قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

اردوهای «علوی»؛ گامی بلند برای تحقق عدالت آموزشی در ۱۰ استان کشور

معاون آموزش، مهارت و پرورش بنیاد علوی از اجرای ۲۰ اردوی آموزشی و تربیتی برای ۱۰ هزار دانش‌آموز مناطق کم‌برخوردار خبر داد و بر ضرورت توجه به ابعاد تربیتی و مهارتی در کنار آموزش تأکید کرد.
 اردوهای «علوی»؛ گامی بلند برای تحقق عدالت آموزشی در ۱۰ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، علی جعفری، معاون آموزش، مهارت و پرورش این بنیاد، با اشاره به اولویت‌های راهبردی برای گسترش عدالت آموزشی اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید، برنامه‌های فرهنگی، تربیتی و اردویی بنیاد علوی با هدف توانمندسازی دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار در ۱۰ استان کشور شتاب بیشتری می‌گیرد.

عدالت آموزشی؛ فراتر از میز و نیمکت

جعفری با تأکید بر اینکه عدالت آموزشی صرفاً فراهم کردن فرصت‌های یادگیری نیست، افزود: این معاونت رویکردی جامع را دنبال می‌کند که در آن، ابعاد فرهنگی، مهارتی و تربیتی دانش‌آموزان به موازات مباحث آموزشی مورد توجه ویژه قرار دارد.

وی تصریح کرد: در همین راستا، ۲۰ برنامه اردویی طراحی شده است که با حضور ۱۰ هزار دانش‌آموز از ۱۰ استان هدف اجرا خواهد شد. تمرکز اصلی این اردوها بر تقویت هویت ایرانی-اسلامی، ارتقای مهارت‌های زندگی، کشف استعدادها و افزایش نشاط اجتماعی در میان آینده‌سازان کشور است.

پرورش نسلی مسئولیت‌پذیر؛ سرمایه‌گذاری برای آینده

معاون آموزش، مهارت و پرورش علوی با اشاره به ضرورت گسترش روحیه مشارکت در دانش‌آموزان مناطق کمتر برخوردار خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای همکار و طراحی اردوهای هدفمند، فرصت‌های برابر رشد و یادگیری را برای تمامی دانش‌آموزان، به‌ویژه در مناطق محروم، فراهم کنیم.

جعفری در پایان تأکید کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ و تربیت، زیربنای اصلی پرورش نسلی خلاق، امیدوار و مسئولیت‌پذیر است و نقش کلیدی در تحقق اهداف عدالت آموزشی و تربیت متوازن در نظام آموزشی کشور ایفا می‌کند. کد مطلب 6905181





 آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

قیمت دلار در معاملات امروز (پنجشنبه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان باقی ماند.

 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...

 تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

رئیس سازمان سنجش درباره تفاوت کنکور امسال با سال گذشته از نظر تأثیر سوابق تحصیلی و نمره کل آزمون گفت: در سال ۱۴۰۴، سوابق تحصیلی ۶۰ درصد و نمره آزمون سراسری ۴۰ درصد تأثیر داشت. بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از این ۶۰ درصد، ۴۳ درصد به پایه دوازدهم و ۱۷ درصد به پایه یازدهم اختصاص داشت.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم

محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم

اجتماعی رکنا، توسعه گردشگری و برپایی کمپ در طبیعت، نه‌تنها اشکالی ندارد بلکه می‌تواند به رونق اقتصادی و افزایش نشاط اجتماعی کمک کند؛ اما وقتی کمپ در دل جنگل و مناطق حساس بدون نظارت تخصصی فعالیت می‌کند، مرز میان «گردشگری» و «تخریب طبیعت» باریک می‌شود. مطالبه روشن است: صدور مجوز کمپ‌های گردشگری در مناطق حساس باید مشروط به حضور یک محیط‌بان و یک جنگلبان به‌عنوان ناظران مستقر و پاسخگو باشد؛ نظارتی که پیش از تخریب وارد عمل شود، نه پس از آن.