قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

۱۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار بین‌المللی برای حوزه اتباع در مرکزی جذب شد

اراک- مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی از جذب یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار بین‌المللی برای توسعه خدمات اجتماعی و زیرساختی اتباع و مهاجرین در این استان خبر داد.
 ۱۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار بین‌المللی برای حوزه اتباع در مرکزی جذب شد

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا فتح آبادی ظهر شنبه در نخستین نشست کمیسیون اتباع و مهاجرین خارجی استان مرکزی اظهار کرد: اتباع مجاز دارای مدارک قانونی یا تحت پوشش طرح آمایش هستند و بخشی از اتباع غیرمجاز نیز از استان‌های غربی همجوار وارد مرکزی شده‌اند.

وی افزود: با توجه به جایگاه استان مرکزی به‌عنوان معین برخی استان‌ها، اقدامات لازم برای شناسایی، جمع‌آوری و بازگرداندن اتباع غیرمجاز در حال انجام است و تاکنون هشت هزار و ۷۰۰ نفر از اتباع غیرمجاز بازگردانده شده‌اند.

فتح آبادی تصریح کرد: حدود ۴۰ هزار تبعه خارجی مجاز و نزدیک به ۲۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان مرکزی حضور دارند و روند شناسایی و بازگشت اتباع غیرمجاز در حال اجراست.

وی ادامه داد: فرآیند شناسایی، دستگیری و بازگشت اتباع غیرمجاز از طریق اردوگاه مراقبتی استان انجام می‌شود و شهرستان ساوه بیشترین جمعیت اتباع خارجی استان را دارد و پس از آن دلیجان و محلات قرار دارند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی با اشاره به اجرای طرح آمایش ۲۰ گفت: دارندگان کارت آمایش ۱۹ که واجد شرایط اقامت هستند باید تا پایان سال برای دریافت کارت جدید اقدام کنند و افراد فاقد شرایط قانونی ملزم به ترک کشور هستند.

وی افزود: کارفرمایان باید پیش از به‌کارگیری اتباع خارجی از قانونی بودن اقامت و داشتن کارت کار آنان اطمینان حاصل کنند چراکه استخدام اتباع غیرمجاز خلاف قانون و دارای تبعات قانونی است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی از جذب یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار از طریق نهادهای بین‌المللی خبر داد و گفت: این منابع در حوزه‌هایی از جمله اسکان، آموزش، خدمات اجتماعی و زیرساختی مرتبط با اتباع و مهاجرین هزینه می‌شود.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی نیز ۲۵ پرونده شناسایی و تشکیل شده و پیگیری برای به نتیجه رسیدن این پرونده‌ها در سال جاری ادامه دارد.

فتح آبادی تصریح کرد: ایجاد و تجهیز کتابخانه، توسعه خدمات آموزشی، بازسازی مدارس، توسعه ورزش و سلامت، ایجاد مرکز سلامت روان و تقویت زیرساخت‌های آموزشی از جمله برنامه‌های استان در این حوزه است.

وی ادامه داد: سال گذشته ۱۷۰ بازمانده از تحصیل در یکی از مناطق …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 الحسینی: مردم باید درباره مسیر آینده بازار آنلاین طلا تصمیم بگیرند
سایت توسعه برند

الحسینی: مردم باید درباره مسیر آینده بازار آنلاین طلا تصمیم بگیرند

توسعه برند؛ مدیرعامل گروه رسانه‌ای اقتصادآنلاین با تأکید بر ضرورت تعامل میان فعالان سنتی بازار طلا، پلتفرم‌های آنلاین، صندوق‌های طلا و نهادهای نظارتی گفت: توسعه این بازار بدون شنیدن دیدگاه و دغدغه همه ذی‌نفعان امکان‌پذیر نیست و قضاوت درباره مسیر آینده آن باید با مردم باشد.
 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.
 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
سایت هم میهن

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.
 واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ
سایت جهان صنعت نیوز

واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

یارانه مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری به مبلغ ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۹۸ نفر در دهک‌های اول تا سوم و همچنین یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت شد.
 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.
 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.
 شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان
سایت اعتماد آنلاین

شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان

هر دو نماینده ایران در روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان مقابل رقبای‌شان شکست خوردند.