قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های سلامت با اعتبار ۱۲۱ میلیاردی در هرمزگان

بشاگرد-با حضور معاون درمان وزیر بهداشت،  چندین طرح مهم بهداشتی و درمانی با اعتباری بالغ بر ۱۲۱ میلیارد تومان در هرمزگان افتتاح یا کلنگ زنی شد.
 افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های سلامت با اعتبار ۱۲۱ میلیاردی در  هرمزگان

به گزارش خبرنگار مهر، در راستای تحقق عدالت در نظام سلامت، دسترسی عادلانه ساکنان مناطق کم‌برخوردار به خدمات تخصصی و تکمیل زنجیره شبکه بهداشت و درمان شرق هرمزگان، آیین بهره‌برداری و کلنگ‌زنی پروژه‌های شاخص حوزه سلامت شهرستان بشاگرد پیش از ظهر امروز برگزار شد.

این آیین با حضور سید سجاد رضوی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پژمان شاهرخی رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، رضا صفری رئیس دانشکده علوم پزشکی شرق هرمزگان، فرماندار، امام‌جمعه و جمعی از مسئولان استانی، شهرستانی و کادر درمان منطقه به انجام رسید.

مجموع اعتبار اختصاص‌یافته برای اجرای این پروژه‌ها بالغ بر ۱۱۳ میلیارد تومان است که طی آن خدمات نوینی در بخش‌های تصویربرداری تشخیصی، پیش‌بیمارستانی و خدمات سطح یک بهداشتی به مردم شریف بشاگرد عرضه می‌شود.

تجهیز بیمارستان بقیه‌الله‌اعظم (عج) به سی‌تی‌اسکن

شاخص‌ترین و حیاتی‌ترین پروژه به بهره‌برداری رسیده در این سفر، راه‌اندازی بخش تصویربرداری پیشرفته و دستگاه سی‌تی‌اسکن بیمارستان بقیه‌الله‌اعظم (عج) بشاگرد بود.

سید سجاد رضوی معاون وزیر بهداشت گفت :این مرکز با اعتباری معادل ۹۲ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید تا مردم این شهرستان از خدمات آن بهره مند شوند.

وی افزود: با استقرار و آغاز به …



 قالیباف: کشور در یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار قرار دارد
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: کشور در یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار قرار دارد

رئیس مجلس با بیان اینکه اختلاف و فرسایش توان داخلی، دقیقا همان چیزی است که دشمن می‌خواهد، گفت: با تلاش‌های دولت و ایستادگی مردم در جنگ اقتصادی پشت دشمن به خا...

 تحلیل الجزیره از وضعیت ایران و آمریکا: همچنان در مرحله «شروط متقابل» هستیم
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

تحلیل الجزیره از وضعیت ایران و آمریکا: همچنان در مرحله «شروط متقابل» هستیم

الجزیره نوشت: یک استاد حل‌وفصل منازعات بین‌المللی گفت: نشانه‌هایی از «پویایی بیشتر» در مسیر میانجیگری‌ها بین ایران و آمریکا وجود دارد.

 ارزیابان یونسکو برای بررسی پرونده ثبت جهانی سیراف به بوشهر می‌آیند
۳۳ دقیقه قبل / سایت رکنا

ارزیابان یونسکو برای بررسی پرونده ثبت جهانی سیراف به بوشهر می‌آیند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر از سفر ارزیابان یونسکو به بندر تاریخی سیراف در اواخر شهریور یا مهرماه خبر داد؛ پرونده سیراف از میان ۵۴ پرونده، به‌عنوان پرونده پیشنهادی ایران برای ثبت جهانی در سال ۲۰۲۶ انتخاب شده است.

 تعجب وزیر نفت از سخنان همتی در مورد نفت ایران: فروشی را عملا نداشتیم؟! تا این لحظه تحویل نفت به مشتریان ادامه دارد/ در فاصله بین دو محاصره که ما نفت خام را رد کردیم، بعد از محاصره هم فروش نفت ادامه داشته، تقلیل یافته، اما ادامه داشته است
۵۸ دقیقه قبل / سایت جماران

تعجب وزیر نفت از سخنان همتی در مورد نفت ایران: فروشی را عملا نداشتیم؟! تا این لحظه تحویل نفت به مشتریان ادامه دارد/ در فاصله بین دو محاصره که ما نفت خام را رد کردیم، بعد از محاصره هم فروش نفت ادامه داشته، تقلیل یافته، اما ادامه داشته است

محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت به خبرنگار جماران گفت: در مقاطعی این امکان فراهم شد که ما بتوانیم نفت را به نقطه تحویل به مشتری انتقال بدهیم، بخش قابل ملاحظه ای بود. تا این لحظه فرآیند فروش نفت در خارج از آب های سرزمینی ما، در آب های دور، فروش به معنای تحویل به مشتری ها ادامه دارد.

 ماجرای تشکیل «گروه نق» | خاطره ای از همسر رئیس جمهور اسبق | روایت وزیر
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ماجرای تشکیل «گروه نق» | خاطره ای از همسر رئیس جمهور اسبق | روایت وزیر

وزیر بهداشت با اشاره به دیدارش با همسر شهید محمدعلی رجایی در هفته دولت، روایتی از شکل‌گیری گروه «نق» در دوران مسئولیت این شهید با هدف بیان بدون تعارف، کاستی‌ها و اشکالات، ارائه کرد.

 سه کودک و آغوشی که به «طلوع ایثار» رسید
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

سه کودک و آغوشی که به «طلوع ایثار» رسید

ایلام - ایرنا - سه کودک شیرخوار در روزهای جنگ بیش از همیشه به آغوشی امن و سایه‌ای از مهر نیاز داشتند، روزهایی که اضطراب و ناامنی بر زندگی مردم سایه انداخته بود علیرضا ربانی کارمند شیرخوارگاه بهزیستی ایلام داوطلبانه کنار یک نوزاد دارای معلولیت و دو کودک شیرخوار ماند و نگذاشت دشواری‌های آن روزها خللی در مراقبت از آنان ایجاد کند.