قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

حل مشکلات مردم نیازمند کار جهادی و حضور در میدان است

همدان-فرماندار رزن گفت: کارمندان و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با نگاه جهادی، شناخت مسائل کارکنان و تلاش مضاعف برای رفع مشکلات مردم کیفیت خدمت‌رسانی را ارتقا دهند.
 حل مشکلات مردم نیازمند کار جهادی و حضور در میدان است

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد جهانیان ظهر چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز کارمند شهرستان رزن با تبریک این روز اظهار کرد: کار کردن در جمهوری اسلامی ایران در شرایط سخت امروز هم افتخار است و هم مسئولیتی سنگین که به صبر، تحمل و جسارت بیشتری برای حل مشکلات مردم نیاز دارد.

وی افزود: کار جهادی به این معنا است که از چارچوب بخشنامه‌ها و اتاق‌های اداری خارج شویم و در میدان برای مشکلات راهکار پیدا کنیم و تا حد امکان بدون گرفتار شدن در دستورالعمل‌های دست‌وپاگیر مسئله مردم را حل کنیم.

فرماندار رزن با اشاره به سخنان نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس درباره کمبود نیروی انسانی در استان همدان گفت: متاسفانه تعداد کارکنان استان همدان نسبت به بسیاری از استان‌های دیگر پایین است و در برخی موارد یک کارمند وظایف ۲ یا سه نفر را انجام می‌دهد.

جهانیان ادامه داد: این موضوع از یک طرف نشان‌دهنده توانمندی و تلاش کارکنان استان است اما از طرف دیگر باید توجه بیشتری به شرایط و مشکلات معیشتی آنها داشته باشیم چراکه حقوق و مزایای کارکنان در سراسر کشور تقریباً یکسان است، اما شرایط زندگی و هزینه‌ها متفاوت است.

وی خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان گفت: همان‌طور که برای حل مشکلات مردم تلاش می‌کنید، باید مشکلات کارکنان خود را نیز بشناسید و برای رفع آنها اقدام کنید، کارکنان ممکن است مشکلات معیشتی خود را مطرح نکنند اما مدیر باید از شرایط آنها آگاه باشد.

فرماندار رزن با اشاره به موضوع مسکن کارکنان تصریح کرد: دستگاه‌ها باید متناسب با ظرفیت‌های خود برای تامین مسکن کارکنان و فراهم کردن تسهیلات مورد نیاز آنها اقدام کنند و از ارتباط با سایر دستگاه‌ها و ظرفیت‌های موجود برای کاهش مشکلات کارکنان بهره بگیرند.

جهانیان همچنین بر ضرورت تقویت مدیریت در دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: هر مدیری وظیفه دارد نیروهایی توانمندتر از خودش تربیت کند؛ به‌گونه‌ای که در مجموعه تحت مدیریت او چند نفر وجود داشته باشند که بتوانند در آینده جایگزین وی شوند و حتی بهتر از او کار کنند.

وی افزود: مدیری …



 بنادر جنوبی زیر تهدید موشکی و پهپادی فعال ماندند/ آسیب به هواپیما‌ها و زیرساخت‌های فرودگاهی
۱۷ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

بنادر جنوبی زیر تهدید موشکی و پهپادی فعال ماندند/ آسیب به هواپیما‌ها و زیرساخت‌های فرودگاهی

فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به آسیب به هواپیما‌ها و زیرساخت‌های فرودگاهی گفت: بنادر جنوب در خط مقدم شبکه حمل‌ونقل کشور قرار داشتند و با وجود تهد...

 پذیرش بدون کنکور برگزیدگان المپیادهای جغرافیا و علوم زمین ابلاغ شد
۱۹ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پذیرش بدون کنکور برگزیدگان المپیادهای جغرافیا و علوم زمین ابلاغ شد

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «پذیرش دانش‌آموزان برگزیده المپیادهای جغرافیا و علوم زمین بدون شرکت در آزمون سراسری» را برای اجرا ابلاغ کرد.

 مطالبات فروشگاه‌های کالابرگی تا ۲۳ مرداد پرداخت شد/ زمان پرداخت‌ها به ۱۰ روز کاهش یافت
۱۹ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

مطالبات فروشگاه‌های کالابرگی تا ۲۳ مرداد پرداخت شد/ زمان پرداخت‌ها به ۱۰ روز کاهش یافت

اندایش گفت: مطالبات فروشگاه‌های کالابرگی تا ۲۳ مردادماه پرداخت شده و روند تسویه به‌صورت مستمر ادامه دارد.

 دیدار مردمی شهردار منطقه ۱۰
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دیدار مردمی شهردار منطقه ۱۰

دویستمین جلسه ملاقات مردمی شهرداری منطقه ۱۰ تهران امروز چهارشنبه ۴ شهریورماه با حضور شهردار منطقه و حبیب کاشانی عضو شورای شهر تهران برگزار شد.

 سردار محبی: آمریکا در جنگ اخیر با آسیب‌پذیری راهبردی مواجه شد
۴۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سردار محبی: آمریکا در جنگ اخیر با آسیب‌پذیری راهبردی مواجه شد

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تشریح ابعاد و ویژگی‌های جنگ اخیر، این نبرد را جنگی چندلایه، فناورانه و ادراکی توصیف کرد و گفت: دشمن با به‌کارگیری ظرفیت‌های گسترده نظامی، اطلاعاتی و فناورانه وارد میدان شد، اما با وجود برخورداری از این توانمندی‌ها نتوانست به اهداف اعلام‌شده خود دست یابد.

 تأکید رئیس‌جمهور بر هماهنگی کامل برای حفظ ثبات اقتصادی کشور - سایت خبری اقتصاد پویا
۴۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد پویا

تأکید رئیس‌جمهور بر هماهنگی کامل برای حفظ ثبات اقتصادی کشور - سایت خبری اقتصاد پویا

مسعود پزشکیان با حضور در بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در جلسه‌ای با حضور سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی، عبدالرضا همتی رئیس‌کل بانک مرکزی و جمعی از استادان برجسته دانشگاهی در حوزه اقتصاد، آخرین وضعیت شاخص‌های کلان پولی، ارزی و مالی کشور را مورد بررسی قرار داد و از نزدیک در جریان روند [ ]



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح