قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

امیر اکرمی‌نیا: ارتش در آمادگی کامل قرار دارد

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح برنامه‌های ارتقای توان رزم، گفت: با گذشت دو جنگ تحمیل شده از سوی دشمن، امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد.
 امیر اکرمی‌نیا: ارتش در آمادگی کامل قرار دارد
به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفتگویی، با اشاره به آمادگی دفاعی و برنامه‌های تقویت توان رزم ارتش، از روندی سخن گفت که به گفته او، ارتش را در مسیر ارتقای آمادگی عملیاتی و دفاعی قرار داده است.

وی با تأکید بر اینکه حفظ آمادگی رزمی صرفاً به معنای تهیه تجهیزات نیست، افزود: ارتقای توان دفاعی ارتش در سال‌های اخیر بر پایه مجموعه‌ای از اقدامات هم‌زمان پیش رفته است؛ از بازسازی و به‌روزرسانی سامانه‌های موجود گرفته تا ورود تجهیزات تازه، توسعه ظرفیت‌های داخلی و تقویت انگیزه و روحیه نیروها.

امیر سرتیپ اکرمی‌نیا با اشاره به اینکه بخش مهمی از توان رزم، به‌ویژه در شرایط امروز، وابسته به نوسازی و احیای سامانه‌های آسیب‌دیده یا فرسوده است، تصریح کرد: ارتش با تکیه بر توان مهندسی و تخصصی خود، مسیر بازسازی و ارتقای تجهیزات را دنبال می‌کند. این روند تنها یک عملیات فنی نیست، بلکه بخشی از راهبرد کلان دفاعی کشور برای حفظ بازدارندگی و افزایش قدرت واکنش سریع به شمار می‌رود.

سخنگوی ارتش همچنین خاطرنشان کرد: ورود تجهیزات جدید به یگان‌ها، موجب شده تا ادوات و تجهیزات رزمی ارتش متناسب با نیازهای روز بازآرایی شود.

وی با تأکید بر جایگاه پدافند هوایی به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی دفاعی کشور، گفت: ارتقای این حوزه همواره در صدر برنامه‌های ارتش قرار داشته است، زیرا در شرایط پیچیده منطقه‌ای و تهدیدهای متنوع، پدافند هوایی نقش تعیین‌کننده در حفاظت از آسمان کشور و صیانت از زیرساخت‌های حیاتی ایفا می‌کند.

امیر سرتیپ اکرمی‌نیا افزود: بخشی از توسعه ظرفیت‌های دفاعی در داخل ارتش و بخشی دیگر با همکاری صنعت دفاعی و دیگر مجموعه‌های تخصصی کشور دنبال می‌شود؛ روندی که نه‌تنها وابستگی بیرونی را کاهش می‌دهد، بلکه امکان به‌روزرسانی سریع‌تر و پاسخ‌گویی مناسب‌تر به نیازهای عملیاتی را فراهم می‌کند.

وی بر نقش روحیه و انگیزه نیروها در افزایش توان رزم تأکید ویژه‌ای داشت و گفت: تجهیزات هرچند مهم‌اند، اما آنچه در نهایت قدرت واقعی یک مجموعه نظامی را رقم می‌زند، ایمان، انضباط، آمادگی روحی و انگیزه نیروهای آن است که در وضعیت فعلی کارکنان ارتش از روحیه جهادی و اراده بسیار بالایی برای انجام ماموریت برخوردارند.

سخنگوی ارتش با یادآوری اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول جنگ‌های گذشته نشان داده که قادر است در شرایط مختلف، مأموریت‌های خود را با اتکا به توان بومی و برنامه‌ریزی دقیق انجام دهد، اظهار کرد: امروز به رغم دو جنگ گذشته، ارتش جمهوری اسلامی ایران در وضعیت آمادگی بسیار مناسبی قرار دارد و با نگاه به تهدیدات پیش رو، بی وقفه در تلاش برای ارتقای سطح توان رزم خود است. کد مطلب 6909709 زهرا علیدادی



 واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر

واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر

پس از انتشار ویدیویی از ورود چند جوان با سلاح سرد به ورزشگاه قائم نسیم‌شهر و حمله به ورزشکاران، رییس اداره ورزش بهارستان از بازداشت عاملان درگیری خبر داد.

 نامه همتی به رهبر انقلاب درباره تامین کالاهای اساسی و دارو / شرایط اقتصادی بهبود می یابد

نامه همتی به رهبر انقلاب درباره تامین کالاهای اساسی و دارو / شرایط اقتصادی بهبود می یابد

رئیس کل بانک مرکزی از نامه نگاری با رهبر معظم انقلاب مبنی بر اطمینان بخشی به ایشان برای تامین ارز و کالاهای اساسی کشور خبر داد.

 در مراسم تجلیل از تلاش‌های خبرنگاران حوزه سیاست خارجی چه گذشت؟

در مراسم تجلیل از تلاش‌های خبرنگاران حوزه سیاست خارجی چه گذشت؟

مراسم تجلیل از تلاش‌های خبرنگاران حوزه سیاست خارجی با حضور وزیر امور خارجه برگزار شد.

 فیلم/ نگاهی به چیدمان شاهانه و مجلل خانه داماد پسند متین ستوده و کامران تفتی / عروس خانم چه جهازی آورده با سلیقه عالی اش

فیلم/ نگاهی به چیدمان شاهانه و مجلل خانه داماد پسند متین ستوده و کامران تفتی / عروس خانم چه جهازی آورده با سلیقه عالی اش

تصاویر منتشرشده از فضای منزل متین ستوده و کامران تفتی، ترکیبی از دکوراسیون مدرن و عناصر سنتی را به نمایش می گذارد؛ چیدمانی که با رنگ های خنثی، گیاهان طبیعی، تابلوهای هنری و وسایل دکوراتیو خاص، فضایی گرم و متفاوت ایجاد کرده است.

 خلاصه بازی پرسپولیس استقلال خوزستان را ببینید + ویدیو

خلاصه بازی پرسپولیس استقلال خوزستان را ببینید + ویدیو

بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان در چارچوب رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران با نتیجه ۴ بر یک به سود پرسپولیس خاتمه یافت.

 برخورد قایق با پل در تالاب انزلی ۲ فوتی و ۲ مصدوم بر جای گذاشت

برخورد قایق با پل در تالاب انزلی ۲ فوتی و ۲ مصدوم بر جای گذاشت

سخنگوی اورژانس گیلان از جان‌باختن دو نفر و مصدومیت دو نفر در پی برخورد یک قایق با پل در تالاب انزلی خبر داد.

 مدیرعامل داروسازی بهوزان: صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

مدیرعامل داروسازی بهوزان: صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

در مراسم گرامیداشت روز صنعت، معدن و تجارت که روز چهارشنبه، ۲۸ مردادماه، در رشت برگزار شد، از داروسازی بهوزان به‌عنوان واحد نمونه صنعتی استان گیلان تقدیر شد.

 اگر بیشتر از این ساعت می‌خوابید، شما در معرض ابتلا به آلزایمر هستید

اگر بیشتر از این ساعت می‌خوابید، شما در معرض ابتلا به آلزایمر هستید

زیاد خوابیدن همیشه نشانه سلامت نیست؛ پژوهشی جدید ارتباط خواب طولانی با یکی از نشانگرهای آلزایمر را نشان داده است.