قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

پرداخت 300 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط اصفهان - تسنیم

معاون شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان از پرداخت 300 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط استان خبر داد.
 پرداخت 300 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط اصفهان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، بهناز یزدی با بیان اینکه اصفهان رتبه نخست کشور در ارائه تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای کوچک و متوسط را دارد، گفت: سال گذشته حدود 300 میلیارد تومان تسهیلات در زمینه سرمایه در گردش به واحدهای کوچک و متوسط استان پرداخت شد.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان افزود: میزان تسهیلات پرداختی در این بخش در سال 1402 حدود 30 میلیارد تومان و در سال 1403 حدود 40 میلیارد تومان بود که این رقم در سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است.

وی با اشاره به اجرای طرح عارضه‌یابی واحدهای صنعتی در استان اصفهان، اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم شرکت شهرک‌های صنعتی، شناسایی مشکلات واحدها و ارائه راهکار برای رفع موانع تولید است و در جریان این بررسی‌ها، مسائل مختلف واحدهای صنعتی شناسایی و برای آن‌ها طرح‌های بهبود تعریف می‌شود.

یزدی ادامه داد: اگرچه بسیاری از واحدهای صنعتی در زمان مراجعه مسئولان، کمبود سرمایه در گردش و دشواری تأمین مواد اولیه را از مشکلات اصلی خود عنوان می‌کنند، اما بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد مشکل بخش قابل توجهی از واحدهای کوچک و متوسط استان صرفاً کمبود سرمایه در گردش نیست.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان تصریح کرد: استفاده نادرست از منابع موجود، ضعف در مدیریت فروش، بازاریابی و امور بازرگانی از جمله مشکلاتی است که در بسیاری از واحدهای صنعتی شناسایی شده و می‌تواند مانع رشد و توسعه آن‌ها شود.

وی افزود: تعداد زیادی از واحدهای صنعتی استان ظرفیت صادرات محصولات خود را دارند، اما تاکنون وارد این مسیر نشده بودند که بخشی از این موارد در فرآیند عارضه‌یابی شناسایی و برای رفع مشکلات آن‌ها برنامه‌های بهبود تعریف شده است.

یزدی با تأکید بر ضرورت تقویت ارتباط واحدهای صنعتی با حوزه صنایع کوچک گفت: واحدهای صنعتی باید ارتباط خود را با حوزه صنایع کوچک همانند ارتباطی که با بخش‌های فنی دارند، تقویت کنند تا بتوانند از ظرفیت‌های حمایتی شرکت شهرک‌های صنعتی برای توسعه و رشد فعالیت خود استفاده کنند.

وی با اشاره به نقش حمایت‌های غیرمالی در توسعه صنایع کوچک و متوسط بیان کرد: حمایت‌های نرم‌افزاری از صنایع، حلقه مفقوده حوزه صنایع کوچک و متوسط بود و به همین دلیل در سال 1385 مسئولیت‌های جدیدی به شرکت شهرک‌های صنعتی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران واگذار شد.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان افزود: معاونت صنایع کوچک از سال 1385 به این مجموعه اضافه شد و تاکنون خدمات متعددی به واحدهای صنعتی ارائه کرده است، اما هنوز بخش قابل توجهی از واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی از ظرفیت‌ها و خدمات این حوزه اطلاع کافی ندارند.

یزدی ادامه داد: برای حوزه صنایع کوچک اعتبارات و بودجه‌های مشخصی در نظر گرفته شده است که می‌تواند در زمینه توسعه صنعتی، افزایش فروش، رفع نیازهای فناورانه، توسعه واحدها و حرکت آن‌ها به سمت دانش‌بنیان شدن مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به وضعیت شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان اصفهان گفت: در استان 80 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب وجود دارد که از این تعداد 75 شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان خاطرنشان کرد: تاکنون 50 درصد از شهرک‌های صنعتی استان به ظرفیت نهایی خود رسیده‌اند و بیش از 170 هزار نفر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مصوب و فعال استان مشغول به کار هستند.

انتهای پیام/170/  





 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۶ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.

 طارمی چمدان بست؛ پیراهن زرد بر تن مهدی | اختلاف میان هواداران: مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

طارمی چمدان بست؛ پیراهن زرد بر تن مهدی | اختلاف میان هواداران: مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 خاتمی؛ صلح‌خواهی یا خوش‌بینی به آمریکا؟
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

خاتمی؛ صلح‌خواهی یا خوش‌بینی به آمریکا؟

مذاکره می‌تواند راه پایان تنش باشد اما وقتی طرف مقابل سابقه نقض توافق دارد، بالا بردن انتظار مردم از مذاکرات هم می‌تواند پرهزینه باشد.

 دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!

کمرون و تایلر وینکلووس، همان دوقلوهایی که نامشان با یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های تاریخ شبکه‌های اجتماعی گره خورده، بعد از دریافت میلیون‌ها دلار از زاکربرگ، سراغ دارایی‌ای رفتند که در آن روزها کمتر کسی جدی‌اش می‌گرفت: بیت‌کوین.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر