهای شناسایی و تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین را در محور کراسنولیمانسک منهدم کردند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش همکاری‌های نظامی پیونگ‌یانگ و مسکو در جنگ اوکراین

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از خبرآنلاین، مقام‌های اطلاعاتی اوکراین از استقرار موج تازه‌ای از نیروهای نظامی کره شمالی در خاک روسیه خبر دادند که مأموریت اصلی آن‌ها پشتیبانی از عملیات‌های ارتش روسیه در جبهه‌های جنگ با اوکراین است.

بر پایه گزارش‌های معاونت اطلاعات وزارت دفاع اوکراین، این نیروها که شمار آن‌ها به ۸ هزار و ۵۰۰ نفر می‌رسد، شامل یگان‌های تخصصی پهپادی، مهندسان و نیروهای مین‌روب هستند. این واحدها عمدتاً در منطقه کورسک مستقر شده‌اند و هدف از به‌کارگیری آن‌ها، آزاد کردن نیروهای رزمی روسیه برای اجرای عملیات‌های تهاجمی عنوان شده است.

تحلیل‌گران نظامی اوکراینی احتمال می‌دهند که مسکو در رایزنی‌های دیپلماتیک آینده با پیونگ‌یانگ، درخواست افزایش اعزام نیرو را مطرح کند. با این حال، مقامات کره شمالی ضمن تکذیب گزارش‌های مربوط به اعزام نیرو، این روایت‌ها را بی‌اساس خوانده‌اند. برآوردهای میدانی نشان می‌دهد که از اکتبر ۲۰۲۴ تاکنون، حدود ۲۵ هزار نیروی کره شمالی در روند چرخشی نیروهای روسیه مشارکت داشته‌اند.

علاوه بر نیروی انسانی، همکاری‌های تسلیحاتی دو کشور نیز گسترش یافته است. گفته می‌شود کره شمالی ده‌ها موشک بالستیک از مدل‌های KN-23 و KN-24 به روسیه تحویل داده و ده‌ها متخصص موشکی را برای پشتیبانی فنی به منطقه ورونژ اعزام کرده است. در مقابل، گزارش‌ها حاکی از آن است که پیونگ‌یانگ خواستار دریافت سامانه‌های پدافند هوایی اس-۴۰۰ شده و برخی سامانه‌های موشکی پانتسیر را نیز تحویل گرفته است. این تبادل تسلیحاتی در شرایطی صورت می‌گیرد که اوکراین با محدودیت در ذخایر سامانه‌های دفاعی پاتریوت مواجه است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است

روزنامه عبری «معاریو» در تحلیلی پیرامون مناسبات آنکارا و تل‌آویو نوشت روابط این دو بازیگر از یک «دوستی تمام‌عیار» به «جنگ سرد» دگرگون شده است و اکنون مهار ای...

 آمریکا باز هم مذاکره را به‌ هم زد؛ اقدام ناگهانی واشنگتن در نیمه‌شب | واکنش فوری در راه است
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا باز هم مذاکره را به‌ هم زد؛ اقدام ناگهانی واشنگتن در نیمه‌شب | واکنش فوری در راه است

مذاکرات تجاری کانادا و آمریکا شکست خورد؛ واشنگتن از نیمه‌شب تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر ۲۸ میلیارد دلار کالای کانادایی اعمال می‌کند.

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد

پنتاگون خبرها درباره کمبود مهمات آمریکایی را نادرست خواند.

 انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم

گزارش‌ها از لیبی از وقوع انفجارهای شدید در یک انبار مهمات خبرمی دهند.

 مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...