قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

توزیع 5.6 همت عوارض ارزش افزوده در مرکزی؛ رشد 74 درصدی منابع عمران - تسنیم

مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی گفت: توزیع عوارض ارزش افزوده در مرکزی به 5600 میلیارد تومان رسید.
 توزیع 5.6 همت عوارض ارزش افزوده در مرکزی؛ رشد 74 درصدی منابع عمران - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مظاهر سعیدی، مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به محور درآمدهای مالیاتی استان گفت: سه محور درآمدهای مالیاتی، عوارض شهرداری‌ها و استرداد مالیات، از مهم‌ترین موضوعات مرتبط با اداره‌کل امور مالیاتی است که به‌طور مستقیم مورد مطالبه شهروندان و فعالان اقتصادی قرار دارد.

وی افزود: استان مرکزی در سال 1404 موفق به وصول بیش از 40 همت درآمد مالیاتی شد که معادل تحقق 85 درصدی هدف تعیین‌شده برای استان است. با توجه به شرایط و مشکلاتی که در سال گذشته، به‌ویژه در ماه‌های پایانی سال، وجود داشت، تحقق 85 درصدی درآمدهای مالیاتی، عملکرد قابل قبولی برای کارکنان اداره‌کل امور مالیاتی استان محسوب می‌شود.

سعیدی تصریح کرد: استان مرکزی از نظر میزان وصولی مالیات در سال گذشته، با ثبت بیش از 40 همت درآمد، رتبه یازدهم کشور را به خود اختصاص داد. همچنین در پنج ماه نخست امسال نیز، با وجود استمرار برخی مشکلات، 16 همت درآمد مالیاتی در استان مرکزی وصول شده که معادل 81 درصد هدف تعیین‌شده در این بازه زمانی است. این در حالیست که وصول درآمدهای مالیاتی استان در پنج ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، 18 درصد رشد داشته است.

مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی با اشاره به نقش مالیات در تأمین هزینه‌های عمومی کشور اظهار کرد: بیش از نیمی از هزینه‌های دولت از محل درآمدهای مالیاتی تأمین می‌شود و در سال‌های اخیر، نقش مالیات در تأمین بودجه و درآمدهای پایدار کشور اهمیت بیشتری یافته است.

وی به توزیع عوارض ارزش افزوده میان مدیریت‌های محلی اشاره کرد و افزود: نرخ عمومی مالیات بر ارزش افزوده 10 درصد است که شش درصد آن مالیات و چهار درصد نیز عوارض شهرداری‌ها را شامل می‌شود؛ همچنین برخی عوارض اختصاصی نیز در این فرایند وصول و توزیع می‌شود.

توزیع بیش از 10 هزار و 400 میلیارد تومان عوارض بین شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های مرکزی

سعیدی تصریح کرد: در سال 1404، بیش از 10 هزار و 400 میلیارد تومان عوارض بین شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های استان توزیع شد که نسبت به سال قبل، رشد 71 درصدی داشته است. منابع حاصل از عوارض ارزش افزوده نقش مؤثری در عمران، آبادانی و اجرای طرح‌های زیرساختی …



 «پروژه‌های تقاضامحور» محور توسعه هوش مصنوعی و فعال‌سازی ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال
۲۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

«پروژه‌های تقاضامحور» محور توسعه هوش مصنوعی و فعال‌سازی ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت عبور از رویکرد زیرساخت‌محور و تمرکز بر تعریف پروژه‌های واقعی و تقاضامحور، فعال شدن کسب‌وکارهای هوش مصنوعی و اجرای چند پروژه بزرگ و قابل سنجش را از الزامات شکل‌گیری چرخه توسعه این فناوری در کشور دانست.

 نگاهی به زیباترین و تکان‌دهنده‌ترین تصاویر اعماق اقیانوس در رقابت عکاسی ۲۰۲۶
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نگاهی به زیباترین و تکان‌دهنده‌ترین تصاویر اعماق اقیانوس در رقابت عکاسی ۲۰۲۶

چه می‌شود اگر یک عکس، تنها یک لحظه‌ منجمد در زمان نباشد، بلکه پیامی باشد از دنیایی که بیش از دو سوم سیاره‌مان را پوشانده، اما همچنان برایمان یک راز است؟ این جوهر اصلی رقابت عکاسی اقیانوس در سال ۲۰۲۶ است.

 گزارش درآمدی مهم انویدیا؛ آزمونی برای ادامه رونق هوش مصنوعی در بازار سهام
۳۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

گزارش درآمدی مهم انویدیا؛ آزمونی برای ادامه رونق هوش مصنوعی در بازار سهام

انویدیا امروز چهارشنبه ۲۶ اوت پس از بسته‌شدن بازار آمریکا گزارش درآمد سه‌ماهه دوم سال مالی ۲۰۲۷ خود را منتشر می‌کند؛ وال‌استریت انتظار دارد درآمد انویدیا به حدود ۹۲.۲ میلیارد دلار برسد و سود تعدیل‌شده هر سهم حدود ۲.۰۹ دلار باشد؛ اما برای بازار، عملکرد فصل جاری احتمالا به اندازه چشم‌انداز شرکت برای فصل بعد اهمیت نخواهد داشت.

 بورس سقف جدید زد
۲۰ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بورس سقف جدید زد

دنیای اقتصاد: معاملات امروز بورس تهران در شرایطی دنبال شد که شاخص کل توانست با ثبت رشد 2.61 درصدی، یک رکورد تاریخی جدید را به ثبت برساند و در ارتفاع ۶ میلیون و ۳۸۶ هزار واحد قرار گیرد. شاخص هم‌وزن نیز هم‌جهت با نماگر اصلی بازار حرکت کرد و با افزایش 2.13 درصدی، به سطح یک میلیون و ۸۰۲ هزار واحد رسید.

 پاسخ کارگردان به منتقدان «رویای نیمه‌شب»؛ ریتم کند نیست؛ تعریف شما از ریتم اشتباه است! | مجموعه رسانه ای صبا
۵۲ دقیقه قبل / سایت صبانیوز

پاسخ کارگردان به منتقدان «رویای نیمه‌شب»؛ ریتم کند نیست؛ تعریف شما از ریتم اشتباه است! | مجموعه رسانه ای صبا

پگاه زارعی/ صبا، «رؤیای نیمه‌شب» روایتی عاشقانه در دل تاریخ است؛ داستانی که عشق، اختلاف عقیده، خانواده و سیاست را در مسیری پرچالش به هم گره می‌زند. این مجموعه که اقتباسی از رمان شناخته‌شده مظفر سالاری است، مخاطب را به سال‌های دور می‌برد؛ جایی که سرنوشت فتاح و تلما، دو جوان عاشق از دو خانواده

 شکست پروژه فروپاشی ایران، آمریکا را به فاز فشار اقتصادی سوق داد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

شکست پروژه فروپاشی ایران، آمریکا را به فاز فشار اقتصادی سوق داد

حقوقدان و تحلیلگر روابط بین‌الملل با بیان اینکه چرخش به سمت فشار اقتصادی به معنای انصراف از حمله مجدد نظامی در آینده نیست، تاکید کرد: آمریکا پس از ناکامی در دستیابی به اهداف جنگ تحمیلی سوم، فاز جدیدی را با محوریت فشار اقتصادی آغاز کرده است؛ با این حال، ظرفیت تحریم‌های آمریکا علیه ایران عملاً پر شده و اکنون باید با تبدیل دستاوردهای نظامی کشور به اهرمی برای خلق دستاوردهای سیاسی، بازتعریف روابط با همسایگان و استفاده از ابزارهای دیپلماتیک، فشار اقتصادی را خنثی کرد.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح